'7 Tepenin Şehrinden 7 Kıtaya' Kanal D, Star TV, Show TV, ATV, TV8 ve TRT 1'de Ekrana Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
23 Nisan için hazırlanan '7 Tepenin Şehrinden 7 Kıtaya' programı Kanal D, Star TV, Show TV, TV8, ATV ve TRT 1'de ekrana geliyor!

5e9bfdf7ebc83006ec97249b

Piyanist İdil Biret'in "İnsanlık Senfonisi" olarak da bilinen ve muhteşem İstanbul manzaraları eşliğinde gerçekleşecek olan "7 Tepeden 7 Kıtaya" konserinde tüm dünyaya sevgi ve birlik çağrısında bulunulacak.

Konserde Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz ‘Kız Kulesi’nde, Yavuz Akalın ‘Ayasofya’da, Murat Bağdatlı ‘Topkapı Sarayı’nda, Elif Yurdakul Baykurt ‘Galata Kulesi’nde, Özer Özel ile kemençe sanatçısı Aslıhan Özel ‘Dolmabahçe Sarayı’nda, Serkan Mesut Halili de ‘Pierre Loti Tepesi’nden performans sergileyecekler.

Hazırlanan bu programdan dolayı Buket Aydın'ın sunumu ile ekrana gelen 'Kanal D Ana Haber' ise 19.45'te başlayacak.

'7 Tepenin Şehrinden 7 Kıtaya' bu akşam 19.00'da canlı yayınla Kanal D, Star TV, Show TV, TV8, ATV ve TRT 1'de!​

Son düzenleme:
Çok iyi, göz atarım. İstanbul'u özledim görmeyi.

Konu düzenlendi: Program TV8'de, ATV'de ve TRT1'de de ekrana gelecek.

Son düzenleme:
Ben dünya yıkılsa da TV8 Survivor'dan, Flash TV Halay'dan vazgeçmez sanıyordum. Flash TV yine çizgisini bozmadı. :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Gerçekten mi? Bilmiyordum 😳
Evet maalesef. :(