8 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 58.3%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 16.7%
  • Papatyam (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Komedi Dükkanı - Tekrar (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki açık ara zirvede yer almasına rağmen yayın hayatının en düşük rakamlarından birini aldı.

Pis Yedili, totalde üçüncü sıraya kadar yükselirken A/B'de geriledi.

Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrarı çok iyi gitti ve A/B'de üçüncü oldu.

Papatyam, Star'ı yine idare etti.

Var Mısın Yok Musun ilk bölümüyle iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Özellikle son kısmı iyi gitti.

Kim Milyoner Olmak İster yine iyi oranlar almayı başardı.

İstanbul'un Altınları ise 3 sharede kaldı! Dizi çok yakında bitirilecek gibi gözüküyor...

Son düzenleme:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izledim. Reklam aralarında Var Mısın Yok Musun'u izledim :)

'Pis 7'li dizisini ve '17 Yeniden' adlı filmi izledim.

Pis 7'li müthiş bir oyun hazırladı zenginler takımına ve bu uygulama sayesinde parada kazandılar, eğlendiler daha ne. Ben bu bölümünü çok beğendim. Daha güzel bölümler ile karşımıza çıkacaklarını düşünüyorum. Gani Müjde yine ustalığını konuşturuyor desem yalan olmaz. Gani Müjde artık yeni dizilerde çıkartmaya devam edecektir.

'17 Yeniden' ismini duyduğumda biraz garip geldi. Film başlamış ve ben daha sonra izlemeye başladım. Konusu gerçektende güzel.

Evet Pis 7 İzledigim İçin Onlan Başlayım totalde çok iyi gitmis ab ujmutsuz ev kadinlarinin tekrarri artı bayram sebebine baglayarak düsüs yasamıs ve 8.ci olmus Varmısın yokmusun cok kotu gitmis favoriforum tahmin etmisti kotu gidecegini show filmi iyi gitmis Öyle Bir Geçer Zamanki Gecen Haftaya Göre Daha İyi Gitmis

Yorumumda Var Mısın Yok Musun'un iyi gittiğini yazdım. Çünkü Fox ortalamasına göre bu sonuç kötü değil. Eskisi gibi ilk 5'te falan yer almasını beklemek hayalcilik olurdu bence.

Salı günleri Ö.B.G.Z yüzünden değerlendirme yapacak birşey bulamıyorum. Ancak Pis Yedili gerçekten tutunmuş gibi. Show Tv'nin bu sezon dizilerden yana pek şansı yok. Muhteşem Yüzyılda giderse birtek Feriha kalacak ki, boşluğu yine ıvır zıvır programlarla Acun doldurur artık

Varmısın Yokmusun Fox'a göre fena bir başlangıç yapmamış, ancak bence bu yarışmayada gerek yok

birkac bolum sonra pis yedilinin reytingleri daha iyi olacaktır diye dusunuyorum. oyle bir gecer zaman ki yakın zamanda dususe gecicektir cunku artık oda yavas yavas bozmaya basladı. ilk gunki tazeligi yok

Şu an Türkiye'nin en büyük dizi forumlarına baktığınızda haftalardır eleştirilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin dünkü bölümünün çok beğenildiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Dizi tekrardan kendine geldi.

Bu düşüşün bayram nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Haftaya yine 17-18 reytinge varacaktır en az.

EDIT : Diziyi izlemeyenler bozmaya başladı, diye yorum yapmazsa sevinirim izlemeden yorum yapmayın :D

Son düzenleme:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 14 reytinge düştü bunda belki bayramın etkisi olur ama Geçen sene hiç böyle düşmemişti

Pis Yedili Show içiğn iyi reytingler alıyor zorlu günde

Kim Milyoner Olmak İster yine 5 reytingin üstünde aldı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 14 reytinge düştü bunda belki bayramın etkisi olur ama Geçen sene hiç böyle düşmemişti

Pis Yedili Show içiğn iyi reytingler alıyor zorlu günde

Kim Milyoner Olmak İster yine 5 reytingin üstünde aldı

Geçen sene hiç bayramda yayınlanmadı zaten :D

Pis Yedili'yi izledim.

Gerçekten tebrikleri hakettiği görünüyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin karşısına getirilen bir dizi olarak aldığı reyting ve bayramda bile yüksek oranlar alması sevindirici. Tamam,ÖBGZK yüzünden bitirilmiş bir çok dizi var :D Ama Pis Yedili bu kategoriye girmiyor. Başarılarının devamını dilerim.

Var Mısın Yok Musun?

Yarın alacağı reytingler daha yüksek olacaktır. Salı günleri şansının olmadığını düşünüyorum. Ama çokda kötü reytingler değil. İyi bir başlangıç. Bayram sebebiyle bu noktaya gelmiştir diye düşünüyorum.
-,-
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi tebrik ederim. Teşekkürler.

Öyle bir geçer zaman ki bence sıkmaya başladı.Bence bu dizi her an birden reytingleri düşebilir.
Var mısın yok musun orta reytingler almış.Ama bu program çarşamba günleri daha çok reyting alır!
Pis yedili SHOW'U güzel savunmuş ve iyi gitmiş.
Kim milyoner olmak isterin reytingleri süper gitmiş..
17 YENİDEN ADLI FİLM SHOW TV için iyi gitmiş.
KANAL D ANA HABER BÜLTENİ İYİ GİTMİŞ

pis yediliyi izledim.reytingi küçük bir miktar düşsede totalde sıralaması yükselmiş.A/B de 8. olmuş. show tv için oldukça iyi sonuçlar.salı günleri 2. kanal olmayı başardı.
öyle bir geçer zaman ki bayram dolayısıyla biraz düşüş yaşamış haftaya yeniden yükselecektir.
papatyam düşüşe devam ediyor.iki kısımda da 3 reytingin altında.Doğuş grubu bu reytinglerle ne kadar devam ettirir bilinmez ama sezon sonunu görmesi benim için sürpriz olur.
İstanbulun Altınları a/b de idare ediyordu ama bu hafta iki kısımda kötü.Total de 56. ab de 40. olabilmiş.4 shareyi bile bulamamış. 13. bölümde final yapar büyük ihtimalle
Kim milyoner olmak ister Atv nin en istikrarlı programı iyi reytingler almaya devam ediyor.
Var mısın yok musun fox u idare etmiş ama reytingleri iyi değil.çok uzun sürmüş program biraz daha kısa olabilirdi.
'17 Yeniden' adlı yabancı film de iyi gitmiş.ab de ilk 15 e girmiş.