7 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

yeter ve kördüğüm i,yi ratingler almışlar tebrik ederim onları

Kösem düşmüş. En çok bu projede Beren'e üzüldüm. Diğer yapım ve oyuncular çok zarar almaz ama olan Beren' e oldu...
Benim dediğim şeyleri ve diğer fanları yapsaydı yapımcılar ve senarist çok iyi reytingler alırdı. Çok hatalar yaptılar.

Onun dışında Fox'un ana haberi ne kadar çok izleniliyor gerçekten garip. Tabi ben şike demeyeceğim. İzleniliyorsa sunucuları yüzündendir. Ama ATV ana haber bu kadar yüksek oranlar alsa forumda atv şike yapılıyor denilirdi. İşte siyasi tarafları buraya karıştırmamak gerek. Objektif olmamız lazım. Şike yapılsa fox bu kadar yüksek oranlar alamaz.

Vadi AB'de düşmüş baya gerçekten bu dizinin en büyük şansı sağlam rakip gelmemesi. Gelen yeni diziler sağlam olmayınca seyirci Vadi'ye geçiş yapıyor.

Kördüğüm'ü dün bizimkilerde baktı bende biraz baktım ama gerçekten iyi değil yani kalıcı olamaz bence.

Yeterin ilk bölümüne yazmıştım iyi hikayesi var diye beni yaniltmayarak yükselişine devam etmiş. İkinci bölümü izledim çocuk kaçirma vardı bu reytinglere katkı sağlar ama totali artırır. Kördüğümu izlemedim onun için yorum yapmayacağım ama inadına aşkın reytinginin üstüne oturmuş haftaya tam reytingi çıkar

Bu arada berenin 5 reytingi kaybolmuş bulanın insanlık namına @destere ve @Harunn60 a getirmeleri rica olunur)))) kız girdi diziye dizi düştü ya)))

yeter dizisi tek banami aliyeyi animsatiyor ? ikinci bölume daha bakmadim ve tutmasina sevindim. Konusu guzel zaten

Beren'de suç yok. Tims ve Star'da suç var.

Pusuya bol tebrikler...
Sezonun surprizi Yeter oldu bence
Kördüğüm başarılı işe benziyor
Senaryoyu bozmazlarsa yürür
Asla Vazgeçmem rakiplerine meydan okuyarak kendi kitlesini koruyor

Umut zaten dönmeyecek gibi.

@Bully'nin yorumunu da merak ediyorum açıkcası.
Çünkü dün bu bölüme kötü alırsak çok sinirlenirim gibi bir şey yazdıydı. .ss
evet buralarda ols bully söz verdi küfür edecek arkadaşı banlamamız lazım

niye dönmeyecekmiş sokak totoşu.ss

evet buralarda ols bully söz verdi küfür edecek arkadaşı banlamamız lazım

niye dönmeyecekmiş sokak totoşu.ss
Profilindeki mesajdan anladım.
Özledik vallahi dönse keşke.

Neyse ben çıkıyorum gelince görürüm yorumu.

Pusu bu hafta max. 7 reyting almış. Dünkü rezalet ihanetin bedelini gelecek hafta öderler beter olsunlar.
Kördüğüm çok iyi başlamış. Bol tekrarla bence gün birinciliği hayal değil

Yeter ve ATV dizilerinin genelinde bir iş var. Bu kadar yükseklerden uçması bana göre imkansız.
FOX Ana Haber'in gün lideri olmasına inanırım çünkü kahveler dahil insanların devamlı takip ettiği tek haber bülteni o.

Ve Kösem. 1 yıllık reklam arasının sonunda yine @xemrexxx'e hüsran var
13.bölüm gibi final yaptırılacağını düşünüyorum bu reytinglerle ve sıralamayla kesinlikle yürümez.

yeter çok iddalı gelmiş..daha yeni bir dizi olmasına karşın listeyi zorlamış..asla vazgeçmemde fena almamış..kördüğüm ilk bölüm olmasına rağmen iyi bir derece almış..tüm yapımlara tebrikler..

dün kösem'i izleyemedim yarıda bıraktım artık izlemeyeceğim sanırım. seyirci böyle böyle gidiyor işte. düzelirse döneriz ama

boşuna çabalama ay yapımın tüm dizileri bir araya gelse bir biz etmeyiz

Beren 5 rtg getirecek diyenler hayal aleminde yaşayanlar gerçeğe döner artık kimse takmaz beren meren yakında yayından kaldırılır
Vadi ölůsü ile zirvede inanılmaz bi birsey

bu yıl perşembe gününde büyük boşluk olması özellikle totelde yüksek reytingle açık ara 1.olan dizi olmadığından rakiplerin iştahı artık rekabet baya artmış 🙂

Vadi son sahneye kadar bu yılın en büyük süprizi olucak diyerek 7 almış ama süpriz hoşumuza gitmedi haftaya düşüş olucağı kesin ve biz sadık kitleye dua etsinler🙂

Yeter tutmaz diyorduk hepimizi şaşırttı tam 3 reyting artarak 6 ortalama almış senaryo hemen tıkanmazsa totelin yeni sahibi olmaya en yakın rakip dizi şuan 🙂

Kösem tam toparlanmaya başlamışken kördüğümle yterin gelmesiyle tekrar düşüceği belliydi vadinin kitle sabit kösemden reytingler dağılmış ab gurubuda gitmiş🙂

Asla Vazgeçmem yeni dizilerden bir etkilenen dizide o olmuş özellikle totelde vadiyi tam geçebilme konumundayken yeni dizilerin gelmesiyle 5 ortalamaya gerilemiş🙂

Kördüğüm fox kanalınında etkisiyle bence totel ab iki gruptada iyi başlamış totelde oranı koruyup ab gurubunda zirveyi alabilirler senaryo hemen tıkanmazsa eğer🙂

Portakal bey geçenlerde vadiye rağmen toteli alıp dizilerin yapamadığını yapmıştı bu seferde 5 iddalı diziye rağmen ab gurubunda zirveyi almış dizilerin yapamadığını yapıyor🙂

Yalan konuşmayın İntikam yayından kaldırılmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl'a da 5 reyting kazandırdı. O gelmeden önceki reytingi -2 idi.

Yalan konuşmayın İntikam yayından kaldırılmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl'a da 5 reyting kazandırdı. O gelmeden önceki reytingi -2 idi.
elem kedere for

ay kısa yaz diyoz kısa :

ayrıca bu yoruma göre herkes zirveyi alacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8 reytingten 5 reytinge düşmüş çok ilginç sonuçlar gerçekten. Dün izleyemedim ama 3 Reyting kayıp yaşanacak kadar kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Haftaya inşallah toparlar.

Yeter oranlarını fazlasıyla arttırmış bana hitap eden bir yapısı yok dizinin pek o yüzden izlemem zaten ama diziye başarılar.

Kördüğüm ilk 15 dakikası oldukça soğuktu ama demek ki izleyici beğenmiş tebrikler gayet iyi oranlar almış. Gelecek hafta kesin reytingler belli olur.