8. Gün'e 2 Yeni İsim!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,566
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

8. Gün'e 2 Yeni İsim!

IMG_20180316_090233.jpg

ATV'nin sevilen dizisi 8. Gün'e 2 yeni isim daha!

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş'ın paylaştığı yapımın kadrosuna 3. bölümle birlikte, daha önce 'Beni Böyle Sev', 'Bana Sevmeyi Anlat' ve 'Klavye Delikanlıları'nda izlediğimiz Mine Kılıç ve son olarak 'Nerdesin Birader'de rol alan Dilan Telkök dahil oluyor.

Kılıç dizide büyük mafya babası Sinan'ın kızı, yer altı dünyasının cazibeli, zeki ve gözü kara kadını Nilay'ı; Telkök ise Aziz'in kızı Demet'i canlandıracak.

8. Gün, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de ATV'de!

DZijeznXUAAgfl4.jpg
DZijfcOWAAE8XUJ.jpg
997

Orijinal formatta oku

Batan gemiyi terk etmeleri lazım. :A

Senaryo gereği gelmişlerdir zaten, dizi için büyük son geliyor. 13'e tamamlar mı onu merak ediyorum. 13 olmasa da 9-10 olur herhalde? :)

BSA'da iyiydi Mine Kılıç Ay Yapım'ın üvey evlat muamelesi yaptığı işlerde rol alıyor şansına. :A

Mine Kılıç iyiydi BBS'de ancak dizinin en az 4 alması lazım herhangi bir grupta yoksa şansı iyice düşüyor.

İnsan bi gireceği dizinin reytinglerine bakar. :A Ay Yapım'a biraz fazla güveniyorlar herhalde.

Reytinge göre mi karar versinler yani. İş kaliteli, karakterler de belli ki ilgi çekici kabul etmeleri normal. :)
Türkiye'nin genel televizyonculuk politikasına göre konuşuyorum. Reyting yoksa emeğe saygı da yok. O oyuncular da aniden yayından kaldırılabilecek bir diziye dahil olmak istemezlerse tabii ki reytinge göre karar verecekler. :)