8 Nisan 2011 cuma reyting tahminleri

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Arkadaşlar, ATV 8 Nisan Cuma yayın akışını ilan etti... 20.00 Çocuklar Duymasın 22.15 Her Şeye Rağmen olduğu kesinleşti... Peki sizce Her Şeye Rağmen'in gelişi neleri değiştirir? Geniş Aile'nin reytingleri düşer mi? 3. dizi olma ve 4.dizi olma yarışını kim kazanır? Bence

1-Hanımın Çiftliği ( Total'de 12.5-13 rating AB'de 11 rating alabilir.)
2-Adını Feriha Koydum ( AB'de zirve takibini sürdürüp 9 ratinge varabilir. )
3-Deniz Yıldızı ( Uzun zamandır bu seviyede dolaşıyor. 5-6 ratingi geçer.)
4-Çocuklar Duymasın ( Cuma günleri bu senaryo ile 5 ratingi zor görür. 4.5-5 rating seviyesinde dolaşır.)
5-Geniş Aile ( Her Şeye Rağmen de olabilir. Özellikle AB grubunda Her Şeye Rağmen çok daha avantajlı görünüyor. Ama Total'de çetin bir mücadele göreceğiz bence...Total'de Geniş aile 4.5 ratingi geçer. Ama Her Şeye Rağmen 4.2 ve 4.3 rating seviyesinde kalır. AB'de ise Geniş Aile oldukça şanssız görünüyor. 3.5 rating seviyesinde dolaşabilir. Her Şeye Rağmen ise 5.5-6 ratinge varabilir.) Ayrıca Çocuklar Duymasın'ın 3.dizi olma koltuğu sallantıda... Her Şeye Rağmen AB'de destek çıkınca ATV yine 3. kanal olur. Komedi Dükkanınin ise 3 ratinge varması güzel bir bölümle mümkün olabilir ama zor ihtimal. Beyaz Show son haftalarda düşüşte... Eski Beyaz Show değil... Geniş Aile Total'de ilk 5'i zorlar. AB'de de ilk 20 garanti gibi... Her Şeye Rağmen total'de ilk 10'a girer. AB'de 3.lüğü zorlayabilir. Kollama istikrarlı gidiyor. İlk 20'ye girme şansı olabilir... Kısaca anlatmak gerekirse Total'de 3. dizi olma yarışı Çocuklar Duymasın ve Geniş Aile, AB'de ise 3. dizi olma yarışı Çocuklar Duymasın ve Her Şeye Rağmen arasında geçer. Her Şeye Rağmen'in Total'de 4 ratingin altına düşeceğini sanmıyorum. Her Şeye Rağmen'de hafif bir yükseliş beklenebilir. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. HENÜZ ERKEN AMA MERAKLA BEKLİYORUM.
 
Son düzenleme:
Sağol adminim... Zaten bu yorumları genel reytinglerden ve yorumlardan derleyerek yaptım... Çoğu arkadaş katılır... Eklemek istediğim Geniş Aile'nin 2 haftadır total'de atağa kalktığı...Her Şeye Rağmen yeni Hatırla Sevgili olur mu sorusu da gelmiyor değil aklıma... Fikrin nedir adminim? Arkadaşlar da fikirlerini belirtirse sevinirim... Her Şeye Rağmen'in yeni Hatırla Sevgili ya da yeni Gönülçelen olma şansı var mı?
 
Son düzenleme:
Şu anki gidişata göre Her Şeye Rağmen'in yeni Hatırla Sevgili olması zor gözüküyor. Pazartesi çok ciddi rakipleri olmamasına rağmen başarılı olamadı. Ama Cuma akşamları saat 23.00'ten sonra karşısında rakip dizi olmayacak. Bu avantajı kullanabilirse ve reyting getirecek bir iki hamle yaparlarsa neden olmasın.

Bu arada ATV'nin belirttiği gibi tam 22.15'te Her Şeye Rağmen başlayacaksa Çocuklar Duymasın 20.05 gibi erken bir saatte başlayacak demektir. Bu da Çocuklar Duymasın'ın reytinglerinin iyice dibe vurmasına sebep olabilir...
 
1.hanımın çiftliği 2.adını feriha koydum 3.deniz yıldızı 4.geniş aile 5.çocuklar duymasın 6.her şeye rağmen geniş aile özetleri biraz daha erken başlasa deniz yıldızını zorlar
 
Geniş Aile ile Çocuklar Duymasın'ın Total'de rekabet edeceğini söylemiştim... Ama Geniş Aile'nin geçeceğini en azından şimdilik düşünmüyorum... Ama ilk 5'e girme ihtimali yüksek. Geniş Aile 5 ratinge varırsa sürpriz olmaz... Şimdilik iş senaryolara kalmış gözüküyor... Çocuklar Duymasın güzel bir senaryo ile gelirse tekrardan 6 ratingli günlerine dönebilir. AB'de ise Her Şeye Rağmen'in her daim 5-5.5 rating seyirci potansiyeli var bence... Saat 23.15'ten sonra rakibi kalmayacağından ( dizi olarak ) 5.5 rating alması sürpriz sayılmaz... Bakalım son şansını değerlendirebilecek mi Her Şeye Rağmen... Dublaj sıkıntısı,senaryo ağırlığı gibi konuları halletmesi lazım... Reyting artıracak güzel bir bölüm hazırlanmalı... Bu hafta yerine ısınırsa haftaya ilk 3'e girebilir belki AB'de... Ama Total'de amacı 4 ratingin altına düşmemek olmalı. Çünkü Total potansiyeli AB'de birinci olduğu ilk bölümünden beri yoktu.
 
