7 Haziran 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Avlu oranlarını koruyarak ara vermiş tebrikler. 2.sezon oranlarını arttırarak zirveden inmeyeceğini düşünüyorum.

Kocaman Ailem rakiplerinin sezon finali ve final yapmasıyla sert düşüş yaşamış haftaya rakipleri yok ama bu oranlardan da 3-4 reyting barajına çıkması sürpriz olur bakalım bu yazı çıkarabilcek mi.

İyi ki sadece izleyicisin

Valla aşırı sinir oldum ben gerçekten diziyi izlenir kılan nedenlerden biriyken çıkmamalıydı. Zaten 2.sezon muhtemelen bitecektir ama ilk sezon sonunda çıkmamalıydı. Hatta Fikriye yeni bir kadın geldi :/
Fikri genç bi doktora aşık olacaktı
bizde napacaklar acaba

Valla aşırı sinir oldum ben gerçekten diziyi izlenir kılan nedenlerden biriyken çıkmamalıydı. Zaten 2.sezon muhtemelen bitecektir ama ilk sezon sonunda çıkmamalıydı. Hatta Fikriye yeni bir kadın geldi :/
En iyisi bırak çekilmez Şeyma olmadan.

Olsun sonuçta bağın o kadar güçlü değil artık. Bence 3 ay içinde tekrar değiştirirsin fikrini.
Yok gayet güçlü Bizim Hikaye kitlesi benim arkamda her daim yeter o da
şaka bir yana hala çok seviyorum dün şahane bir sezon finali yaptı reytinglere yansımasa da harikaydı. Keşke bir hafta geç sezon yapsaydı da boşluktan seyirciyi alsaydık

Gelecek hafta arefe olduğu için seyirciyi değil başka şeyleri alabilirdiniz terbiyem müsaade etmediği için söylemeyeceğim.