7 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 40.9%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Lale Devri mi ? Şefkat Tepe mi ? Yoksa ekranlara yeniden eski kanalında dönen Akasya Durağı mı daha çok izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Bu haftaki genel reyting düşüşüne Cumartesi yapımları da ortak oldular.

Survivor, yine iki grupta da da farklı şekilde zirvede yer aldı. Buna karşın reytinglerinde ise ciddi düşüş yaşadı her iki grupta da.

Lale Devri, totalde 2. A/B'de 4. olarak günün en başarılı işlerinden biri oldu.

Şefkat Tepe totaldeki başarısını sürdürerek günü 3. sırada tamamladı.

Eski kanalında yeni bölümleriyle başlayan Akasya Durağı iyi bir giriş yaparak totalde 4. A/B'de 7. olmayı başardı.

İffet, A/B'de iyi bir performansla 5. olmayı başardı. Bu haftanın reyting yükselten ender yapımlarından oldu. Totalde ise 10 share altında kalmasına rağmen 7.sırada yer aldı.

Yahşi Cazibe, bu hafta reyting ve share düşüşü yaşayarak 9 share altında kaldı. Fakat gündüz yapımlarının düşüşüyle kendine 8. sıradan yer bulmayı bildi.

Keşanlı Ali Destanı, yeni saatinde sıralamada yükselse de düşük oranlar almaya devam etti. Dizi, gelecek haftalarda final bölümüyle ekrana gelecek.

Kanaltürk'te yayınlanan boks müsabakaları özellikle A/B grubunda üstlerde yer alarak dikkat çekti.

Son düzenleme:
şefkat tepe ve survivor ı izledim.

iffet ardından yeni bir hayatı izledim ikiside güzeldi inşallah reytingleri artar

keşanlı ali destanı

Totalde akasiya duragi abde survivor 1ci olur bence

survivor iki gruptada birinci olur.

akasya durağı ilk 5te olur.

keşanlı ali yükselir.

yahşi cazibe,lale devri düşer.

Acaba reytinkler nereye kaçdi bilen varmi 8reytinten otesi tüm yapimlar düwmüş

Survivor totalde 1, AB`de 3 reyting birden düşmüş. Survivor`un düşüşünü AKasya Durağına bağlamak olmaz. Sonuçta Akasya Durağı AB`de çok kötü oran almış ama Survivor AB`de de 3 reyting düşmüş. Show tv kurnazlık yaparak 10 dakikalık hayata gülümseyi araya sıkıştırmış
Neredeyse bütün dizi ve programlar düşerken İffet hiç değişiklik yaşamamış. Geçen haftaya yakın oranlar almış. Anlaşılan SBT TNS`nin geleceği için belli olmasın diye yavaş-yavaş reytingleri düzeltiyor
Lale Devri her iki grupta da 2 reyting birden düşmüş
Akasya Durağı Totalde çok iyi başladı. AB`de vasat. Gelecek hafta tekrar yükselir
TNS gelince İffet zirvede olur

en çok etkilenen survivor olmus 12 den 8e kadar düstü
evet şaşırdım açikcasi böyle düşüş görmemiwdim pek akasiya duragi totalde iyi reytinklerle başlamiş 2-3 haftaya liderliye çıkar ama abde kötü lale devride 2.5 reytink kaybetmiw.

geçen haftaki oranların aynısı olmuş sadece araya akasya durağı girmiş akasya durağı totalde 6 civarı ab grubunda 3 reyting alarak başarılı bir giriş yapmış ..bitmesi gereken dizi hala izleniyormuş demekki halkımız tekeden süt çıkarır..

üsenmeden
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]SPARTACUS: VENGEANCE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:26:41[/TD]
[TD]25:24:02[/TD]
[TD]00:51:32[/TD]
[TD]2,08[/TD]
[TD]11,50
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
spartacus izledim çok iyi gitmis 11Share almıs 51 Dakkalık Tamamamını Sokmus

- İffet yine 3-4 reytingle yine yaklaşık aynı sıraları almış. Potansiyel bu kadar. Hafta içine alınsa erir gider.

- Akasya Durağı totalde 6 reytinge, 20 share'e dayanmış. Gerçekten çok iyi başladı. Görünüşe göre bu reytingleri devam ettirecek gibi. Kanal D yine ustalığını kullandı, cumartesi gününü kurtardı.

- Survivor A/B'de fazla erimiş.:-S Ama yine çok güzeldi.

- Star Haber A/B'de ilk 100'e girememiş!!! Total'de ise 75.sırada. Anlaşılan Star Haber'i kimse takmıyor.

Son düzenleme: