8 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 19.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 14 53.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 3 11.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 15.4%
  • Demir Adam - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 5 19.2%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.8%
  • Farklı Desenler (STV)

Oy: 2 7.7%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

bunları yapamıyacagını nerden biliyon belki organik besleniyordur
))))))) özel iksirli bişeyler yiyordur
)))))

sonuçta bu işler hayl ürünü malkoç oglunun hayali böyle sonuçta bu hikayeler halk arasında anlatıla anlatıla geliyor yani efsane . efsanelerin gerçekçi olması beklenemez. bunlar halkın hayal gücü.. harrye gelirken hayal gücü okey malkoçogluna gelince tukaka
))) olmaz böyle çifte standart..

sonuçta bu şeyleri çocuklar izliyor egleniyor zaten bunlar çocuklar için yapılıyor

Hiçbir zaman Akasya Durağı veya Malkoçoğlu hakkında kötü bir şey söylemedim.

dedin demedim.. toplu cevap verdim sadece
)))))

Son düzenleme:

harry nin gerçek tarihle hiçbir bağlantısı yok isveçli bir annenin kızına anlattığı masalı kitap haline getirmesiyle oluşan bir film(anne köşeyi döndü bu arada)
zamanında banada çok masal anlattılar devler cüceler sürüyle masal dinledim ve mutlu oluyordum şu anda dinlesem yine mutlu olurum pek büyüyemedik yani
)

malkoçoğlu, karamurat, tarkan.... bunlar tarihi kahramanlar, madem sallayacaksın film çekerken masal anlatacaksın bizde binlerce masal var onu film yap kimse seni eleştirmez
))

yaw destere bu tarihi şahsiyetlere gösterdiğin hasasiyet gözlerimi yaşarttı keşke kanuniniye yapılan eziyette de bu kadar hassas olsaydın
)))))))))))))) kanuni haremde paso sevişerek dünyayı fetediyor. hayri bile daha inandırcı yahuu
))))))))))))) muhteşem yuzyıl değil süpermen süleyman olmalıydı dizinin ismi
)))))))))))))))))

saydıgın kişiler bunlar efsanelerle gellen kişiler (malkoçoglu dılşında tarihi bir kayıt yok) efsane de maslaımsı şeyler zaten tarkanı kurt büyütüyor zaten
))))))) bunları eleştirmek anlamsız ha harry ha tarkan ne farkı var çocuklar izliyor bunları işte
))))))))

bu arada kara murat Rahmi Turhan tarafından yaratılan tarihi bir kahramanmış. böyle biri tarihte yaşamamış aynı hayri gibi
)))

malkoçoglununda tam yaşadıgını bilmiyoruz. malkoçoglaları bir aile sonuçta

Son düzenleme:

bunların yaşayıp yaşamaması sorun değil bunlar zaten halk kahramanı öne çıkan karakterler ne kadar abartılırsa abartılsın insanın yapamayacağı şeyleri bunlara yaptıramazsın yani bunlardan iyi bir kılıççı savaşçı olur ama bunlardan bir örümcek adam yaratamazsın ..

bu arada malkoçoğlu yaşamış bunu sultan süleymanın hasodabaşı olanıyla karıştırma fatih dönemi olması lazım

tarkanda kara murata hayali karakterler bir türk dünyaya bedel sözünü kanıtlamak için siyasi olarak çekildi o filimler. yani gaz filimleri.. bir türk dünyaya nasıl bedel olur kara murat gibi olursa. yani kendi içinde mantıklı
)))))))))))))))

malkoçoglu diye biri yok.malkoçoglları bir aile .. Malkoçoğulları,Adı Malkoç Bey olan ve 1. Murat ve Yıldırım Bayezıt zamanında Balkan ülkelerine yapılan akınlarda görev yapmış, Erzurum kökenli bir akıncı... bu malkoç beyin ogullarına topluca malkoçoglu deniyor..

