8 - 14 Haziran 2013 Haftalık Dizi Reytingleri Belli Oldu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,743
Puanı
1,061

Yakamoz-Asi

tarafından hazırlanan ve Cumartesi - Cuma (8-14 Haziran 2013) haftası olarak belirlenen haftada Karadayı haftayı lider olarak tamamlandı.

Toplamda 40 dizi yayının ekrana geldiği haftamızda Galip Derv 4 yeni bölümü ile listede yer aldı. Birçok dizinin sezon finali yaptığı haftada Karadayı hem TOTAL, hemde AB'de lider oldu.

Karagül her iki grup'ta ikinci olurken, Muhte
şem Yüzyıl TOTAL'de üçüncü, AB'de dördüncü oldu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki final'e bir kala AB'de üçüncü oldu.

TOP10 sıralamasında ise TOTAL'de Kanal D 3, Kanal D 3, Atv ve Star TV 2'şer, TRT 1, Samanyolu TV ve Fox TV birer dizisi ile yer aldı.

AB'de ise Kanal D 4 dizisi ile TOP10'da yer al
ırken, TRT 1 ve Star TV 2'şer, Fox TV ise bir dizisi ile yerini aldı. TOTAL'de ilk 10 arasında yer alan 3 dizi, AB'de ilk 10 arasına giremedi. Bunlar Şefkat Tepe, Arka Sokaklar ve Benim Için Üzülme oldu.

Yayın sürelerine göre haftanın en uzun yayın yapan üç dizisi sırasıyla Dila Hanım, Bir Aşk Hikayesi ve Arka Sokaklar oldu. Ortalama yayın süresi 2 saat 10 dakika 43 saniye olarak gerçekleşti.

Haftanın en uzun dizi süresine sahip üç dizi ise sırasıyla Dila Hanım, Bir Aşk Hikayesi ve Arka Sokaklar oldu. Ortalama dizi süresi 1 saat 33 dakika 34 saniye olarak tespit edildi.

Ve en çok merak edilen ise reklam süreleri oldu. Haftanın en çok reklam veren üç dizisi sırasıyla Tatar Ramazan, Benim Için Üzülme ve Karadayı oldu. Üç dizinin Atv'de yayınlanması ise dikkat çekti. Ortalama reklam süresi ise 37 dakika 9 saniye olarak gerçekleşti.

TOTAL ORANLARI

AB ORANLARI

DIZILERIN YAYIN SÜRELERI

DIZILERIN SÜRELERI

DIZILERIN REKLAM SÜRELERI

Tatar Ramazan'ın niye düştüğü belli, bölüm 1 buçuk saat sürmüş reklam süresi ise 1 saat.
En çok reklam veren dizi olmuş.

Eline sağlık. @Yakamoz-Asi

Büyük emek vermişsin eline sağlık Ömer. @Yakamoz-Asi

Ellerine sağlık @Yakamoz-Asi güzel bir inceleme olmuş

İlk 5'e giren dizileri tebrik ederim :

eline saglik aga

my 40 dk reklam ver mis

reklam sürelerinde atv dizileri ilk 3 ü kapatmis

Tatar 60 dk reklam vermis atv isi iyice abartti

Nekadar zamanda hazırladın bunu baya emek harcamışısın eline sağlık ömer
Karadayım her 2 gruptada 1'inci olmuş tebrikler

Nekadar zamanda hazırladın bunu baya emek harcamışısın eline sağlık ömer
Karadayım her 2 gruptada 1'inci olmuş tebrikler

1) @Arslan Bey 'in Tv'de ne var konularina bakarak hangi diziler yayinlanmis, ona göre reyting tablosundan o dizilerin reytinglerini kopyalayip Excel'e tasima 10-15 dk.

2) SBT Dizi Sürelerini kopyala Excel'e koy 5 dk.

3) Yayin Süreleri ve Reklam sürelerini excel ile hesaplama 2 dk.

4) Tablo düzenlemesi ve 'fotolari' cikartmak 5 dk.

5) Yaziyi hazirlama ve Türkce düzenlemesi 15-20 dk.

6) Son kontrol 3 dk.

40-50 dk. falan yani

ATV dizilerine çok reklam veriyor. En çok reklam veren kanal.

Şefkat Tepe gelecek haftaki sezon finaliyle ilk 5'de yer alır inşallah.

5. sıradaki diziden sadece 3 dk fazla reklam vermiş. Bence düşüşü bu 3 dakika ile alakalı olamaz.

5. sıra diyerek hangi diziyi kastettin anlamadım, çok tablo var.

Tatar Ramazan'ı diğer dizilerle değil, kendisiyle karşılaştırıyorum. Önceki haftalara göre dizinin reklam süresini arttırmışlar, bu da olumsuz etkilemiş tabii ki.

tatar ramazan harbiden çok reklam verdi dün bende şaşırdım

İyi haftaya ben yapıyım bari.

Öbgzk , totelde ve ab'de kanalın en çok izleneni ve yine kanalın en çok reklam veren yapımı

Karagül iyi gitmiş.Öyle Bir Geçer Zaman Ki de.

Eline sağlık. @Yakamoz-Asi

20 Dakika reytingleri yükselince sıralaması da yükselmiş.

Sevindim, eline sağlık.