8 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Müzede Bir Gece (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Yazın gelişiyle birlikte reytinglerde üst sınır iyice aşağılara indi.

Euro 2012'nin başlaması ve Star'ın yeni programı "Benzemez Kimse Sana" Cuma günlerinin gidişatını değiştirdi.

Adını Feriha Koydum totalde zirvedeki yerinin korurken A/B'de de bu hafta zirveyi ele geçirmeyi başardı.

Hayat Devam Ediyor, totalde 2. olup başarısını sürdürmesine karşın A/B'de 12. sıraya kadar geriledi.

Yalan Dünya günün şokunu yaşayan dizi oldu. Dizi, A/B'de zirveyi kaybettiği gibi totalde de 7. sıraya geriledi.

TRT, maçları parçalara böldü ve üst sıraları ele geçirdi. Fakat devlet kanalının reytinglerde üstte gözükmesi için maçları iki parça olarak göstermesi ne kadar doğru tartışılır!

Star'ın yeni yarışması Benzemez Kimse Sana da parça parça başladı! Yarışma üç farklı parçaya bölünerek özellikle A/B'de üst sıralarda yer aldı. Reytinglere bakarak yarışmanın beklentileri karşıladığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Show TV'nin iyi reytinglerle yayına başlayan dizisi Eve Düşen Yıldırım, gün geçtikçe kan kaybediyor. Dizi, A/B'de 20. sıraya kadar geriledi bu hafta!

1 Erkek 1 Kadın ve Beyaz Show da özellikle A/B'de iyi gittiler.

Son düzenleme:
trt 1 iyi gitmiş maçla
edy düşmüş gene
hde de düşüşte
star ve atv yeni programlar iyi değil

Ben Benzemez Kimse Sana'yi izledim ve gercekten cok begendim , okadar cok benzetmisler ki taklit ettikleri unlulere ve anliklarda'da 3 reyting almis bence a/b'de 5 reytingi gececektir.

Ben Benzemez Kimse Sana'yi izledim ve gercekten cok begendim , okadar cok benzetmisler ki taklit ettikleri unlulere ve anliklarda'da 3 reyting almis bence a/b'de 5 reytingi gececektir.

en iyisi uğur arslandı bir an için herkez duygulandı ve kazandı haftaya ahmet kaya canlandırcak biraz agır bir karakter ama üstesinden gelecektir

Benzemez Kimse Sana`yı ben de izledim ve beğendim. Ama totalde 2.90 gibi bir oran bekliyorum. Dün Vadi de 9u geçmişti ama 8 çıktı reytingler. AB`si daha iyi olacak gibi :)

Benzemez Kimse Sana`yı ben de izledim ve beğendim. Ama totalde 2.90 gibi bir oran bekliyorum. Dün Vadi de 9u geçmişti ama 8 çıktı reytingler. AB`si daha iyi olacak gibi :)

cosmus benzemez kimse sana totalde 5e yakın ab 6 yakın süper

Son düzenleme:
gecen hafta 2.42 almıs y.efendisi 3e çıktı bu 3.08 4e falan çıkabilir...

birazda geç bitti 2.90 fazla alacagi kesin bnce..

vadi 9u geçmisti ama tnt okadar çok reklam verdiki izleyen biri olarak beni sıktı ve reklamlarda değistirdim kanalı
Tabii belli de olmaz haklısın reklamlarla da alakalı :)

ama sunu sölim bu en çok yalan dünya vuracak gibi yavas yavas tüm reytinglerini alacak program uzun seyfi dursunoğlu dün öle kaptırdıkı ceketi falan çıkardi bi ara

yalan dünya anlık reytinglere göre acayip düsüs de .

feriha ab si güclenecektir ilerde

ama sunu sölim bu en çok yalan dünya vuracak gibi yavas yavas tüm reytinglerini alacak program uzun seyfi dursunoğlu dün öle kaptırdıkı ceketi falan çıkardi bi ara

yalan dünya anlık reytinglere göre acayip düsüs de .

