------
Çok zaman alıyor.
------
Çok zaman alıyor.
Dilek Taşı yükselmiş böyle devam ederse daha da yükselir yaŞahane Hayatım düşmemiş ama ben daha fazla artmasını beklerdim
Gelecek bölümün reytinglerini görmek lazım, biraz göz attım komik bir dizi yani fena değil.
Dilek Taşı halen daha direnmekte ısrarcı, ama bu ısrarı gelecek hafta neticelencektir bence, ya 13'de bitirilir ya da 20'ye kadar uzatılır bence. 3+ alması şart.
Kuruluş gereksiz uzatılıyor dediğim gibi, çok da tarihten sapmamak lazım. Böyle diziler olmalı ama bir mafya dizisi değil ki yıllarca sürsün. Bu sezon son olur umarım
İlker Karagöz ile Çalar Saat
Aman Angelicanın dizisine laf söz söyleme kavga çıkar ablaŞahane Hayatım çok fazla yükselemese bile 2. bölüm sınavını geçmiş eğer 3. bölümde de bu seviyeyi korumayı başarırsa resmen tuttu diyebiliriz. Böylece günün gayet kolay olduğu ve Adım Farah'ın bu fırsatı değerlendiremediği de anlaşıldı.
Bu çocuğa ab'de nolmuş böyle 😳😳😳😳😳😳😳Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim
Total: 0.66 reyting - 5.38 share (68)
AB: 0.36 reyting - 3.67 share (98)
ABC1: 0.76 reyting - 6.30 share (52)
Yazarken birkaç kez kontrol edipte yazdım, acaba tekrarı falan olabilir mi diye ama Bu Tabak Kimin varken daha iyi gidiyordu.Bu çocuğa ab'de nolmuş böyle 😳😳😳😳😳😳😳
Artık yapım şirketi rezalet insanlar seçmesin programa yeter, hatta yemek bölümü kaldırılmalı eskisi gibi sadece temizlik olmalı...
Emeğine sağlık canım senden şüphe etmedim teşekkürlerYazarken birkaç kez kontrol edipte yazdım, acaba tekrarı falan olabilir mi diye ama Bu Tabak Kimin varken daha iyi gidiyordu.Saatini değiştire değiştire oyuncak ettiler, yarışmacılar da belki etkilemiş olabilir diyeceğim ama diğer gruplar hala daha çok iyi o yüzden zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?