8 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    23
Son iki bölüm nasıl yayınlanacak?
İki ihtimal var. Ya MasterChef Çarşamba günü final yapacak ve Perşembe - Cuma yayınlanacak yada Survivor başladıktan sonra haftanın bir gününde verecekler.
------

O Ses Türkiye muhtemelen Survivor başladıktan sonra final yapacak @Aserat. MasterChef'in final tarihi Cuma olacakmış.

Son düzenleme:
Reactions: Aserat
O zaman bu cumartesi yayınlanmaz 22-29'unda yayınlanıp öyle biter.

TV izlemiyorum.

Maske Kimsin Sen yılbaşı, boşluk ve anti-reklam sayesinde baya iyi yükselmişti pazar günü. Çok merak ediyorum nasıl alacak.
Ben nedense 1-1.5 reyting kaybedeceğini düşünüyorum. Bakalım, belki de tam tersi olur.

Tam da düşündüğüm gibi Maske Kimsin Sen 2 grupta 1-1.5 reyting düşüş yaşamış. Sadece AB'de 0.5 civarı düşmüş. Kardeşlerim gelince daha da etkilenir.

Gönül dağı 1.86 - 0.90 - 1.32 reyting artmış. Kardeşlerim gelecek hafta da yok, daha da yükselir.

O Ses yine çok kötü gitmiş.

'Maske Kimsin Sen' format olarak eğlenceli ama dediğim gibi bir sonuca varma yok. Ek olarak genel izleyicinin seveceği bir iş değil demiştim, çevremdeki çoğu isim formatı anlamamış, herkes 'saçma' deyip geçiştiriyor. Acaba format tam olarak anlatılamadı mı izleyiciye? Eğlencelik izlemeye varız ama devamı yok, format içeriği zayıf bence.

'Şarkılar Bizi Söyler' yılbaşı tekrar bölümü güzel oranlar almış.

'O Ses Türkiye' boşlukta da izlenmiyor artık. Bence format sıktı, yani şarkılar ve sesler artık tanıdık gelmeye başladı. Çoğu izleyici Hadise gitti, eğlencesi bitti diyor evet onun da etkisi var ama bence yıllardır aynı format ve aynı yüzler sıkıldı izleyici bence. Acun Ilıcalı eskiden farklı formatlar yapardı, yeni programlar denerdi. Bence yeni programlar denemeli artık. Mesela 'Maske Kimsin Sen' programını Acun yapsaydı daha çok izlenirdi ve daha çok ses getirirdi.

Reactions: 12.Adam and Ahmed
Ben Maske Kimsin Sen'i çok beğendim. Sabahları hazırlanırken izliyorum. Bence çok iyi format. Sıkıldık dizilerden artık komedi dizilerini geçtim eskisi gibi eğlence programları da yok.

Maske Kimsin Sen bence 10. ve ya 12. bölümde tadında final yapmalı. Dediğin gibi uzatacak konusu yok ve zaten reytingleri de 3 civarında kalır, hatta daha da düşer. Daha sonra dijital üzerinden devam edebilirler belki. Baya bir kitlesi oluştu ve çoğu genç olduğu için dijitalden daha kolay takip edebilirler.

O Ses ile ilgili dediklerine +++1 resmen içimdekileri söylemişsin. Acun bence kanal, formatlar, futbol kulübü, yabancı ülkelerde survivor vb. çoğu şeyi bir arada yaptığı için artık yeni içerikler ve formatları saldı gibi. Elinde olan formatları ısıtıp ısıtıp koyuyor ve kazanıyor yine de. O yüzden zora kaçmayı istemiyor. Tabiiki, bu şekilde devam ederse 5 sezon sonra bir TV8 kalacak mı? Orası muamma. Survivor bile çöktü diye, yine All Star yapıyor aynı isimlerle.

Reactions: Yiğitt
Maske Kimsin Sen'de yarışmacılar az çok tahmin edildi, kimin kim olduğu büyük ölçüde anlaşıldı bence. Yani heyecanı kalmadı, kağıt üzerinde acaba kimler var, kimler olur düşüncesi kulağa iyi geldi ama gördük ki heyecanını yitirdi şimdiden. Her hafta aynı isim aynı kostümle gelince ipuçları da birleşince doğal olarak olaylar çözüldü maalesef.

O Ses sanırım artık iş yapmaz gibi, yani Tarkan gibi iddialı isimler jüriye gelecek ki bu da imkansız gibi anca öyle tekrar ilgiyi çekebilirdi. Farklı birçok program yapabilir, Survivor da artık tadını kaybetti bu sezon son ilgi görülen sezon olur gibi duruyor.

Reactions: Ahmed
Maske Kimsin Sen zaten Fox da olduğu için Totalden fazla rating almaz.. Ab ve abc1 kısmı O ses Tr ile kıyaslandığında bence kendini kurtaracak cinsten. Ama haftaya survivor ve kardeşlerimde geldiğinde daha da düşebilir ama kendi görüşüm, ekran için son derece farklı, renkli ve eğlenceli bir iş.
Bu arada @Yiğitt hangisi belli oldu yahuuu maskelerin... Tüm Türkiye Suzan Avcı beklerken Derya Baykal çıktı 🤗🤗🤗

Reactions: Yiğitt
Tüm Türkiye derken, 3-5 kişi bekledik bence Suzan Avcı değil, Suzan Kardeş'i bu arada.
Belli oldudan kastım tahmin edildi çoğu, Kubilay Aka falan ilk izleyişte dikkatimi çekti bile. Ki yorumları takip etmiyorum, sosyal medyada takip edenler olayı daha iyi çözdü bile...

Maske Kimsin Sen Gönül Dağı'nın dönüşünde gayet iyi gitmiş. Hafta boyunca malum kitle istemeden de olsa o kadar iyi PR'ını yaptı ki geçen cumartesiye göre çok az düşüş yaşamış. Keşke bu akşam yayınlanmasaydı da direkt cumartesiden devam etseydi çünkü Yargı + Teşkilat karşısında muhtemelen daha çok düşecek. Yine de tüm hatalarına ve eksiklerine rağmen izlemesi keyifli bir format o yüzden umarım tutunmayı ve 13 haftayı sorunsuz tamamlamayı başarır.

O Ses Yetenek Sizsiniz gibi kayıplara karışır artık.
Eskiden dizilere meydan okuyan yapımdan boşlukta bile izlenmeyen işe evrilmesi şaşırtıcı.