Aaa hepimzie bulaştı işteBulaşıcı hastalık mı bu ayoll
Aaa hepimzie bulaştı işteBulaşıcı hastalık mı bu ayoll
Seninki teyzelikten kaynaklanıyorAaa hepimzie bulaştı işteBende de bu aralar unutkanlık baya var
Evde kaybolan eşya daha bulunamıyorSeninki teyzelikten kaynaklanıyor
O benim de başıma geliyor bazen bu hayatta en sevmediğim şeylerden biridirEvde kaybolan eşya daha bulunamıyorYerin dibine girmiş gibi ayollSonra yorulup kenara çekilip dinleniyorsun o sırada gözüne takılıyor en kolay yerde olduğunu fark ediyorsun
Küçücük oda nereye gitti bu diyorsun ara ara yok sonra en basit yerden çıkarO benim de başıma geliyor bazen bu hayatta en sevmediğim şeylerden biridir
Gidenin arkasından ağlanmaz doğru diyor babanKüçücük oda nereye gitti bu diyorsun ara ara yok sonra en basit yerden çıkarAaa ciddi ciddi bazen hiç bulamadığım eşyalarımda oldu öyle durumlarda şeytan aldı götürdü der Babam
Ama kafayı yiyorsun koca tarak kaybolmuş küçücük oda da bulamadım dahada ortaya çıkmadıGidenin arkasından ağlanmaz doğru diyor baban
Alt tarafı bir tarak alırsın yenisini ne olacakAma kafayı yiyorsun koca tarak kaybolmuş küçücük oda da bulamadım dahada ortaya çıkmadıŞeytanın alıp götürdüğüne bende inanıyorum öyle durumlarda
Aaa parasında değil yanı insan evde oda da kaybettiğini bulamayınca etkileniyorAlt tarafı bir tarak alırsın yenisini ne olacaktabi siz kızların işlerine akıl sır ermiyor kim bilir bir tarağa kaç para veriyorsun
Ben etkilenmem öyle şeylerden eskiciyim ben hemen yenisini bulurumAaa parasında değil yanı insan evde oda da kaybettiğini bulamayınca etkileniyorSeninde bir şeyin kaybolup çıkmasın görürüm
Aaa doğruya belki benim tarakta senin eline geçmiştirBen etkilenmem öyle şeylerden eskiciyim ben hemen yenisini bulurum
Ben bir depoya bakayım bulursam veririm sanaAaa doğruya belki benim tarakta senin eline geçmiştir
Satmadıysan tabi biz den yürütüp satıyorsundurBen bir depoya bakayım bulursam veririm sana
Yok ayoll o tarz şeyleri satmıyorumSatmadıysan tabi biz den yürütüp satıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?