8 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 14 63.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

hamam daki videosu var o süper

Helal dostum sana kesinlikle katılıyorum. Ya böyle boş ve saçma diziden de böyle bir hata beklenirdi zaten. Nasıl izleniyor ben hayret kalıyom hala. Oysa diğer taraftan duyguyu tüm gücüyle anlatan kuzey guney dururken bu dizi nasıl izlenir ya ayıp ya vallahi ayıp...

Tabiki kuzey guney izledim. Hem de soluksuz ailemle birlikte Ceyhanda izledik. Nefes bile almadan. Özellikle de kuzey ve cemrenin duygu dolu konusma sahnesi mest etti bizi. Yok böyle bisi. ama neyazikki kuzey cemreye kesinlikle duygusal anlamdabir birliktelik yasayamacaklarini ima ederek kizla arasına resmen bir duvar ördü. Ve bizi resmen kahretti.

İste size oyuncu.hep eleştiriyorsunuz kivanci çok kötü oynuyor diye. Yok kem kum ediyor yok Recep ivedike benziyor diye adamı ve Diziyi yerden yere vurdunuz. Ve o eleştirip beğenmediğiniz adam 2011 medya oskarları ödüllerinde yılın en iyi erkek oyucusu seçildi. Eeeee ben size daha ne diyeyim( muhteşem 100cilara)
Zaten ben tahmin etmiştim. o muhteşem jest ve mimiklerin mükafatını alacağını. Adamın telefon tutusu, alnı yüzü dik sekilde asabi duruşu tam yeni bir idol oldu. Çok istiyorum ama taklitten öteye gitmiyor ben yapmaya çalışınca onun hareketlerini. Demekki adam oynamıyor resmen doğal nasıl olunur onu ortaya koyuyor. Helal olsun adama. Keske bizde o özellikler olsa ...!

Son düzenleme:

yılın dızısi muhteşem yuzyıl secıldı halkın ıradesını sorgulayamassın muhteşem yuzyıl ozetı bıle kuzey guneyı gecer kalıte var kuzey kadar ezık bır dızı yok

Muhteşem Yüzyıl farkı açacak galiba, yorumlar iyi, belki haftalık reytinglerde A/B'de ÖBGZ'yi geride bırakabilir.

Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney izledim.
Muhteşem Yüzyıl`ın harika bir bölümüydü. Aradan geçen senelerde her kes yaşlandırılmıştı. Dikkat ederseniz hareme yeni kızlar da gelmişti. Ama Mustafa için seçilen kızın 17 yaşı vardı. Dizi`de yaşını soruyor o da 17 diyor. Diğer kızların zaten yaşlanmadan önce 16-17 yaşları vardı şimdi 26-27 yaşları var. Gerçek hayatta zaten hepsi o yaştalar. Yaşlandırmaya gerek varmı sizce? Hak verirseniz bu dönemde çok değişim olmuyor. Şu an bir çok oyuncumuz okul dizisinde oynuyor. Mesela Kadir Doğulu Pis Yedili`de 17-18 yaşında bir genci oynuyor kendi yaşı ise 27. Pis Yedili`de 10 yıl yaşlansalar Kadir Doğulu`ya bir değişiklik yapmak gerek mi sizce?

Son düzenleme:
Muhtesem Yüzyil'i dün izledim, çok güzel bir bölümdü.. Fakat hiçkimse yaslandirilmamis diyorsunuz ama dikkat ediyseniz Mahidevran yaslandirilmis, yani saçlari yaslandirilmis.. Daye Hatun'da biraz yaslandirilmis, Valide Sultan'da az da olsa.. Reytinglerde artis bekliyorum Muhtesem Yüzyil'da..

Kuzey Güney'de genel olarak güzel bir bölümdü, diziye az da olsa heyecan geri döndü ve iyi oldu..

Reytingler Açıklandı Muhteşem Yüzyıl Total'de 13 Reytingi Geçmis Ezmiş Geçmiş Rakiplerini Yine Oba

Reytingler Açıklandı Muhteşem Yüzyıl Total'de 13 Reytingi Geçmis Ezmiş Geçmiş Rakiplerini Yine Oba

kreys ezmiş demeyelim ya, kaba bir tabir, diğer dizileri-programları izleyenler için kırıcı geliyor bana.

Hem Muhteşem Yüzyıl hem de Kuzey-Güney uçuşa geçmiş, Muhteşem Yüzyıl artarken Kuzey-Güney'in de artabilmesi beni şaşırttı.

Program sıralamaları eklendi...

Bir daha konuya mesaj olarak reytingleri eklemeyin ben 9.30'a kadar ekliyorum nasılsa

Aslında Muhteşem Yüzyıl'da totalde 1,15, A/B'de de 0,63 reyting artışı var.

Kuzey-Güneyde de totalde 0,74, A/B'de 1,93 reytinglik artış var.

Aslında Kuzey-Güney'deki artış daha çok göze batıyor. 2 reytinglik artış az değil.

hehe arttıgı halde muhtesem yüzyil 2 kati

Muhtesem yüzyil bu hafta iki grubtada yükselerek rakiplerine baya fark atmis, tebrik ediyorum.

Kuzey Güney de bu hafta iki grubtada yükselmis demekki forumda yazilanlar dogru senaryo düzelmis.

Yetenek Sizsiniz bu hafta düsmüs ama inede Show TV ye yetecek reytingi aliyor.

Sakarya Firat gecen haftaya göre azda olsa yükselmis ve iki grubtada 8. Olmus bence bu Dizi TRT de degilde büyük kanallardan birinde olsaydi en az 8 reyting alirdi.

Cocuklar Duymasin bu zor günde yine 3.5 reytingle direnmeye calismis bence atv özeti kisa tutup yeni bölümü Saat 20.15 te baslatmali o Zaman reytingler azda olsa yükselecektir. (Dikkat ederseniz AB de özet 4 reytingle yeni bölümü gecmis)

Eyvah düsüyorum yine muhtesem yüzyil dab faydalanarak iyi gitmis.

Muhteşem Yüzyıl her iki grupta da yükselerek zirveyi kapmış ve rakiplerine fark atmış
Kuzey Güney iyi bir bölümle totalde 7 reytingi geçmiş AB`de 7 reytinge yaklaşmış
Eyvah Düşüyorum yine muhteşem reytingler alarak Muhteşem Yüzyıl ile birlikte AB`de ilk 3ü kapatmış
Yetenek Sizsiniz Türkiye Totalde 8 reytingi geçse de AB`de Kuzey Güney`e yenilmiş
Çocuklar Duymasın bu zor günde iyi direnmiş
Varısın Yokmusun berbat gitmiş
Melek AB`de yükselmiş
Show Tv`nin günlük dizisi Beni Affet iyi gitmiş. Unutma Beni ve Deniz Yıldızından az reyting almasının sebebi karşısında daha güçlü rakip olmasıdır. Yoksa Deniz`in olmadığı bir Deniz Yıldızından daha iyi bir dizi.