Beren'de suç yok. Tims ve Star'da suç var.Yeterin ilk bölümüne yazmıştım iyi hikayesi var diye beni yaniltmayarak yükselişine devam etmiş. İkinci bölümü izledim çocuk kaçirma vardı bu reytinglere katkı sağlar ama totali artırır. Kördüğümu izlemedim onun için yorum yapmayacağım ama inadına aşkın reytinginin üstüne oturmuş haftaya tam reytingi çıkar
Bu arada berenin 5 reytingi kaybolmuş bulanın insanlık namına @destere ve @Harunn60 a getirmeleri rica olunur)))) kız girdi diziye dizi düştü ya)))
Bence de star bu dizi alarak büyük suç işledi)))Beren'de suç yok. Tims ve Star'da suç var.
Umut zaten dönmeyecek gibi.sokak totoşu ve özgür bu sonuçlardan sonra foruma gelir mi dersin
evet buralarda ols bully söz verdi küfür edecek arkadaşı banlamamız lazımUmut zaten dönmeyecek gibi.
@Bully'nin yorumunu da merak ediyorum açıkcası.Çünkü dün bu bölüme kötü alırsak çok sinirlenirim gibi bir şey yazdıydı. .ss
Profilindeki mesajdan anladım.evet buralarda ols bully söz verdi küfür edecek arkadaşı banlamamız lazım
niye dönmeyecekmiş sokak totoşu.ss
boşuna çabalama ay yapımın tüm dizileri bir araya gelse bir biz etmeyizPusu bu hafta max. 7 reyting almış. Dünkü rezalet ihanetin bedelini gelecek hafta öderler beter olsunlar.
Kördüğüm çok iyi başlamış. Bol tekrarla bence gün birinciliği hayal değil
Yeter ve ATV dizilerinin genelinde bir iş var. Bu kadar yükseklerden uçması bana göre imkansız.
FOX Ana Haber'in gün lideri olmasına inanırım çünkü kahveler dahil insanların devamlı takip ettiği tek haber bülteni o.
Ve Kösem. 1 yıllık reklam arasının sonunda yine @xemrexxx'e hüsran var13.bölüm gibi final yaptırılacağını düşünüyorum bu reytinglerle ve sıralamayla kesinlikle yürümez.
Görüyorsun aga Vadinin ölüsü yeterMuha hah beren 5 gwtirecek
elem kedere forYalan konuşmayın İntikam yayından kaldırılmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl'a da 5 reyting kazandırdı. O gelmeden önceki reytingi -2 idi.
ay kısa yaz diyoz kısa :bu yıl perşembe gününde büyük boşluk olması özellikle totelde yüksek reytingle açık ara 1.olan dizi olmadığından rakiplerin iştahı artık rekabet baya artmış 🙂
Vadi son sahneye kadar bu yılın en büyük süprizi olucak diyerek 7 almış ama süpriz hoşumuza gitmedi haftaya düşüş olucağı kesin ve biz sadık kitleye dua etsinler🙂
Yeter tutmaz diyorduk hepimizi şaşırttı tam 3 reyting artarak 6 ortalama almış senaryo hemen tıkanmazsa totelin yeni sahibi olmaya en yakın rakip dizi şuan 🙂
Kösem tam toparlanmaya başlamışken kördüğümle yterin gelmesiyle tekrar düşüceği belliydi vadinin kitle sabit kösemden reytingler dağılmış ab gurubuda gitmiş🙂
Asla Vazgeçmem yeni dizilerden bir etkilenen dizide o olmuş özellikle totelde vadiyi tam geçebilme konumundayken yeni dizilerin gelmesiyle 5 ortalamaya gerilemiş🙂
Kördüğüm fox kanalınında etkisiyle bence totel ab iki gruptada iyi başlamış totelde oranı koruyup ab gurubunda zirveyi alabilirler senaryo hemen tıkanmazsa eğer🙂
Portakal bey geçenlerde vadiye rağmen toteli alıp dizilerin yapamadığını yapmıştı bu seferde 5 iddalı diziye rağmen ab gurubunda zirveyi almış dizilerin yapamadığını yapıyor🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?