8 Ağustos 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 4 26.7%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel (ATV)

• Reis (ATV)

Oy: 7 46.7%
  • Kurşun Bilal (ATV)

Oy: 2 13.3%
  • Ay Tutulması (Star)

Oy: 5 33.3%
  • Canlı Para (Show)

• Karadağlar (Show)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 33.3%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Akasya Durağı totalde açık ara zirvede, A/B'de ise ikinci sırada.
Unutma Beni sezona bomba gibi bir giriş yaptı ve ikinci oldu.
ATV'nin yeni dizisi Reis ikinci bölümüyle A/B'de zirveyi ele geçirdi.
Dinle Sevgili başarısını sürdürse de rakiplerinin artmasıyla beşinci sıraya geriledi.
İlk bölümü yayınlanan Ay Tutulması, özellikle 22.00'de başlayan tekrar yayınıyla aldığı reytinglerle umut veren bir başlangıç yaptı.
Karadağlar totalde çok geride kalırkan A/B'de ilk onda yer alırken ATV'de yayınlanan Kurşun Bilal iki grupta da çok geride kaldı. Kurşun Bilal için artık tehlike çanlarının sesi iyice yükseldi...

Son düzenleme:
akasya duragını izledim reklamlardayken reisi izleidm ve arada dinle sevgiliye baktım 22:30da kursun bilalı soluksuz izledim

Dün Leyla ile Mecnun ve Kurşun Bilal'i seyrettim.

- Leyla ile Mecnun yine formundaydı. Düşündüğüm gibi Benjamin (Bünyamin) sahneye çıktı ve ada falan hâyâl olarak Mecnun'a belirdi. İsmail Abi yine süperdi ve hatta Yavuz gibi hırsızlık yapmaya çalıştı takma bıyık takarak tabi, onun taklidinide yaptı. Daha sonra gemici oldu ve gemiyi batırdı. Mecnun için işler çığrıdan çıkar artık yani buna göre bol bol komedi çıkacak karşımıza.

- Kurşun Bilâl yine çok güzel bir bölümdü. Çiyan, Bilal'i öldürmedi ki öldürse film biterdi. Şüpheli listesi çoktu ve Bilal yine zekâsı ile çözdü işi. Unutmayalım ki suçlu ayrıntılarda gizlidir. Yani bu dediğimi dizi doğruladı. Kimsenin beklemediği kişiler çıkıyor ayrıntılarda. Çok mantıklıca cinayetler işleniyor ve çok mantıklıca çözülüyor. Bence dizi gayet güzel ama çoğu kişi Arda Kural olmadan yapamadığına dair söylentiler çıkarıyor. Bence Gökhan Mumcu'da iyi bir performans sergiliyor dizide.

Kanal yorumlarım:
1-Kanal D: Diyecek pek bir şey yok. Akasya Durağı işi götürüyor. Sezonun başlamasına çok az zaman kaldı. ATV ve Star Pazartesi gününü doldurdu. Haftaya Yer Gök Aşk geliyor. Akasya Durağını zor günler bekliyor gibi.
2-ATV: Reis'in reytinglerinin arttığını düşünüyorum 2.bölümde. Dikkatimi çeken Kurşun Bilal'e gereken özeni vermiyor ATV. Fragmanlarda Reis daha önde tutuluyor Pazartesi günü için. Kurşun Bilal eğer ki Pazartesi günleri yüksek reyting alamaz ise ATV hiç gün değiştirme ile uğraşmadan diziyi bitirir.
3-STAR: Dün gece bir çok sitede reklamı verilen, gazetelerin TV sayfasında kendisine illa bir köşe bulan Ay Tutulması'nı izleyemedim. :) Fakat gerçekten hummalı bir çalışmanın eseri olduğunu düşünüyorum. Diziye yeni sezonda başarılar diliyorum. Ayrıca bence Anneler ve Kızları'nın Pazartesi, Ay Tutulması'nın Perşembe yayınlanması daha uygun olurdu.
4-FOX: Dinle Sevgili eski formunda değil. Güçlü rakipler diziyi baya harcadı. Dinle Sevgili'nin de haftalık dizi olma ihtimali var bence.
5-SHOW: Doktorlar'ın tekrarı iyi gidiyor. Ama Karadağlar gibi güçlü bir senaryo, güçlü bir kadro, güçlü bir yapım şu anda final yapmaya hazırlanıyor. Televizyonların en kötü tarafıda bu zaten. İyi dizileri harcayabiliyor reyting; oyuncusuna ve senaryosuna bakmadan.

Son düzenleme:
Kurşun Bilâl çok kötü reyting almış ve ATV bu diziyi harcayacak heralde ama çok güzel bir dizi.

