Sabah baya aradım diziyi inan.
54 KELOGLAN MASALLARI
56 PEPEE buna yorum yapmıyım
59 MUHTESEM YUZYIL KOSEM yorumu @Çiğdem- @Harunnn60 ve @cookies yapsın
54 KELOGLAN MASALLARI
Gece 2 de @xemrexxx ve benden baska kim yeni bölümmü dizi izler ayoll millet işinde gücünde uyuyor
54 KELOGLAN MASALLARI
Sabah bakıyorum bakıyorum yok Emre 4.filan olmuş diyor bulamadım meğersem 55.olmuş.Gece 2 de @xemrexxx ve benden baska kim yeni bölümmü dizi izler ayoll millet işinde gücünde uyuyor@Harunnn60 @cookies
hhahah ortalarda olunca bulması zor gerçekten ama 80.sıralarda olunca kolay köseme en alt sıradan aramaya basla 4.sıralarda blursun evet cnmSabah bakıyorum bakıyorum yok Emre 4.filan olmuş diyor bulamadım meğersem 55.olmuş.
Survivor 3.lüğe iyi alıştı hafta içi zirve göremiyor başladığından beri.
Tüm kişilerde göremiyor.
Gece 2 de @xemrexxx ve benden baska kim yeni bölümmü dizi izler ayoll millet işinde gücünde uyuyor@Harunnn60 @cookies
80.SIRALARDA ama sondan bakınca rahat bulunuyor ayollben daha iyi durumda olduğu abc sıralamasını verdimtotoşta kösemin durumu daha kötü sanırım
bak bizim anne dizisini görüyormusun nasılda kabarmış reytingleri zaten dünki bölüm muhteşemdi özellikle zeynep şule sahnelerini çok sevdim harikaydı80.SIRALARDA ama sondan bakınca rahat bulunuyor ayoll@xemrexxx
nevrayı salıcam senle destere totoşunun üstüne80.SIRALARDA ama sondan bakınca rahat bulunuyor ayoll@xemrexxx
bak bizim anne dizisini görüyormusun nasılda kabarmış reytingleri zaten dünki bölüm muhteşemdi özellikle zeynep şule sahnelerini çok sevdim harikaydıorda 7 reyting almışsa demekki salı günleri o kadar kaliteli seyirci var ekranda
Bu fox 5 reytinnge dayanan kelepçe vurulmazı bitirdi tablodan çıkıcaz kösemi bitirmiyor ayoll
bu kösem in maskeli fantazisimi
başta anlaşmaya reytingde sıfırı çeksenizde size para yağdıracağız maddesi konmuşsa kolay kolay kaldırmaları mümkün değilBu fox 5 reytinnge dayanan kelepçe vurulmazı bitirdi tablodan çıkıcaz kösemi bitirmiyor ayoll
korkuyorlarmı acaba
tabisi de bitirilirse fox un kapısına kendimi zincirlerim gelene geçene şaplak atarım benden korkuyorlarBu fox 5 reytinnge dayanan kelepçe vurulmazı bitirdi tablodan çıkıcaz kösemi bitirmiyor ayoll
korkuyorlarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?