7 Temmuz 2013 Pazar Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,365
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu.

İki grupta da zirve mücadelesinin son derece çekişmeli geçtiği Pazar gününde kazanan totalde yabancı film M.Ö. 10.000 A/B'de ise Ben Bilmem Eşim Bilir oldu.

Fox'un uzun süredir merakla beklenen dizisi Babam Sınıfta Kaldı, ilk bölümüyle oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Totalde 2. olan dizi A/B'de ise 3. oldu. Dizinin tekrarı da iyi gitti ve iki grupta da 10 share üstü izlendi.

İki grupta da bu üç yapım arasında çok küçük farklar bulunması ve A/B grubunda reyting rakamlarının daha yukarıda olması dikkat çekti.

Gece yayınlanan pek çok dizi tekrarı arasında totalde en çok izlenen üç tekrar Doksanlar, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Deli Yürek olurken A/B'de ise Güzel Çirkin, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Doksanlar şeklinde tekrarlar sıralandı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
7 Temmuz 2013 Pazar SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
Babam Sınıfta Kaldı gayet iyi başlamış.

Show TV'im çok güzel bir akşam geçirmiş nazar değmesin , tebrikler.

Deli Yürek iyi gitmiş Fox'da başlıyan yeni dizi güzel başlamış

Güzel Çirkin tekrar bölümüyle AB grubunda çok başarılı gitmiş, bu da dizi için umut vaad ediyor.

Babam Sınıfta Kaldı çok iyi başlamış. Tekrarı da çok iyi gitmiş. Twitter'da da TT oldu 1. sıradan.

karate kid tekrarı total 1.9 ab 1.7 ve 12 share alarak iyi gitmiş
benim hala umudum var ın tekrarı da iyi show un filmi günün en çok izlenen yapımı olmuş tebrikler

Dün Babam Sınıfta Kaldı dizisine baktım fena değildi.

Babam Sınıfta Kaldı dizisinin jenerik müziğini ben beğendim, Göksel'e aitmiş.

Babam sinifta kaldi Çok gÜzel gİtmİŞ ya

Babam Sınıfta Kaldı haftaya iki grupta da en az 3,50 reyting alacaktır