'8. Gün' Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

a6fb7cee-b08c-48e6-b6fa-c71c8eeed922.jpg

Ay Yapım'ın yeni dizisi 8. Gün'ün kanalı belli oldu.

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı; yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun üstleneceği yapım, yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Öte yandan etkileyici bir baba-kız öyküsünü konu alacak olan dizide Biricik'in babasını canlandırması için adı son olarak 'İnsanlık Suçu' için geçen Musa Uzunlar'a teklif götürüldü.

8. Gün, Ocak'ta ATV'de başlıyor!

Kaynak: Medyatava
Orijinal formatta oku

Aserat yeni bir haber konusu açtı

a6fb7cee-b08c-48e6-b6fa-c71c8eeed922.jpg

Ay Yapım'ın yeni dizisi 8. Gün'ün kanalı belli oldu.

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı; yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun üstleneceği yapım, yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Öte yandan etkileyici bir baba-kız öyküsünü konu alacak olan dizide Biricik'in babasını canlandırması için adı son olarak 'İnsanlık Suçu' için geçen Musa Uzunlar'a teklif götürüldü.

8. Gün, Ocak'ta ATV'de başlıyor!

Kaynak: Medyatava
Orijinal formatta oku
Zaten açıklamıştım :A

Musa Uzunlar mı? :Z

Yönetmen, senaristler, başroller... Hepsi efsane ve sevdiğim isimler. Mutlaka izleyeceğim.

Burcu iyi oyuncu senaryo ile yönetmen kadrosu da iyi ama hikaye tutacak mı bakalım artık

Musa Uzunlar Bizim Hikaye'yi kabul etseydi Hazal Kaya'yla iyi baba-kız olurdu. Burcu Biricik ile bilemedim. (b)

SON gibi ismi(b) senaryo da öyle olursa sıkıcı olur. SON hala uyarlanmadı di'mi? @xemrexxx Nasıl bi senaryoysa amerikalılar bile çözememiş :F

Ay Yapım, Kanal D'ye dönmediği sürece batışı görecek maalesef. Diziyi izleyeceğim kesin. :X

İspanya'ya uyarlanma haberi çıktı birkaç gün önce. Hatta fragmanı da yayınlanmış. :D

http://www.ranini.tv/haber/28080/1/...-uyarlamasi-yayina-girmeye-hazir-el-accidente
Amerikalılarınkini bekliyorum :X Bunu Sony Channel yayınlarsa bakılır :X

İspanya'ya uyarlanma haberi çıktı birkaç gün önce. Hatta fragmanı da yayınlanmış. :D

http://www.ranini.tv/haber/28080/1/...-uyarlamasi-yayina-girmeye-hazir-el-accidente
Amerikalılarınkini bekliyorum :X Bunu Sony Channel yayınlarsa bakılır :X