normaldir reklamsız bi daha ki anlıklara bak sen...:butterfly:Hızlı daha 15 göremedik ya
normaldir reklamsız bi daha ki anlıklara bak sen...:butterfly:Hızlı daha 15 göremedik ya
Kaçirma
Yarın 10 beklıyorum desem uçmuş olurmuyum
KaçirmaAma bizdekide japon yada uzakdoğu çekik gözlü biri olsaydı.Biz hemen ruslara gittik
Bu bölümler ısınma turları.Esniyoruz , kondisyon yapıyoruz.Sadece bu bölümü değil her bölümü süper olacak
bi aralar ordaki izleyenlerde bu bölümleri beğenmiş olmalı.....ipucu veriyom panpa......dırınnnnnnnnnnn.....BİR ZAMANLAR AMERİKADA.......
süperinho ronaldinho messi ve ronaldoydu
ben ne dedim ya arap ya rus
vadinin en düşük reytingi en yüksek reyting alan ondan sonraki diziye hayli reyting turu bindirir panpa.....ferdi tayfur gibi merak etme sen....bugun herkes gözünü kapamiş bi tek @takas gerçekleri göruyor. Maç bittiği halde neden düşük?
aynen
Evet.İgor'un katılcağını bildiğim için Arap aklıma yatmıyordu zaten.
Orada bitti mi? Burada Sahika, Asli sahnesi var simdi
Panpası Vadi'nin reytinglerini takip etmiyorum ama @takas düşük geldi dediyse harbiden düşüktür ovadinin en düşük reytingi en yüksek reyting alan ondan sonraki diziye hayli reyting turu bindirir panpa.....ferdi tayfur gibi merak etme sen....
ya vadiyi takip et yada diğer diziyi...iki diziyi birden izlemek zor gelir gardaş....forumdaşh gibi leyloşları şaşırma ondan sonra....1.20 dk geçti vadi hala reklama girmiyor pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?