Evet, kadro çok kısıtlı.Ayrıca ızmir çetesinin yükselmesi için daha komik oyuncular alınmalı çünkü diziyi sadece 3 kişi idare ediyor.bunda en büyük payı ateş ve selami alıyor ama cemal babayida unutmayalım sen ne diyorsun adminim
Arifin sevgilisi derken
O kızın aklında bir repliği kalmış bir söz söylediğinde sonra normal olarak diyo.mesela hadi gidelim arif normal olarak
izmir çetesi kanal d olsaydı cumartesi yayınlansadı ilk 5 te olabilir di
Dizi yenik başlıyor ama olayın bir de diğer boyutu var. Kanal D'de yayınlanırken Behzat Ç ilk baştaki gibi kötü reytingler alsaydı dizi kaldırılmıştı çoktan.
İzmir Çetesi de şimdiki reytinglerini Kanal D'de alsaydı. Kanal D fazla sabretmezdi...
Cumartesi PT1 Kanal D' ye çok uygun olurdu. İzmir Çetesi totalde ilk 3' te, AB' de ilk 3' te yer alırdı. Ben yapımcı olsam Star TV' ye dizi yaptırmazdım açıkçası. Dizi 5-0 yenik başlıyor. Behzat Ç.' de öyle.. Pazar PT1 Kanal D' de yayınlansaydı totalde 2., AB' de 1. olurdu. Hatta iki kategoride de zirvede olurdu Behzat Ç.
Evet katiliyorum sana, Izmir Cetesi Kanal D'de gercekten cok daha iyi reytingler alirdi, aynisi Behzat C.'ye de gecerli. Belki Behzat C. AB'de o zaman Survivor'la yarisirdi. Star'a gercekten bir dram dizisi lazim ; Fatmagülün Sucu Ne gibi, keske Iffet veya Kivanc'in dizisi Star'da yayinlansaydi, o zaman Star birazcik da olsa bir 'OH' cekerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?