7 Temmuz 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Kanal sıralamaları ve SBT sonuçları belli oldu.

Son düzenleme:
Artiz Mektebi Geçen Haftaya Göre Yükselir Diye Düşünüyorum =) Dinle Sevgili Yine İlk 3 tedir ...

Artiz Mektebi yükselmemiş, düşmüş aksine... :) Programın reytingleri kötü gibi gözüküyor.

Dinle Sevgili ve Olacak O Kadar Fox'a birinciliği getirmeye yaklaşmış.

Canım Babam güçlü olduğu A/B grubunu da kaybetmiş gözüküyor. Dizinin geleceği parlak gözükmüyor.

Dürüye'nin Güğümleri ise yine iyi sonuç almış...

Ve Kalbim Seni Seçti günün en iyisi olmayı başarmış...

Dürüğenin Güğümleri Yaz Dizisi Olduğunu Gösterdi
Kalbim Seni Seçti Bu Sezon Devam Edecek Mi Acaba?
Dinle Sevgili Çok İyi Hiç İzlemedim Ama Reyting Bakımından Foxun Günlük Dizileri İzleniyor
Kanal D Yaz Kanalı Olmadığını Göstermeye Başladı
Yaz Kanalı Atv Oldu Bu Sezon :)

Son düzenleme:
Kalbim Seni Seçti devam eder gelecek sezon ama Dürüyenin Gügümleri ve Canim Babam biter bilirler...

Ben Dürüye'nin Güğümleri'nin yapımcısı olsam kışın devam etmem. :) Sezon finali koyup gelecek yaz devam ederim. :)

Canım Babam yaz sonunda biter gibi.

Ben de öyle tahmin ediyorum. Show TV gibi sabırsız bir kanalın bu reytinglere sabretmesi zor. Yaz için kötü değil elbette ama kış için hiç ümit vermiyor Show TV de farkındadır bunun... Karadağlar, Karakol ve Canım Babam yaz sonu biterler bence...

geniş ailenin tekrarlarınin kötü reyting alması çok normal çünkü en vasat bölümler yayınlanıyor. Bu böyle devam edecek ama 85. Bölümde dizi eski haline dönecek. Ayrıca 65. Bölümun tekrar reytingleri çok iyi olmasıda normal çünkü o bölüm en komik bölümlerde bence ilk beşe girer. ayrıca ben anladım ki 65. Bölümde olduğu gibi izleyici koyu bilal müfik mürsel ceva ve ulvi karakterlerinin birlikte hareket etmesini istiyor. Çünkü onların birarada olduğu bölümler gerçekten çok komik oluyor. Yani onlar maskeli beşler gibi birşey.