Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Vadi biliyor intikamın 22.45 de reklama girdiğini o yuzden o da 22.30 yerine 15 dk sonra girdi, 15 dk önce girseydi de 15 dk sonra reklamsız olsaydı da daha yüksek alsaydı, peki niye bunu yapmadı? Düşmesi için çaba sarfettiklerinden değil sadece intikamın önünü açmayıp, nefes aldırtmamak için.. Başka bi açıklaması olamaz..her dizinin içinde sanal reklam var, öbgzk dönem dizisi olmasına rağmen , sokakta eski dükkan, eski tabaklarla karacanın reklamı yapılmıştı, yanı günümüz dizleri bırak 1970 yılların çekimini yapan bi dizinin içine bile sanal reklam giriyor.. O yüzden sizdeki sanal bişey değil.. Ben sadece 1.30 saat niye reklamsız gidilir dedim.. Bi kabullenememe, bi başka yere çekme.. Ben blok niye koydu demiyorum, her dizi blok yapıyo şuanda ama en en fazla 1 saat reklamdız gidiyolar.. Ama kvp diğerlerinden daha yüksek r almasına rağmen niye bu kadar uzun reklamsız gidiyo, neyin hırsıdor diyorum..
Vadi biliyor intikamın 22.45 de reklama girdiğini o yuzden o da 22.30 yerine 15 dk sonra girdi, 15 dk önce girseydi de 15 dk sonra reklamsız olsaydı da daha yüksek alsaydı, peki niye bunu yapmadı? Düşmesi için çaba sarfettiklerinden değil sadece intikamın önünü açmayıp, nefes aldırtmamak için.. Başka bi açıklaması olamaz..
her dizinin içinde sanal reklam var, öbgzk dönem dizisi olmasına rağmen , sokakta eski dükkan, eski tabaklarla karacanın reklamı yapılmıştı, yanı günümüz dizleri bırak 1970 yılların çekimini yapan bi dizinin içine bile sanal reklam giriyor.. O yüzden sizdeki sanal bişey değil.. Ben sadece 1.30 saat niye reklamsız gidilir dedim.. Bi kabullenememe, bi başka yere çekme.. Ben blok niye koydu demiyorum, her dizi blok yapıyo şuanda ama en en fazla 1 saat reklamdız gidiyolar.. Ama kvp diğerlerinden daha yüksek r almasına rağmen niye bu kadar uzun reklamsız gidiyo, neyin hırsıdor diyorum..