''8. Gün''ün İlk Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''8. Gün''ün İlk Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

790c246a-9d53-408c-a9e1-a467b79be916-1024x724.jpg

ATV'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi ''8. Gün''den ilk fragman ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği, kadrosunda Burcu Biricik, Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Sermet Yeşil, Gökçe Yanardağ ve Pınar Göktaş'ın yer aldığı ''8. Gün''ün ilk fragmanı bu akşam izleyiciyle buluşacak.

''8. Gün'' yakında ATV'de!
Orijinal formatta oku

Bu bir işaret olsun, birkaç hafta sonra da güzel güzel kendisini izleyelim. :bhr:

Kanatsızlar final :handwaving::handwaving::handwaving:
Zaten ab ve abc'de rezalet sonuçlar aldı bu hafta.

Kırgın Çiçekler şu anda en zayıf halka o yüzden büyük ihtimalle önce o biter. Total'de ilk 5'e giren dizi kolay kolay final yapmaz. Masum Değiliz de cumartesi olur.
Ay Yapım'ın 8. Gün'ü Çukur'un karşısına koyacağını sanmıyorum.
BŞAG ve BSA zayıf dizilerdi o yüzden onlara müsaade etti, 8. Gün güçlü bir iş, Çukur'la çarpıştırmaz o yüzden.

8. günü hangi gün yayınlayacak bakalım, merak ediyorum. :D

Bekliyoruz fragmanı..

Ay Yapım'ın 8. Gün'ü Çukur'un karşısına koyacağını sanmıyorum.
BŞAG ve BSA zayıf dizilerdi o yüzden onlara müsaade etti, 8. Gün güçlü bir iş, Çukur'la çarpıştırmaz o yüzden.
BSA neyse (o da iyi reytingler alıyordu) de BŞAG'in ilk başladığı zaman zayıf olarak görüldüğünü sanmıyorum. O dönemde ATV'nin çarşamba ve perşembe günleri boştu, iki günde de diğer Ay Yapım dizileri olduğu için mecburen oraya konuldu. 1-2 kez Kara Sevda'yı geçmişti diye hatırlıyorum hatta. Ama şimdi tüm hafta içi dizileri iyi reyting alıyorken 100 bölümü geçen ve AB'de 2 reytinge düşen Kırgınlar'ın devam etmesi mantıksız olur.

8. günü hangi gün yayınlayacak bakalım, merak ediyorum. :D

Bekliyoruz fragmanı..
Bu espriyi yapmayan bir sen kalmıştın tam oldu. :A