feriha ab si güclenecektir ilerde
Yalan Dünyanın düşüşünü yaza bağlıyorum. Dikkat edersen düşmeyen dizi yok. Hepsi düşüşte yazla alakalı olarak. Feriha bile totalde 9 alacak bence. Heleki bir de komedi dizisi ise düşmesi normal. Zaten Sezon Finali yapacak. Gelecek sezon iki grupta da zirveyi ele geçireceğini tahmin ediyorum. Feriha ile Yalan Dünyanın izleyicileri neredeyse aynı :)

yalan dünyanın düşüşü yayla alakalı değil dizi bekleneni veremiyor. doğal olarak millet dışarda. dizi çok geç başlamasına rağmen bu rayting kaybı var. hele dün gülse yılmaz erdoğanin espirisini çalmış. vizyon teleledeki kıçındaki saçı başa ekiyorsun kıvırcık çıkıyorusun espirisini topuktan dudağa doku alıyorsun ama nasır yapıyor olarak değiştirmış. millet yavaş yavaş sıkıldı yalan dünyadan

yalan dünyanın düşüşü yayla alakalı değil dizi bekleneni veremiyor. doğal olarak millet dışarda. dizi çok geç başlamasına rağmen bu rayting kaybı var. hele dün gülse yılmaz erdoğanin espirisini çalmış. vizyon teleledeki kıçındaki saçı başa ekiyorsun kıvırcık çıkıyorusun espirisini topuktan dudağa doku alıyorsun ama nasır yapıyor olarak değiştirmış. millet yavaş yavaş sıkıldı yalan dünyadan
Sanmıyorum. Ben yazla alakası olduğunu düşünüyorum. Bu arada yine Azerice konuştun ve Türkçede Yaz olan kelimenin azericesini Yay dedin. Yine Azeri olduğunu düşünmedim değil :D

- - - Ekleme - - -

Sonuçlar şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu. Öncelikle beni şaşırtan sıralamada Yalan Dünyayı geçemeyen Benzemez Kimse Sana`nın totalde ondan daha fazla reyting alması. Tabii bunda programın 3 hisseye bölünmesinin de rolü var. Kısacası Benzemez Kimse Sana Tebrikler. Starı Cuma akşamı uçurtmuşsun
Yalan Dünya AB`de 4 reyting düşmüş. Totalde de düşüş var. Yaza bağlıyorum bu düşüşü. Sezon Finali yapacak zaten
Adını Feriha Koydum totalde 2 reyting birden düşmüş. Ama hem Starın programı hem yaz gelişi Yalan Dünyanı AB`de zirveden indirmiş Ferihanı AB`de birinci yapmış.
Hayat Devam Ediyor AB`de fena düşerek 3 reytingi görmüş

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]BENZEMEZ KİMSE SANA[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:56:35[/TD]
[TD]23:41:46[/TD]
[TD]00:31:30[/TD]
[TD]5,83[/TD]
[TD]18,98[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]BENZEMEZ KİMSE SANA - PERFORMANS[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:08:43[/TD]
[TD]22:48:17[/TD]
[TD]01:39:34[/TD]
[TD]5,03[/TD]
[TD]14,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yaz dostum selam sana yalan dünya ab feriha kaptırmıs :D

Şimdi alakası yok diyen çıkabilir ama Benzemez Kimse Sana AB grubunda reytingleri fena düşürmüş ve çok iyi oranlarla yayın hayatına başlamış :)

benzemez kimse sana programı 3 e bölerek reyting avı yapmış
yalan dünya büyük şok yaşamış
eve düşen yıldırım düşmeye devM ETMİŞ
hde maç etkisiyle daha da düşmüş
afk maçtan daha az etkilenmiş
annemler seni çok sevecek bekleneni verememiş
unutma beni özeti afk ve hde yi geçmiiş:D