http://www.netdergim.com/malkocoglu-ailesi-kimdir/

malkoçoğlu yaşamış işte o aileden biriymiş.. bunlara ilave olarak battal gazi de gerçek bir kahraman hemde en hakikisinden malatyalıdır aynı zamanda ..
battal gazi filmlerinide dinle saçmalık dolu .. zamanında yaşayan adamın kemikleri sızlıyordur bu filmler sayesinde..
)

dediğin gibi gaz amaçlı yapılan filmler ama gaz vermek için bile olsa insan inandırıcı karakter koyar çünkü sen kahramanına inanmazsan karşıdaki yendiği düşmanında bir anlamı olmuyor..şimdi bir battalgazi filmi izle en iyi komedi filmlerimize taş çıkarır
))))))))

zamanında herkes inanıyordu. yani iyi gaza getirmiş görevini yapmış. hayride neoda aynı iiişte saçma sapan filimler .. yazıştııgımıza deymez
))))))))

zamanında herkes inanıyordu. yani iyi gaza getirmiş görevini yapmış. hayride neoda aynı iiişte saçma sapan filimler .. yazıştııgımıza deymez
))))))))

dönüp dolaşıp dediğine geliyorsun yarım saattir burda boşunamı anlatıyoruz
))

malkoç ve battal gazi tarihi kahramanlar

harry ise masal..... karıştırma elmayla armudu
)

vay şekil şarzın bitmiyormu hiç aga benim c7 tel 2 saat dayanmiyor
)))))

şuan pc deyim. bakma mobil yazdıgana mobil sayfa daha sade ondan pc de de mobil sayfayı tercih ediyorum. birde internet hızı yavaş mobil sayfa daha hızlı

dönüp dolaşıp dediğine geliyorsun yarım saattir burda boşunamı anlatıyoruz
))

malkoç ve battal gazi tarihi kahramanlar

harry ise masal..... karıştırma elmayla armudu
)

ne farkeder sonuçta gerçek karakterleri alıyorlarki bir türk dünyaya bedel lafını inandırcı kılsınlar. malkoçu ve batalgaziyi çıkar tarkan kara murtatların hayriden farkı yok.. bu filimleri dediğim siyasi gözle izlersen çok mantıklı olur. hayriyide büyü var diye izlersen matıklı gelir. sonuçta sinema hayal ürünü ve çocuklar izlrsin diye bin takla atıyorlar.. sen bu tarihi filimleri gerçek diye izlersen komedi gelir selanayıda gerçek diye izlersen komedi gelir ama bunlar çocukların zekası iiçin yapılmış büyükler için saçama filimler işte. bu işi uzatmanın anlamı yok

selana ile tarihi filmleri nasıl karıştırdın tebrik ederim.. bahsettiğin filmler zamanında komedi olsun diye çevrilmemişki ciddi bir çalışma yapmış adamlar ama o kadar kalitesizki komedi gibi duruyor selanayı da masalımsı bir dizi diye izliyor çocuklar ama battal gazi filmini çocuklar değil büyükler izliyor...

olur mu ya batal gaziyi çocuklar izliyor. burda sorun fimi büyüklerin izlemesi.. şimdi kara muratı uçan kaçan 5 bizans akeri döven insan üstü bir karakter olarak yazılmış baştan ( böyle biri olmaz gerçekte ama yazılmış işte). hayriyide süpegeli çocuk diye. battal gazide diyorki bir türk dünya bedel .buna inanmıyorsan izleme diyor. ama sen ısrarla komik diyon . filmde batal gazinin yaptıkları dışında inadırcı olmayan ne varki. zaten battal gazi süper kahram. o gözle izle filmi komik gelmez.. sen illa gerçek diye izliyorsun .. sorun bu filmleri gerçek diye izlenmesi.

birde bizim hangi tarihi filmiz gerçek yahuu. okadar para harcayıp fetih çekiyorlar onda da uydurma dolu.. mesela uluabatlı diye bir karakter yok tarihte ama halk uydurmuş ulubaltlıyı. filmde bu efsaneyi kulanıyor.. zaten ben yüzde yüz gerçege yakın hollywodta da film görmedim. tek cennetin kralıgı gerçege yakın yapılmştı okadar. bütün tarihi filimler hep şilirmedir ve uyduruktur.. gerçekçi tarihi filmi yapılıyor olsa ilk başta muhteşem yuzyıl olmazdı baksana sülümana haramden çıkmadan dünyayı dize getiriyor...
)))))))

Son düzenleme:

battal gazi ve m.yüzyıl connect
vay be