Popstar geliyor aşkım, vadesi doldu dizilerin.Üçüncü bir dizi daha izlenir Çarşamba bence. Börü izletememiş kendini.
Popstar geliyor aşkım, vadesi doldu dizilerin.Üçüncü bir dizi daha izlenir Çarşamba bence. Börü izletememiş kendini.
Popstar geliyor aşkım, vadesi doldu dizilerin.
Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan'ın yer aldığı programı canlı yayınlamak sıkıntı, kesin olaylar döner.Gelsin özledim akşamları canlı yayın program izlemeyi.
Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan'ın yer aldığı programı canlı yayınlamak sıkıntı, kesin olaylar döner.
Haftaya canlı izleriz o zaman. Bülent herkese laf sokar zaten, Deniz'e ''Kafan iyi herhalde'' derse yılın olayı olur.Aniden reklama girmeler olabilir.Bülent ve Deniz kavga etsin.
Şişirdikçe şiridilerSen Anlat Karadeniz Ab de 1 reyting daha düşsün 10 olunca orada normale döneceklerTotel de ise düşüş devam ediyor haftaya da 17 olur ,Ertuğrulum yakında alır orayı tekrar
Ve 21 Reyting ile gücünü tekrar kanıtladı 22 de oluruz haftaya@eskici @Forumdash
Ab de bir düşüş şikesi var diyordun Ertuğrulum rekor kırıyor ayollŞişirdikçe şiridilerTT bile zor oldu bu haftaYoutube fragmanları Karadeniz'in yarısı bile değil
Haftaya diyordun şimdi yakında mı olduSen Anlat Karadeniz Ab de 1 reyting daha düşsün 10 olunca orada normale döneceklerTotel de ise düşüş devam ediyor haftaya da 17 olur ,Ertuğrulum yakında alır orayı tekrar
Ve 21 Reyting ile gücünü tekrar kanıtladı 22 de oluruz haftaya@eskici @Forumdash
Siz her hafta düşüyorsunuz bu ay içinde alırlar gibiHaftaya diyordun şimdi yakında mı oldu
Virgül farkıyla düşüyoruz bir şey olmaz bundan biraz düşeriz biraz artarız sorun yokSiz her hafta düşüyorsunuz bu ay içinde alırlar gibi
Haftaya da 17 e düşersiniz Ertuğrulum da işler karışıyor yine ölümden döndükVirgül farkıyla düşüyoruz bir şey olmaz bundan biraz düşeriz biraz artarız sorun yok
Ertuğrul 15'in üzerine çıkamaz artıkHaftaya da 17 e düşersiniz Ertuğrulum da işler karışıyor yine ölümden döndük
Eee tamam onu diyorum AB'de şike var. Şiştikçe şişiyor diyorumAb de bir düşüş şikesi var diyordun Ertuğrulum rekor kırıyor ayoll
Iyy iyice sevimsiz @xemrexxx gibi oluyorsunfarkındamısın bilemem @Harunnn60 hak verebilir
@xemrexxx Olmayan bir sen kalmıştın sende geldin tam oldu vllaEee tamam onu diyorum AB'de şike var. Şiştikçe şişiyor diyorumDurdurulmuyor adsdsadsdadgsadjsakdjsa
@xemrexxx Olmayan bir sen kalmıştın sende geldin tam oldu vllaEee tamam onu diyorum AB'de şike var. Şiştikçe şişiyor diyorumDurdurulmuyor adsdsadsdadgsadjsakdjsa
Aaa sus bee Ertuğrulum sayesinde masken düştü içinden küçük @xemrexxx çıktıBen dirilişe laf atmazdım. Benim, ayarımı izlediğim diziye laf atarak sen bozdun
ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş faruk @Forumdash da bana ondan laf ediyormuş demek hep
Kendi dizisi Ab de düşünce Ertuğrulun Ab reytingini uydurma demeye basladıne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş faruk @Forumdash da bana ondan laf ediyormuş demek hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?