8 Nisan 2011 Cuma


TOTAL
1-HANIMIN ÇİFTLİĞİ 12,21
2-ADINI FERİHA KOYDUM 8,09
3-DENİZ YILDIZI 6,76
4-ÇOCUKLAR DUYMASIN 6,43
5-GENİŞ AİLE 5,89
6-UNUTMA BENİ 5,54
7-HER ŞEYE RAĞMEN 4,12
8-KOLLAMA 3,99
10-BEYAZ SHOW 2,56
11-KOMEDİ DÜKKANI 2,44

A/B
1-ADINI FERİHA KOYDUM 8,97
2-HANIMIN ÇİFTLİĞİ 8,95
3-ÇOCUKLAR DUYMASIN 7,01
4-HER ŞEYE RAĞMEN 6,78
5-GENİŞ AİLE 4,32
6-DENİZ YILDIZI 4,23
7-BEYAZ SHOW 4,02
8-KOMEDİ DÜKKANI 3,22
9-UNUTMA BENİ 3,12
10-KOLLAMA 2,14
Özetler haricinde... :)
Geniş Aile yüksek reyting istiyorsa ÖZET'i kısa tutacak.
Her Şeye Rağmen yüksek reyting istiyorsa tam 22.15'te başlaması gerekiyor. Eğer ki 22.45-23.00'a bırakılırsa kimse izlemez. Ve tabii özetsiz olmalı, özet koyacaklarsada 10 dakikayı geçmesin.
Çocuklar Duymasın saçma senaryolarla temel izleyici kitlesini kaybediyor. ATV en başa döndü. Kızım Nerede? ve Gönülçelen'in Cuma günkü talihsiz reytinglerine geri döndü.
Hanımın Çiftliği'de çok zorlanıyor.
Adını Feriha Koydum çok iddalı başlamıştı. Biraz saçmaladı gibi. Ama reytingler senaryoya göre çok fazla yüksek.
BU ARADA ARKADAŞLAR TÖVBELER TÖVBESİ'ne ne oldu?
 
Samet ne yaptın ya küsüratına kadar vermişsin :):):)
Adını Feriha Koydum'un bu sezon Hanımın Çiftliği'ni geçeceğini hiç sanmıyorum.
Çocuklar Duymasın'ın da birden bire 4'lerden 7'lere çıkması zor bence. Üstelik büyük ihtimal, haftaya daha erken girecek yayına. (Yayına çok erken girmek reytinglere olumsuz yansır genellikle.)

Tövbeler Tövbesi büyük ihtimalle Salı 22.30 yayınlanacak. İlk üç bölümünün tamamı farklı gün veya saatlerde yayınlanacak rekor olmalı :):) ATV, diziyi şimdiden öldürmeye başladı.
 
:D Biraz uğraşayım dedim. Aslında Çocuklar Duymasın Çarşamba başarılı olabiliyor. 7 falan aldığı oluyor. Her hafta farklı reytingler alıyor. Belki alabilir :D Ama uçtuğumu bende fark ettim şimdi.
Hanımın Çiftliği'de çok saçmaladı. Geçenlerde A/B'de 8'e düşmüştü. Bende düşebilir diye düşündüm. Cuma günlerine adam akıllı bir yapım gerekiyor. Hiç bir dizi aldığı reytingi hak etmiyor. Geniş Aile bu forum sitesinde çok yüksek bir fan kitlesine sahip ama nedense bana artık hiç çekici gelmiyor. Neyse oda son haftalarda biraz topladı gibi.
 
Hanımın Çiftliği 8'e düştüğünde Fenerbahçe - Galatasaray maçı vardı. O yüzden o düşüş oldu.

Cuma akşamları, en çok iddialı yapımların olduğu günlerin başında geliyor. Hanımın Çiftliği, Adını Feriha Koydum, Çocuklar Duymasın, Geniş Aile hepsi de kendi kanallarının en iddialı dizilerinden.
Hanımın Çiftliği bu sezon sonu bitiyor zaten. Bakalım gelecek sezon Cuma günlerini nasıl değerlendirecek Kanal D ?
 
Arkadaşlar üstte yazmamıştım... Şimdi yazayım.
TOTAL
1-HANIMIN ÇİFTLİĞİ 12.5
2-ADINI FERİHA KOYDUM 8.5
3-DENİZ YILDIZI 6.5
4-ÇOCUKLAR DUYMASIN 5
5-GENİŞ AİLE 4.5
6-HER ŞEYE RAĞMEN 4.4
AB
1-HANIMIN ÇİFTLİĞİ 11
2-ADINI FERİHA KOYDUM 9
3-DENİZ YILDIZI 6
4-HER ŞEYE RAĞMEN 5
5-ÇOCUKLAR DUYMASIN 4.8
6-GENİŞ AİLE 3.5
Geniş aile bu hafta 5 ratingi geçemez.Total'de 3.lük mücadelesi verir. Öte yandan Her Şeye Rağmen AB'de 3.lüğü zorlar...
 
Tövbeler Tövbesinin salı 22.15 gibi hiç şansı yok... 45-50 dakika Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile yarışacak... Cuma 20.00'de bile 4 ratingin altında almış bir dizi... Sırat gibi olur.
 
Bence de hiç şansı yok Tövbeler Tövbesi'nin. Hele hele önce saat, sonra gün değiştirdikten sonra.
Salı 22.30'da başlasaydı ilk bölümden. O zaman daha iyi olabilirdi. Cuma 20.00'de tutmayacağı kesindi zaten.
 
Adminim yordum seni. Son bir soru sorayım cevap vermek istersen.. Ben Her Şeye Rağmen dizisini seven biri olarak soruyorum ki sen iyi bilirsin. 5 rating iyi mi kötü mü? Dizi bitirir mi?
 
Tazıcan bence o dizi için 5 reyting az çünkü dizinin maliyeti çok yüksek