7 Mart 2014 Cuma Reyting Analizi | EveN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
7 MART CUMA REYTİNG ANALİZİ
EveN

En çekişmeli günlerden birisi olan Cuma gecesinin sonuçları belli oldu.

Yalan Dünya Kanal D'nin A/B jokeri olmaya devam ediyor!

İlk sezonundan beri A/B'si ile TOTAL'i arasında en büyük fark olan Yalan Dünya yine Kanal D'nin A/B jokeri olmaya devam etti. Dizi zayıf olduğu hem A/B'de hem de Total'de yükseliş yaşayarak günü tamamladı. Uzun süredir diziye yeni karakter girmemesine rağmen A/B'de iyi oranlar almaya devam ediyor.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
YALAN DÜNYA3.353.56+0.216.146.23+0.09

Medcezir'in kitlesi sağlam!

Medcezir bu hafta Total'de hafif yükseliş yaşarken, A/B'de ise hafif de olsa düşüş yaşadı. Total'de 9 reyting'in üzerine çıkan dizi A/B'de bu hafta ilk ikiyi kapattı!
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
MEDCEZİR8.849.02+0.189.439.34-0.09

Karagül uzun süre sonra Total'de 11 reyting'in altında!

Cuma'nın Total zirvesinin değişmez ismi Karagül uzun süre sonra 11 reyting'in altına indi. Yine de gecenin çift rakamları gören tek dizisi olarak günün tamamladı. A/B'de de geçen haftaya göre hafif yükseliş yaşadı.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
KARAGÜL11.1510.84-0.316.266.39+0.13

Huzur Sokağı'nda büyük iniş çıkışlar var!

Gece'nin en büyük iniş çıkışlarını yapan dizi kuşkusuz Huzur Sokağı. Dizi Total'de büyük düşüş yaşadı. A/B'de ise geçen haftaya göre baya yükseliş yaşayarak 4 reyting'in üzerine çıktı.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
HUZUR SOKAĞI3.723.11-0.613.774.33+0.56

Beyaz Show haftalar öncesine uzak!

Haftalar öncesine kadar A/B'de 7 reytingin üzerine çıkan Beyaz Show Yalan Dünya'nın özetsiz yayınlanmasından sonra gözle görülür düşüş yaşadı. Kitle olarak benzer olan iki yapım'ın Beyaz Show'a iyi geldiği şüphesiz bir gerçekti ama iyi konuklarla tekrar yükseliş yaşayabilir Beyaz Show. Sonuçta önünde tekrarı 7 reytinge dayanan Arkadaşım Hoşgeldin var.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
BEYAZ SHOW3.213.13-0.084.334.76+0.43

Makina Kafa yine kendi kitlesiyle idare etti!

Cuma akşamı kendi kitlesini yaratan program büyük iniş çıkışlar yapmıyor. İki grupta da kötü reytingler alıyor ancak aldığı reyting kitlesi de sağlam.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
MAKİNA KAFA1.691.75+0.062.322.45+0.13

TRT'nin sabrı taşmıyor!

Böyle Bitmesin Total'de geçen haftayla aynı kalsa da, A/B'de düşüş yaşadı ve iki grupta da 2 reytingin altında kaldı. TRT diziye baya sabır göstererek devam ettiriyor.
DİZİ, PROGRAMTOTAL
A/B
BÖYLE BİTMESİN1.571.570.002.231.94-0.29

Dila Hanım kendi kitlesiyle döndü!

Dila Hanım 2 haftadır yayınlanmadığı için karşılaştırmalı tablosu yok. Ancak dizi Total'de yine 4 reytinglik kitlesi ile dönse bile, A/B'de 3 reytingin altında kalarak kötü gitti.

Merakla beklenen "yılın dizisi" olarak adlandırılan dizinin tekrarı için bu oranlar normal mi?

42KURT SEYIT VE SURA (TKR)STAR TV23:28:3325:25:171,696,9324,42

22KURT SEYIT VE SURA (TKR)STAR TV23:28:3325:25:172,288,7326,13

Kanal D Haber yine zirvede!

Kanal D Haber iki grupta da en çok izlenen haber bülteni olarak günü tamamladı.

Günün Dikkat Çekici Noktaları:

1) Nihat Hatipoğlu sabah erkenden yayınlanan programı ile müthiş share almış.
30NIHAT HATIPOGLU SORULARINIZI CEVAPLIYORATV08:29:4909:53:201,9116,4911,59
2) Sabah Haberlerinin kralı FOX.

69ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAATFOX TV06:44:0109:59:471,1112,249,07
45ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAATFOX TV06:44:0109:59:471,0817,036,32

Son düzenleme:
emeğine sağlık, güzel bi çalışma olmuş.

Ellerine saglik.

Medcezirin kitlesi sabit. Ancak ciddi birsey olursa yükseliyor.

Çok beğendim ellerine sağlık

Eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş

Tahmin ettiğim gibi birinci sırada Yalan Dünya'yı yorumlamış,Karagül olmalıydı.

Sıranın senin için bir önemi var mı?

Cuma yayınlanan Medceziri, Pazartesi yayınlanan Survivor`dan daha az mı seviyorsun?
Reytingde kim birinciyse o ilk sırada olmalı,tabi liste senin istediğini koyabilirsin.Mesela perşembe günleri Arkadaşım Hoşgeldin'i Kardeş Payı'ndan önceye koyabilirsin.Senden beklerim.

Reytingde kim birinciyse o ilk sırada olmalı,tabi liste senin istediğini koyabilirsin.Mesela perşembe günleri Arkadaşım Hoşgeldin'i Kardeş Payı'ndan önceye koyabilirsin.Senden beklerim.
Fikirlerin ne çabuk değişiyor? Tarafsız olduğumu düşünürdün.

Ben olaya tarafsız gözle yaklaştığı için seviyorum Even'i..Emin olun Beren ve Sıla kalsaydı finale oyumuzu Beren Saat'e verirdik.

Ben konuda taraflı bir şey yazmamışım. Sıranın hiç ama hiç önemi yok. Önemi olsaydı Yalan Dünya sonrasında Beyazı koyardım. 😉

Yalan Dünya benim için önemli evet ilk onu yazdım ama konuda tarafsız bir şey yok. İlk ya da son okuyan hepsini okuyor zaten. 😉

Kardeş Payı düşücek demeye başladığın gün değişti Kanal D fanlığında gözle görülür bir artış var.

Kardeş Payı düşücek demeye başladığın gün değişti Kanal D fanlığında gözle görülür bir artış var.
Sen fikirlerini başkaları için saklarmısın?

Seni bilmem ama ben saklamıyorum. Hala lafımın üstündeyim. Her dizi zaten bir gün düşecek. Kardeş Payı da 2-3 haftaya kalmaz A/B'de 5-6'ya düşer.

Sen fikirlerini başkaları için saklarmısın?

Seni bilmem ama ben saklamıyorum. Hala lafımın üstündeyim. Her dizi zaten bir gün düşecek. Kardeş Payı da 2-3 haftaya kalmaz A/B'de 5-6'ya düşer.
Ben kızacağını bildiğim için baştan sen istediğini birinci sıraya koyabilirsin dedim liste senin beni ilgilendirmez.Yalnız ben kendi fikrimi söylerim lütfen tahammül göster.

Ben kızacağını bildiğim için baştan sen istediğini birinci sıraya koyabilirsin dedim liste senin beni ilgilendirmez.Yalnız ben kendi fikrimi söylerim lütfen tahammül göster.
Fikrine tahammül gösteriğim için zaten bir şey demedim. Ama sen - senden beklerim falan diyorsun sanki konuda taraf tutmuşum gibi. Sıranın ne önemi var senin için? Ben karşılaştırlaı listelerimde bile hep Kanal D - Star - Atv - Show - FOX sırası ile giderdim.

O zaman Arslan Bey`in Bugün Tv`de ne var konusunda da Karagülü 1. yazmadığı için kendi fikrini belirtmen gerekir.

Daha ayrıntılı olmuş gibi.
Eline sağlık ama şu tablolar çok fazla gözüme batıyor benim.

Ben fanlık görmedim.Olsaydı Kanal D haberi değerlendirirdin.Unuttuğunu, gözden kaçırdığını düşünmüyorum.

Değerlendirmişim zaten de ne alakası var onun da fanlıkla.
Geçen Star 1. Olmuştu onu değerlenirmiştim. Hangisi 1. İse onu yazarım.

°°°mobil mesaj°°°

Değerlendirmişim zaten de ne alakası var onun da fanlıkla.
Geçen Star 1. Olmuştu onu değerlenirmiştim. Hangisi 1. İse onu yazarım.

°°°mobil mesaj°°°

Aynen değerlendirmişsin.
Haklısın Listeyi zaten değiştiremezsin.
Kanal Değilde Yalan Dünya'dan başlaman dizi fanlığı yapmış olabileceğini düşündürüyor.

Eline sağlık çok iyi bir analiz olmuş.
Kurt Seyit ve Şura düşecek dediğimizde bize kızıyorlar ama düşecek yani.