xBUGRAx
Emekli
Umutsuz ev kadınları orjinal senaryo ile yayınlanıyor yani bölümler aynı konu uzatma olamaz şu an yayınlanan bölümler 2.sezonun ilk bölümleri yani daha gelişmeler olmadı
Basta emin değildim ama artık eminim. Bu SBT kesinlikle şikeci. En heyecanlı Survivor bile bu kadar reyting almamisdir.
UEK kesinlikle bu kadar dusemez. Dizide hiç bir degisiklik yok. En azından farkli desenlere yenilecek kadar düşmedi. Bu Muhteşem Yüzyılın Turkun uzayla imtihanına yenilmesi kadar saçma. Kesinlikle SBT yanlış
3 hafta kaldı TNS reytinglerine. Fakat yaz gelmeye başladığı için orada da bir çok dizi düşük reytingle başlayacak.
Peki TNS gelince SBT'yi bırakacak mıyız ? Yoksa ikisine de mi yer vereceğiz ? Öyleyse yorumu hangisine göre yapacağız ?
Yorum TNS'ye göre olacak tabii ama SBT'yi de paylaşmaya devam ederiz.
En geç Eylül'de bırakmak lazım ama, tam kadro yayında olan resmi bir şirketle, daha az veriye sahip gayri resmi bir şirket bir tutulmamalı.
Basta emin değildim ama artık eminim. Bu SBT kesinlikle şikeci. En heyecanlı Survivor bile bu kadar reyting almamisdir.
UEK kesinlikle bu kadar dusemez. Dizide hiç bir degisiklik yok. En azından farkli desenlere yenilecek kadar düşmedi. Bu Muhteşem Yüzyılın Turkun uzayla imtihanına yenilmesi kadar saçma. Kesinlikle SBT yanlış
Bakacağız SBT'ye bakışın ne olacağına bağlı.En geç Eylül'de bırakmak lazım ama, tam kadro yayında olan resmi bir şirketle, daha az veriye sahip gayri resmi bir şirket bir tutulmamalı.
ÖBGZ, M.Y, FSN, yine zirvede tebrik ediyorum üç diziyide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?