Yorumlarım :

Akasya Durağı Totalde 1. olmayı başarmış. Dizi reytingleriyle iyi gidiyor.
Reis süper gitmiş. Kışında ATV'nin Pazartesi akşamlarını kurtarır bence.
Kurşun Bilal çok kötü gitmiş. İlk 2 bölümüyle iyi bir başlangıç yapmıştı. Ama sonradan büyük bir düşüş yaşadı. Böyle devam ederse kışı göremez.
Unutma Beni süper bir başlangıç yapmış.
Karadağlar A/B'de ilk 10'a girse de Show TV için hala yetersiz durumda. 1-2 hafta sonra final yapacak dizi final reytingleriyle ilk 10'a girer inşallah.
Ay Tutulması geç başlasa daha iyi reyting alabilirdi. Star TV büyük ihtimalle diziyi PT-2 de yayınlatacak daha sonra.
Doktorlar tekrarları çok iyi gidiyor. Dizinin tekrarları günde 6 saat yayınlanıyor. Bunun içinde Show TV'yi tebrik etmek gerek ( ! )
Adanalı'nın tekrarı Totalde iyi bir başlangıç yaparak 10 shareyi geçmeyi başarmış. A/B'de vasat.
Türkiye'nin Kahramanları Totalde ilk 100'e dahi giremezken A/B'de ancak 95. olmayı başarmış. Program en fazla 1 hafta daha yayınlanır.
Sihirli Annem'in tekrarı iyi gitmiş.

Yorumum:

Kanal D'de yayinlanan basrollerini Zeki Alasya, Cezmi Baskin ve Levent Ülgen'in paylastigi "Akasya Duragi" dizisi yazin çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Dizi totalde 1.olmus ve A/B'de ise 2.olmus. Ama bunu unutmamam gerek, Akasya Duragi Cumartesi gününde epey ilerideydi kisin. Bence bu dizi bu yaz bitecektir çünkü Cezmi Baskan artik yoruldugunu söylemisti ve farkli projelerde yer almayi istiyormus. Bence de bu dizi artik bitsin çünkü artik 130 bölümü geçti ve bu "Akasya Duragi" gibi bir dizi için fazla bile. Umarim dizi 135.bölümde final yapar çünkü herseyi tadinda birakilmasi lazim.

ATV'de yayinlanan sicak aile dizisi ve basrollerini Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen'in paylastigi "Reis" dizisi iyi reytingler almis yine. Dizi totalde 4.olurken A/B'de zirvede yer aliyor. Bu diziyi begendim fakat dün bakmadim. Dizi gelecek için umut vaad ediyor. Ama bunu unutmamak gerek, dizi devam ederse kisin rakipler güçlü olacak hangi gün olursa olsun. Kisin bu reytingleri almayacagini düsünüyorum. Ama dizi ailecek izlenecek bir dizi belki iyi reytingler alabilir kisin.

Star Tv'de ilk bölümüyle ekrana gelen "Ay Tutulmasi" dizisi çok çok iyi baslamadi maalesef. Bunu dizinin saatine veriyorum. Çok erken basladi hele hele yazin. Bence 21:30'da baslamaliydi. Ama dizi gelecek için umut vaad ediyor çünkü dizide iyi oyuncular var; Naz Elmas, Kenan Ece, Laçin Ceylan. Nur Erkul'da iyi bir performans sergiledi ilk bölümde. Umarim dizi gelecek haftalarda daha daha iyi reytingler alir çünkü ben diziyi begendim.

FOX'ta yeni sezonuna girer ve büyük bir hayran kitlesi olan "Unutma Beni" dizisi çok iyi reytingler aldi. Yani totalde PT-1 dizisini bile geçmis. Unutma Beni çok zevkli bir dizi, umarim dizi uzun yillar devam eder.

Son 1 veya 2 bölümü kalan "Karadaglar" dizisi totalde epey kötü gitmis, A/B'de ise 7.olmus. Dizinin oyuncularini ben begeniyorum; Erdal Özyagcilar, Hatice Sendil, Ibrahim Celikkol vs. Bu dizinin böyle kötü reytingleri alicagini pek sanmiyordum. Dizinin oyunculari, bu dizi biterse yeni dizilerde rol alacaklar ona sevindim. Ibrahim Çelikkol gelecek sezon "Iffet" dizisinde Deniz Çakir'la oynayacak. Ahmet Rifat Sungar gelecek sezon Mert Firat ve Ezgi Mola ile bir dizide oynayacak. Umarim bundan sonra oyuncularin yüzleri güler diger dizilerle.

Dün izledigim diziler:

Ay Tutulmasi (Star Tv)
Reis (Atv)

Gelecek sezon izleyecegim diziler:

Ay Tutulmasi (Star Tv)
Dinle Sevgili (FOX)

Ay Tutulması'nı izledim çok beğendim.
Ama 22'de başlarsa çok iyi olur. Çünkü gelecek hafta Yer Gök Aşk var :D

hacılar dün leyla ile mecnunu seyrettim kendimi geniş aile seyreder gibi hissettim gayet güzel oldu ama ilk sezondaki havasını göremedim.
kanal d yazın pazartesi günleri akasya durağıyla iyi günler geçiriyor dizi kendini tekrarlasa dahi izleyici kitlesini kaybetmemesi çok şaşırtıcı geldi bana
startv de başlayan ay tutulması iyi başlamış fakat bu reytinglere bence aldanmamak lazım
atv ise reis ile başarılı kurşun bilal ile başarısız sonuç olmuş tahminimce 13. bölümde final yaparlar.
karadağlar totalde kötü abde iyi gitmiş fakat onların da ömrü kısa

Dün yer gök aşk kolaj bölümünü izledim çünkü yeni sezon fragmanını verdiler 🙂