Yorumum:
Kanal D'de yayinlanan basrollerini Zeki Alasya, Cezmi Baskin ve Levent Ülgen'in paylastigi "Akasya Duragi" dizisi yazin çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Dizi totalde 1.olmus ve A/B'de ise 2.olmus. Ama bunu unutmamam gerek, Akasya Duragi Cumartesi gününde epey ilerideydi kisin. Bence bu dizi bu yaz bitecektir çünkü Cezmi Baskan artik yoruldugunu söylemisti ve farkli projelerde yer almayi istiyormus. Bence de bu dizi artik bitsin çünkü artik 130 bölümü geçti ve bu "Akasya Duragi" gibi bir dizi için fazla bile. Umarim dizi 135.bölümde final yapar çünkü herseyi tadinda birakilmasi lazim.
ATV'de yayinlanan sicak aile dizisi ve basrollerini Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen'in paylastigi "Reis" dizisi iyi reytingler almis yine. Dizi totalde 4.olurken A/B'de zirvede yer aliyor. Bu diziyi begendim fakat dün bakmadim. Dizi gelecek için umut vaad ediyor. Ama bunu unutmamak gerek, dizi devam ederse kisin rakipler güçlü olacak hangi gün olursa olsun. Kisin bu reytingleri almayacagini düsünüyorum. Ama dizi ailecek izlenecek bir dizi belki iyi reytingler alabilir kisin.
Star Tv'de ilk bölümüyle ekrana gelen "Ay Tutulmasi" dizisi çok çok iyi baslamadi maalesef. Bunu dizinin saatine veriyorum. Çok erken basladi hele hele yazin. Bence 21:30'da baslamaliydi. Ama dizi gelecek için umut vaad ediyor çünkü dizide iyi oyuncular var; Naz Elmas, Kenan Ece, Laçin Ceylan. Nur Erkul'da iyi bir performans sergiledi ilk bölümde. Umarim dizi gelecek haftalarda daha daha iyi reytingler alir çünkü ben diziyi begendim.
FOX'ta yeni sezonuna girer ve büyük bir hayran kitlesi olan "Unutma Beni" dizisi çok iyi reytingler aldi. Yani totalde PT-1 dizisini bile geçmis. Unutma Beni çok zevkli bir dizi, umarim dizi uzun yillar devam eder.
Son 1 veya 2 bölümü kalan "Karadaglar" dizisi totalde epey kötü gitmis, A/B'de ise 7.olmus. Dizinin oyuncularini ben begeniyorum; Erdal Özyagcilar, Hatice Sendil, Ibrahim Celikkol vs. Bu dizinin böyle kötü reytingleri alicagini pek sanmiyordum. Dizinin oyunculari, bu dizi biterse yeni dizilerde rol alacaklar ona sevindim. Ibrahim Çelikkol gelecek sezon "Iffet" dizisinde Deniz Çakir'la oynayacak. Ahmet Rifat Sungar gelecek sezon Mert Firat ve Ezgi Mola ile bir dizide oynayacak. Umarim bundan sonra oyuncularin yüzleri güler diger dizilerle.
Dün izledigim diziler:
Ay Tutulmasi (Star Tv)
Reis (Atv)
Gelecek sezon izleyecegim diziler:
Ay Tutulmasi (Star Tv)
Dinle Sevgili (FOX)