8 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 35.3%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Anneler ile Kızları (Star)

Oy: 3 17.6%
  • Yalancı Bahar - Tekrar (Star)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 17.6%
  • Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandığı (Show)

• Canlı Para (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Yerden Yüksek (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Yeni sezonun ilk Perşembe gününde neler yaşandı ?

Geçtiğimiz sezonun açık ara zirvedeki dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne yeni sezonu kaç reytingle açtı ?
Star'ın iddialı yeni dizisi Anneler ile Kızları Fatmagül'ün Suçu Ne karşısında ne kadar direnebildi ?
Kalbim Seni Seçti, Zehirli Sarmaşık ve diğer yapımlar kaçıncı oldular ?

Hepsi ve daha fazlası detaylı değerlendirmelerle sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak.

Reyting FavoriForumum'dan takip edilir.

Program sıralamaları belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yeni sezonu müthiş bir başarıyla açık ara birinci oldu. Dizinin özeti bile en yakın rakiplerini katladı.
Kuzey Güney'in tekrarı da büyük ilgi gördü ve günü üçüncü tamamlamayı başardı.

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster iki grupta da başarılı olarak ATV'nin yüzünü güldürdü.

Diğer diziler arasındaki yarışta ise kazanan Anneler ile Kızları oldu. Ağustos ayında çok yüksek reytinglerle yayın hayatına başlayan dizi güçlü rakibinin gelmesiyle birlikte büyük düşüş yaşadı.

Yaz döneminin en başarılı dizilerinden biri olan Kalbim Seni Seçti yeni sezonla birlikte gerilerde kalmaya başlayan bir diğer yapım. Dizi totalde 10.sıraya kadar düşmesine rağmen A/B'de başarısını sürdürerek 6.oldu.

Fox'ta Dinle Sevgili başarısını sürdürdü ve yine ilk 10'da yer almayı başardı. Büyük umutlar beslenen Zehirli Sarmaşık ise karşısına Fatmagül'ün Suçu Ne gelince yarışta geriye düştü.

Son düzenleme:
kuzey güneyi izliyorum baya güzel diziymis inşallah muhteşem yüzyılı geçer 🙂

Hiçbirşey seyretmedim kafa dağıtmaktan geliyorum bugün cafede izinlidim

İzlediklerim:
Kalbim Seni Seçti (Yeni Bölüm) / ATV

Kalbim Seni Seçti:
Kalbim Seni Seçti'yi sonlara doğru izledim. Handan, Emre'nin yaşadığını öğrendi. Bundaki temel sebep, boş mezarı gösteren adamın ona "O boş mezar" demesi üzerine Muğla'ya giden Handan, mezarı araştırır ve mezar yoktur. Emre yaşadığını öğrenir böylelikle. Bunun üzerine "Boş mezar" diyen adamı getirtir Yavuz ve işini bitirirken Onur gelir. Onur, Handan'a söylemek ister ama Yavuz onu uyarır. Yavuz gider ve Onur adama ateş eder. Handan bakalım bu saatten sonra ne yapacak ve nasıl öğrenecek. İleriki bölümlerde bir bakarız Emir'i oğlu olduğunu öğrenir yani Emre olduğunu. Güzel bir bölümdü az izlesemde.

Anneler ile Kızları ve Kim Milyoner Olmak İster'i izledim.

Fatmagül'ün Suçu Ne açık ara zirvede yer almış. İyi başlangıç yaptı yeni sezona da.

Kuzey Güney tekrarı iki grupta da 3. olarak başarılı olmuş.

Kim Milyoner Olmak İster de iki grupta da oldukça iyi gitmiş.

Anneler ile Kızları düşük oranlar alsa da üst sıralarda kendine yer bulmuş. Yine de yetersiz dizinin aldığı oranlar...

Kalbim Seni Seçti özellikle AB'de fena gitmemiş. Ama durumu vasat seviyede ve sezon sonunu göremeyebilir...

Dinle Sevgili TOTAL'de ilk 10'a girerek iyi bir oran elde etmiş. Ama AB'de ilk 10 dışında kalmış.

Zehirli Sarmaşık ise beklentileri veremeyerek gerilerde kalmış. TOTAL'de ilk 10'a bile giremeyen dizi AB'de 9. olabilmiş.

