haftaya carsamba kupa finali var atv tanitim gecti . kurulus yayinlanmaz dolayisiyla .Eşref Rüya iki haftadır düşüş eğiliminde, senaryodan mı havalardan mı bilmiyorum, düşüşte de olsa bu devirde 6-7 reyting alması elbette çok önemli bir başarı,
yeni sezondaki performansını bekleyeceğiz...
Maç daha fazla reyting alacaktır. 😉haftaya carsamba kupa finali var atv tanitim gecti . kurulus yayinlanmaz dolayisiyla .
bu yuzden - esref 'in - veya diger dizilerin reyting artar mi bilemem .
kanal dolayli gorunuse gore tanitimlar erken den baslamis , yuksek bir beklenti var gibi . youtube sayfasina da eklemisler.Maç daha fazla reyting alacaktır. 😉
Tek maç. Yenen sezona kupa sığdırmış olacak. Galatasaray ne düşünüyor bilmiyorum ama Trabzonspor ve taraftarı 14 Ocak tarihine odaklanmış durumda. Lig maçına oranla.kanal dolayli gorunuse gore tanitimlar erken den baslamis , yuksek bir beklenti var gibi . youtube sayfasina da eklemisler.
tahminen - cift haneli bir rakamgelirse sasirmam .
7mayis kurulus'un ve diger dizilerin hatta cl macininTek maç. Yenen sezona kupa sığdırmış olacak. Galatasaray ne düşünüyor bilmiyorum ama Trabzonspor ve taraftarı 14 Ocak tarihine odaklanmış durumda. Lig maçına oranla.![]()