Polat Şaşmaz
Favori Üye
ne zamanında rastlamışım nede sonra rastladım bu diziye bu diziyle alakalı hiçbişey hatırlamıyorum
Aaa evet film etkinliğinde @destere Titanic ve Matrix i ilk defa izleyecem daha önce hiç görmedim böyle filmler diyordu 😱😱😱Sen ünlü bir diziyi de izlememiştin @Çiğdem- diyordu hatta hiç bakmamış diyeBöyle garip şeyler sende çıkıyor hep.
2.sezon sonunda bitmişti sonra yoğun istek üzerine yarım sezon daha çekmişlerdi,dönemine göre aşırı popülerdi.Hiç bitmeyecek sanırdım bittiğinde ağlamıştım
Sen rastlamışsındır ama hatırlamıyorsun her zamanki gibine zamanında rastlamışım nede sonra rastladım bu diziye bu diziyle alakalı hiçbişey hatırlamıyorum
Unutkanlık sorunu var aslında onun yoksa izlemiştirAaa evet film etkinliğinde @destere Titanic ve Matrix i ilk defa izleyecem daha önce hiç görmedim böyle filmler diyordu 😱😱😱
Marağada falan büyüdü sanırım bu oğlan ayoll@eskici @Forumdash
Sen ünlü bir diziyi de izlememiştin @Çiğdem- diyordu hatta hiç bakmamış diyeBöyle garip şeyler sende çıkıyor hep.
Aaa evet film etkinliğinde @destere Titanic ve Matrix i ilk defa izleyecem daha önce hiç görmedim böyle filmler diyordu 😱😱😱
Marağada falan büyüdü sanırım bu oğlan ayoll@eskici @Forumdash
unutkanlıkla alakası yok unutkanlık olsa beren saatin dizilerini unuturdumSen rastlamışsındır ama hatırlamıyorsun her zamanki gibi
Unutkanlık sorunu var aslında onun yoksa izlemiştir
O ayrı bir konu onu unutmazsın tabiartık matrix konusunda o kadar fransız değilim @Tolstoyevski nin ısrarları sonucu matrixle tanışmış olduk ama bu dizi hakkında en ufak bir fikrim yok
unutkanlıkla alakası yok unutkanlık olsa beren saatin dizilerini unuturdumoysaki beroşun sanat hayatına adım atışından günümüze kadar aldığı nefesten bile haberim var
demekki gönül nereye kayarsa hafızada oraya kayarmışO ayrı bir konu onu unutmazsın tabi
Gönül değil başka bir şey diyelim biz onademekki gönül nereye kayarsa hafızada oraya kayarmış
Sen rastlamışsındır ama hatırlamıyorsun her zamanki gibi
Unutkanlık sorunu var aslında onun yoksa izlemiştir
Aaa yok sankı mağarada büyümüş gibi ama Fok Balığı olarak normalartık matrix konusunda o kadar fransız değilim @Tolstoyevski nin ısrarları sonucu matrixle tanışmış olduk ama bu dizi hakkında en ufak bir fikrim yok
unutkanlıkla alakası yok unutkanlık olsa beren saatin dizilerini unuturdumoysaki beroşun sanat hayatına adım atışından günümüze kadar aldığı nefesten bile haberim var
Öyle deme bu da büyük bir başarı sonuçtaAaa yok sankı mağarada büyümüş gibi ama Fok Balığı olarak normal
İnsan 25 yaşında olup Titanic den habersiz nasıl büyüyebilir ayoll
Aaa sende mi öylesin yoksaÖyle deme bu da büyük bir başarı sonuçta
Yok ben öyle değilim ama bu zamana kadar o filmden habersiz olmak başarıdır benceAaa sende mi öylesin yoksa.A
Sizin terapi merkezi bunaklığa iyi gelmiyor galibaHerkes bunamış galiba
Acaba orası daha mı kötüye gitmelerini sağlıyorSizin terapi merkezi bunaklığa iyi gelmiyor galiba
Olabilir siz oraya birde bunaklığa karşı bir bölüm açınAcaba orası daha mı kötüye gitmelerini sağlıyor
@Harunnn60 b12 düşüktü eskiden o düzeldi ama bizlere bulaştı sanırımOlabilir siz oraya birde bunaklığa karşı bir bölüm açın
Bulaşıcı hastalık mı bu ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?