Polat Şaşmaz
Favori Üye
yanlış yazmışım yeni bölüm değil özetMedcezir özeti 6 yı geçmiş harika
Karagül özet kaçta başladı kaçta bitti neden erken bitti;?
Bnede saşırdım başlıyor deyinceyanlış yazmışım yeni bölüm değil özet
diğer anlık fox'tan 5.5+ bekliyorum
Hem bozuk sbt'ye bakmayın artık arkadaşlar diyosun hem de anlığı bekliyosun ?yanlış yazmışım yeni bölüm değil özet
diğer anlık fox'tan 5.5+ bekliyorum
yani bakın da benim demek istediğim çok inanıpta çok iddalı yorumlar geliyo ve ertesi gün herkes bakakalıyoHem bozuk sbt'ye bakmayın artık arkadaşlar diyosun hem de anlığı bekliyosun ?
Sen inanmasan niye şu kadar oran bekliyorum yazıyosun peki?yani bakın da benim demek istediğim çok inanıpta çok iddalı yorumlar geliyo ve ertesi gün herkes bakakalıyo
bende hiç bakmıyor değilim, ama sadece yükselmiş bu anlık düşmüş gibi yorumlar yapıyorum öyle çok iddalı konuşmuyorum ve sonra bakakalmıyorum demek istediğim çok emin konuşmayın bakıptaSen inanmasan niye şu kadar oran bekliyorum yazıyosun peki?
Kim bakakalıyomuş, +5 bekleyipte anlıklarda 4 görenler mi?bende hiç bakmıyor değilim, ama sadece yükselmiş bu anlık düşmüş gibi yorumlar yapıyorum öyle çok iddalı konuşmuyorum ve sonra bakakalmıyorum demek istediğim çok emin konuşmayın bakıpta
mesela bi diziye çok düştü zirveden iner, rakip gelince dağıldı diyenler var ve sonra dizi reytinglerini yükselitp rahat zirvede olduğunda bakakalıyolarKim bakakalıyomuş, +5 bekleyipte anlıklarda 4 görenler mi?
Rakip gelince dağılır diyenlere söylersin bunu o zaman.mesela bi diziye çok düştü zirveden iner, rakip gelince dağıldı diyenler var ve sonra dizi reytinglerini yükselitp rahat zirvede olduğunda bakakalıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?