Sen bana çaktırmadan lafmı soktunbenim sevdiğim dizileri çevremdekı forumalrdakı tanıdığım kızların çoğuda seviyor ama nedense bu milletin gözüne ben batıyorum
kaçağı bende çok özledim bu akşam olmayan karadayının acısını yarın çıkarıcaz inş
Sen bana çaktırmadan lafmı soktunbenim sevdiğim dizileri çevremdekı forumalrdakı tanıdığım kızların çoğuda seviyor ama nedense bu milletin gözüne ben batıyorum
kaçağı bende çok özledim bu akşam olmayan karadayının acısını yarın çıkarıcaz inş
hayırr ayol tüm dizilerimiz ortak neredeyse seninle sana dermiyim hiç 😉😉Sen bana çaktırmadan lafmı soktunBenim gözüme niye batsın.
Allah'tan Nurgül öldüde yarın akşam başımın etini yiyemeyeceksin, Merve'yle bir sorunun yoktu galibahayırr ayol tüm dizilerimiz ortak neredeyse seninle sana dermiyim hiç 😉😉
dizilere bile cinsiyet koymuslar daha neler görücez bakalım
aaaa ne maçı varr yaaaa basket vardı galiba ama 18:00 diye biliyorum 😱😱😱Allah'tan Nurgül öldüde yarın akşam başımın etini yiyemeyeceksin, Merve'yle bir sorunun yoktu galiba
Yarın maç var baban kumandayı elinden alır ama o saate kadar reklamsız giderse Kaçak biter.
İzlanda-Türkiye maçı var.aaaa ne maçı varr yaaaa basket vardı galiba ama 18:00 diye biliyorum 😱😱😱
futboldamı vardı bilmiyordum vlla 🙁🙁İzlanda-Türkiye maçı var.
Saruhan Hünelle oynadı hacı o kız Araf Zamanındakenan ecenin ekibindeki güzel mavi gözlü kızın ismi ne
onlarda iyi oyuncu bence yetenekliler yani
1. sayfada hangi listeye baktın da hicranı gördün panpa ? bize de söyle?hicran hicrandolu bir reytingle başlamış ama yükselir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?