8 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 40.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Akasya Durağı (Star)

Oy: 1 6.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 13.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Türkiyenin & 30 vadi izliyorsa &45 falanda fatma gülü izliyor sbt oranlar yakın kurtlar vadisi hafife alıncak bir dizi deil vadi gelmen önce Tnt Bilinmiyordu bile

sence bu reytingler inandırıcı mı ben ülkenin %45 inin fatmagülü izlediğini hiç sanmıyorum.kurtlar vadisi tabiki hafife alıncak bi dizi değil.türk dizi tarihinin reyting rekortmenlerinden ve en çok ilgi gören yapımı isteyen hafife alsın

Vadi İlk Çıktıgında 65 Share Aldıgını Hatirliyorum ama Sezonlar Eskidi Dizi Efsanesi Bitmedi Senaryo Hep Ayakta Kaldı Çakır Ölünce Şok Olmustum Ben Pusu Tnt ayakta tutuyor bence kvp gelmeden once Tnt varmı yokmu bilmiodum bile çünkü hiç açmiyorum evde uydu olmasına ragmen kvp geldi sadece her persembe tnt izliyorum okadar diğer günler yüzüne bakmıyorum tnt nin Fatma Gülü Bayanlar İzliyor genelikle Genelleme Yaparsak Fatma Gül Daha Çok İzleniyodur Bu Sezon İçin Ama Eski Vadinin Zamanina Gelse Bu Kadar İzlenmesi Mümkün Değil

aynen kvp tnt ye geçmeden önce ben de hiç tnt yi izlemiyodum şimdi arada bir bakıyom.dizi yıllar geçmesine rağmen hala müthiş.

Son düzenleme:
çarkıfelek gozle gorulur bir yükselişe gecmis. o biraz sasırttı beni

TNT'de ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim.

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi yine zirvede görmek güzel oldu..