Son düzenleme:
annler ve kızları mükemmel bir dizi belki reyting olarak fatmagülü geçemez ama en az fatmagül kadar iddialı olmalı çok güzel dizi
sonuçlar beklenildiğigibi fatmagül zirvede kalbim seni seçti düşüş yaşamış zehirli sarmaşıkta...

Dinle Sevgili'nin aldığı reytingler gayet iyi bence. Günlük bir dizinin güçlü rakiplerine rağmen ilk 10'a girmesi önemli bir başarı.

Deniz Yıldızı çok farklı bir olaydı. O başarıyı yakalayabilecek dizi çok az bulunur

Bugün Fatmagül'ün Suçu Ne dışındaki dizilerin aldığı orana göre fena reyting almamış evet ama AB'de ilk 10'a girebilirdi yine de

Sonuç olarak fena değil, diyebiliriz birçok rakibine rağmen.

Deniz Yıldızı gibi dizi az bulunur reyting anlamında gerçekten
Dinle Sevgili onun kadar olamaz.

Ama hangisini beğeniyorsun, derseniz Dinle Sevgili'yi izliyorum.

Bu arada Unutma Beni de eskisi kadar başarılı değil bence.

Son düzenleme:
Dinle sevgili çok saçma bir dizi.Handenin anne dediği kişi sadece kendisinden 10 yaş büyük
Bide 24 saatde romantik olunmaz ki yok ben seni seviyom yok bende seni seviyom bir insan 24 saat romantik olabilir mi sizce?ANTİ dinle sevgili!!!!

Reyting anlamında Deniz Yıldızı oldukça iyi ama ben Dinle Sevgili'yi izliyorum.

Deniz Yıldızı da yeni sezonda eski başarısını sürdüremez bence...

Hacı deniz yıldızına laf yok
eski başarısını sürdürür deniz yıldızına laf söyletmem
Deniz yıldızı geldiğinde dinle sevgili dahada düşecek anti dinle sevgili.

fatmagülün suçu ne güzel başlamış iki gruptada ilk ikiyi kapmış
kuzey güney iki gruptada üçüncü olmuş geniş aile ve çocuklar duymasının işi zor çarşamba günü
kim milyoner olmak ister süper gidiyor
anneler ile kızları totalde yedinci ab'de beşinci olmuş daha da düşer gibi starın kaderi bu herhalde
hyat bilgisi biraz düşmüş,doktorlar süper
geniş ailenin tekrarları iyi gitmiyor

Yorumum:

Fatmagül'ün suçu Ne Yeni Sezona Harika Bi Giriş Yaptı Totelde 40,65% Share aldı....
Kuzey Güney ilk bölümünü izleyemenler izlediyse haftaya büyük bi yükselişe geçer...
Kim Milyoner Olmak İster ilk bölümleri pek izlenmemişti ama git gide üst sıralara ısınıryor...
Anneler ve Kızları geçen sezon ki star tv ye göre iyi sonuç almış...
Kalbim Seni Seçti Günü Değişisse daha başarılı olabilir PErşembe günü baya güçlü rakipleri var...
Dinle Sevgili En zorlu Gününde bile ilk 10 a girerek başarılı olmuşş...
Doktorlar dizisi hakkında çok gırgır yapılıyor ama halen reytinglerde müthiş...

Reyting hakkında yorumum;
- Fatma Gül'ün Suçu Ne ? Beklendiği gibi iyi başladı ve bu arada Kanal D 4'te 4 yaptı zirve'de.
- Kuzey Güney'in tekrarı dahi iyi bir şekilde izlenmiş.
- Anneler ile Kızları düşüşte, Kalbim Seni Seçti ve Zehirli Sarmaşık da aynı şekilde ama bu diziler A/B'de toparlanmış.

Fatma Gül'ün Suçu Ne ? dizisi yine iddiali, başarılı bir dizi olduğunu göstermiş oldu. Bir başka iddiali yapımlar Kalbim Seni Seçti,Anneler ile Kızları ve Zehirli Sarmaşık gibi iddialı dizileri geride bıraktı ki o dizilerde Total'de düşüşe geçerken, A/B'de biraz daha yükseliş içindelermiş. TNT'de yeni sezona girmeyi hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu, 15 Eylül reytinglerine girmesede reytinglerin düşmesinde katkı sağlayabilir. Şuanda Kanal D, çok iyi gidiyor ama bakalım çıkışını sürdürebilecekmi, yoksa düşüşemi geçecek. Bu tablo çıkışta olacağını gösteriyor. Kanal D, tam profesyonel oldu bu işlerde.