7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
inanılcak gibi değil ya tüm türkiye vadi izledi dün ortalık çalkalandı resmen radyoda falan hep mematiden bahsettiler bugün resmen sallama böyle bişey yok 20 yi geçmişizdir arkadaşlar rahat olun kime sorduysam o neydi öyle süper falan diyo herkes izlemiş radyoda falanda söylediler hep vadi 1 nuamradır bu ne la sbt nin amacı ne 20 yi geçtik dünkü bölümle

Ben 10'u geçecegini tahmin ediyordum açikcasi, çünkü Twitter'da çok begenildi..

sbt'nin amacını bende anlamış değilim

Benzemez Kimse Sana'nın sunucusu afedersiniz ama tam bir kazulet.
Daha iyi bir sunucu bulunabilirdi bence o adam çok soğuk.

Ayrıca programı sadece "Seyfi Dursunoğlu" ilerletmeye çalışıyor ama yetemiyor. Diğerleri çok pasif kalıyor. Şuan için beğenmedim programı. Gelecek bölümlerde düzelir mi bilemiyorum.

Evet bencede Çok yapmacık bir program olmuş :=) bakalım anlık reytinglere az sonra belli olsun da

Ben 10'u geçecegini tahmin ediyordum açikcasi, çünkü Twitter'da çok begenildi..

yav twitter bişey değil her yerde çok çok beğenilmiş ve herkes mematiden bahsediyo 8 reyting almamız imkansız ya normalde 10 alıyoruz şimdi mi 8 alacaz 1 gram inanıyom şu reytinglere adam değilim

tamam

Benzemez Kimse Sana için yaptığım reyting tahmini tutacak galiba.
Herkes en az 6 reyting falan diyordu... Programın tutmayacağı açıktı zaten neden umutlu davrandılar anlamadım.

Diziler bittiğinde yaz sezonunda reytingler ancak yükselebilir.

Son düzenleme:

aga trt maç bekledigimden çok izlenmis fox deniz yıldızı bitti en azından 4 reyting alsin hakketigi ab 5 alsaa iyi olmazmı insallah alir yani ..

sizinki de nasratin hoca gibisiniz
))) kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz öldüğüne inanmıyorsunuz15 reyting alırken inanıyorsunuz 8 alırken inanmiyorsunuz
)))

reytingler sallama artık adam akıllı bi çözüm bulunana akdar takmayacam reyting denen şeyi bugün radyoda bile vadiden bahsettiler kime sorsam süperdi falan diyo herkes izlemiş 1 gram inanıyosam adam değilim

aga trt maç bekledigimden çok izlenmis fox deniz yıldızı bitti en azından 4 reyting alsin hakketigi ab 5 alsaa iyi olmazmı insallah alir yani ..

a/b'de yüksek alabilme kapasitesi var. Star zaten a/b'de daha yüksek alıyor genellikle. Total'de düşük gelir ama a/b'de 4 reyting alabilme ihtimali var. İlerleyen saatlerde yükselebilir.

reytingler sallama artık adam akıllı bi çözüm bulunana akdar takmayacam reyting denen şeyi bugün radyoda bile vadiden bahsettiler kime sorsam süperdi falan diyo herkes izlemiş 1 gram inanıyosam adam değilim

ewt bak trt maçlar çok yüksek çıktı trt kurdugu sirket aga ne beklion ..

sizinki de nasratin hoca gibisiniz
))) kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz öldüğüne inanmıyorsunuz15 reyting alırken inanıyorsunuz 8 alırken inanmiyorsunuz
)))

yav ben hiçbir zaman inanmadım reytinglere 2000 kişiyle olmaz bu işler koskoca 75 milyonluk ülke bi okul kadar nüfus mu belirleyecek bu işi.o 15 25 dir pusu tarihinin en büyük bölümlerinden biriydi 144.bölüm isteyen izlesin süper ötesiydi eski vadi bölümlerinden farkı yoktu.

- - - Ekleme - - -

ewt bak trt maçlar çok yüksek çıktı trt kurdugu sirket aga ne beklion ..

aga gül geç ya

alla alla burda bi kişi bile söylemedi

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri;

1) SHOW: 7.68
2) ATV: 5.29
3) KANALD: 3.89
4) STAR: 2.3
5) TRT1: 2.02

çok acele ettiler yaaaaaaa

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri;

1) SHOW: 8.35
2) ATV: 5.99
3) KANALD: 4.09