8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel iş deniyor ama 2 ye 4 oluyoruz bu nasıl iş anlamıyorum aslında biliyorum neden olduğunu biz 95 dakika rakipler 115 sebep bu adalet

İlker aksum cok sinirlenmis olmaliki boyle bi twit atmis 😀d

Çok güzel iş deniyor ama 2 ye 4 oluyoruz bu nasıl iş anlamıyorum aslında biliyorum neden olduğunu biz 95 dakika rakipler 115 sebep bu adalet

İlker aksum cok sinirlenmis olmaliki boyle bi twit atmis 😀d

sanırım süreyi uzaticak ay yapım 1 saat 20 dakka yayin yapiyor birde özet kısa olunca diğerleri faydalaniyor

haftaya öbgz ve 20 dakika 9 u geçer bence ab de hangisi birinci çıkacagi belli olmaz

biü saymıyom bile büyük risk geçmis ab de

Bakalim haftaya ab'de ne olacak.. 20 dk eger 23.15'e kadar surecekse reklamlida gidecek demektir.. Bakalim haftaya neler olacak biu reklamsiz haliyle bile ab'de vasat. Totelde de haftaya zirveyi kAybedicdk..

Yavaş yavaş düşecek belli en başından demiştim zaten bir İntikam kadar etmeyeceğini

özet verse daha kötü ki
))) bu kez hem totali hemde ab si düşecek. öbzg ile karşılaştıgı için absi benim için üzülmeyle karşılaştıgı için totali.. iyi dizi karşısında güçlü rakibi olsada izlenir ki bu dizi için yapılan reklamı star hiç bir dizi için yamadılar acuna bile reklam yaptırdı
)) dah ne yapsın adamlar sabah akşam tekrarını yayınlıyor ilker aksum twittır pek kulanmıyor biliyorum sanırım o twit sahte.

Malesef 20 dakika dizisi için erkek oyuncu seçimi yanlış seyirciyi etkileyebilecek türde biri olması şarttı tubanın karşısında olacak

20 dakika daha öbgz özeti geçememiş ahaha

öyle bir gecer zaman ki haftaya totaldede zirveyi alacaktır
20 Dakikanın düşüşü sürecektir

Bneim İçin Üzülme ısrarlı vermemeye diretiyor adeta 2 si arasında soluksuz rekabet devam edecektir

Bneim İçin Üzülme ısrarlı vermemeye diretiyor adeta 2 si arasında soluksuz rekabet devam edecektir

Benim icin uzulme reklam verse rekat olacakta.. Biu , obgzk gibi reklam verdiginde direk 2. Siraya dusecegini bildigi icin.. Korkarak hareket ediyo

Zafere giden yolda her şeyi denemek kazanmak için güzeldir bence

Evet tahmin ettiğim gerçekleşmiş Star Tv büyük bir taktik hatası yaptı dün akşam 20 Dakika yeni bölümüne erken girdi ve hemen ardından yeniden başa sardı dizinin takipçileri zaten saat 20.00'de ekran karşısında diziyi izledi dizi bittikten sonrada izleyiciler ÖBGZK ve BİÜ arasında seçim yaptı.Ve doğal olarak az bir farkla ÖBGZK AB gurubunda birinci olmuş.20 Dakika AB gurubuna hitap eden bir iş nasıl ki geçen hafta ÖBGZK özetsiz yayına girip Total'de birinciliği kaptırdıysa bu hafta aynı durum yanlış taktikle 20 Dakika'nın başına gelmiş haftaya dizi uzun özetle başlar rakipleri gibi bitiği 23.00'ü bulursa AB'de yeniden zirveyi ele geçirir

Total'dede yeniden ilk 3'e girer ama dediğim gibi bu dizi daha çok AB gurubuna hitap eden bir iş o yüzden Total'de ilk 5'de olması bile yeterli olacaktır

Keşke herkes "20 Dakika Bu Hafta Özetsiz" Konusuna baksa da orada ne yorum yapmışsa bi göre.

Keşke herkes "20 Dakika Bu Hafta Özetsiz" Konusuna baksa da orada ne yorum yapmışsa bi göre.

Eğer bunu bana söylediysen o konuyu hiç görmemiştim bile ama dün salı reytingleri sayfasına aynı yorumumu yapmıştım

İlker Aksum'da aynı şeyi söylemiş zaten STAR önümüzdeki hafta bu hatasından dönecektir

İLKER AKSUM TWİTLEMİŞ
Süre kardeşim süre aynı süreler yayınlanalimda ondan sonra bakalım adaleeeet

20 Dakika iyi gitmiş yine ben daha kötü bekliyordum.

Dün akşam dediğim gibi şuan için reyting önemli değil zamanla oturur yerine. Su akar yolunu bulur.

Geçen hafta 20 Dakika ve Öbgzk aynı saatte yayınlanınca Öbgzk düşmüştü. Bu hafta yükselmiş.

Bu da demek oluyor ki 20 Dakika, Öbgzk'yi baskılıyor.

20 Dakika uzun özetli olunca ne kadar izlenir bilemem ama Öbgzk'yi a/b'de düşüreceği kesin...
Total'de zaten Biü öbgzk'yi son haftalarda geçmeye başladı. Böyle olması normal.

- - - Ekleme - - -

Ben süreyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. İkinci bölümde ne bekliyordunuz ki.
20 Dakika Türk televizyonları için 40 gömlek üstün bir dizi.

Bu hafta sıralama baya farklı oluşmuş benim için üzülmede düşmüş
Haftaya 20 dakika daha uzun özetle olursa AB'de yeniden birinciliği alır.Total'dede ilk 3'e yeniden girebilir bu hafta eşit şartlar oluşmadı zaten anlık verilere göre ab gurubunda 20 dakika bittikten sonra ÖBGZK oranlarını arttırdı

Ayrıca İlker onu yazarken fazla gaza gelmiş bence.
Boşuna kasıp dırdır etmesinler.

Hata süre veya özet değil hata 20 Dakika'yı cuma yerine salıya koyan zihniyette.

20 Dakika'yı cumaya koymadıkları için her gün başlarını taşlara vuracaklar.

Müstehaktır hepsine. 😛

- - - Ekleme - - -

Hatta şimdiden söyleyeyim yakında 20 Dakika cumaya alınır, Star yine benim dediğime gelir.

Bence İlker çok haklı ve doğru bir tespit yapmış aynı durum geçen hafta ÖBGZK başına geldi dizi özetsiz ve az reklamla başladı erken bitti bittikten sonra yeniden başa sardı ve TOTAL'de birinciliğini kaptırdı.Zaten sabit izleyicisi olan bir dizinin özetsiz girmesi çok saçma bu özetsiz girişler sadece rakip işlere yarıyor
Cuma konusuna katılıyorum cuma olsaydı çok daha rahat bir gün olurdu ve oranlar çok daha yüksek gelebilirdi
Ama salı gibi zorlu bir günde yeni başlayan bir dizi için ikinci haftasında AB'de az bir farkla birinciliğini kaybetti diye felaket senaryolarıda yazmanın hiçbir alemi yok

Yok senin için demedim Valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...