giydikleri elbiseler yerlerde sürünüyor uzun uzun elbiseler giyiniyorlar bacaklarını nasıl gördün tebrikler yani ben göremedim
sümbül ağa destuuuurr çekince gögüs dekoltesi ve gözler çıkıyor kapıdan ...
hamam daki videosu var o süper
giydikleri elbiseler yerlerde sürünüyor uzun uzun elbiseler giyiniyorlar bacaklarını nasıl gördün tebrikler yani ben göremedim
sümbül ağa destuuuurr çekince gögüs dekoltesi ve gözler çıkıyor kapıdan ...
dizzinin sonlarına şöyle bakayım dedim,bakmaz olaydım. one abi harem kızları hala gepgenç öyle köşede duruyolar. onlar gerçekte mustafanın annesi yaşında olmasılazımdı. hiç mi kız bulamadılar,dışarıda büssürü kız oyuncu var , hiiç mi akıllarına gelemedi. BÜYÜK REZİLLİK MUHTEŞEM YÜZYILIN YAPTIĞI.REZİLLİK
İste size oyuncu.hep eleştiriyorsunuz kivanci çok kötü oynuyor diye. Yok kem kum ediyor yok Recep ivedike benziyor diye adamı ve Diziyi yerden yere vurdunuz. Ve o eleştirip beğenmediğiniz adam 2011 medya oskarları ödüllerinde yılın en iyi erkek oyucusu seçildi. Eeeee ben size daha ne diyeyim( muhteşem 100cilara)
Zaten ben tahmin etmiştim. o muhteşem jest ve mimiklerin mükafatını alacağını. Adamın telefon tutusu, alnı yüzü dik sekilde asabi duruşu tam yeni bir idol oldu. Çok istiyorum ama taklitten öteye gitmiyor ben yapmaya çalışınca onun hareketlerini. Demekki adam oynamıyor resmen doğal nasıl olunur onu ortaya koyuyor. Helal olsun adama. Keske bizde o özellikler olsa ...!
Reytingler Açıklandı Muhteşem Yüzyıl Total'de 13 Reytingi Geçmis Ezmiş Geçmiş Rakiplerini Yine Oba
Aslında Muhteşem Yüzyıl'da totalde 1,15, A/B'de de 0,63 reyting artışı var.
Kuzey-Güneyde de totalde 0,74, A/B'de 1,93 reytinglik artış var.
Aslında Kuzey-Güney'deki artış daha çok göze batıyor. 2 reytinglik artış az değil.
ab 18 reytıng dayandı super
Böyle devam eder mi acaba gelecek haftalarda ? Merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?