7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Hollanda - Türkiye maçı iki grupta da açık ara zirvenin sahibi oldu.

Adını Feriha Koydun: Emir'in Yolu ilk bölümüyle çok iyi bir giriş yaptı ve iki grupta da 3. oldu.

ATV'nin yeni dizisi Huzur Sokağı da iyi bir giriş yaparak 4. olmayı başardı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Skor olarak üzüldüğümüz Hollanda - Türkiye maçı reytingleriyle Star TV'nin yüzünü güldürmeyi başardı ve her iki grupta da ilk 2'yi kapatarak açık ara zirvede yer aldı. Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu her iki grupta da 3. olmayı başardı. Dizinin yeni bölümünden sonra yayınlanan tekrar bölümü de iyi oranlar alarak 5. olmayı başardı. Dizinin bu reytinglerini koruyup koruyamaması ise merak konusu. Atv'nin yeni dizisi Huzur Sokağı her iki grupta da 4. olarak iyi bir başlangıç yapmayı başardı. Dizinin tekrarı da fena gitmeyerek 7. oldu.

Son düzenleme:
  • Hollanda - Türkiye maçı ile Star TV zirvede yer aldı. Maç özellikle 2. Devre iyi reyting aldı
  • Show TV'nin Feriha'sız yeni sezona girdiği dizisi 'Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu', iyi reytinglerle başladı. Her iki grupta 3. sırada yer aldı.
  • ATV'nin yeni dizisi 'Huzur Sokağı' reyting yarışına iyi bir giriş yaptı ve her iki grupta 4. sırada yer aldı. Dizinin tekrarı dahi iyi reyting aldı.
  • Star TV'nin yarışma programı 'Büyük Risk'in, A/B'de çok iyi reytingler almaya devam ediyor.
  • Kanal D'nin öğle saatlerinde yayınlanan eski dizilerinden 'Aşk-ı Memnu' iyi reytingler almaya devam ediyor. Her iki grupta, ilk 10'da yer alıyor.

Son düzenleme:
Eğer bir aksilik çıkmazsa Adını Feriha Koydum'u izleyeceğim.Reklam aralarında belki Huzur Sokağına bakarım.

Aşkı memnu final var
tekrar izlemek isteyenler izleyebilir

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]Show[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.00[/TD]
[TD="align: left"]Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - YENİ DİZİ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SBT @sbtanaliz
3h
10:00 - 11:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) YMRCAK: 1.53 , 2) KANALD: 1.5 , 3) SHOW: 1.33

SBT @sbtanaliz
4h
09:00 - 10:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 1.6 , 2) KANALD: 1.37 , 3) STAR: 1.12

SBT @sbtanaliz
5h
08:00 - 09:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 0.97 , 2) FOX: 0.82 , 3) ATV: 0.71

- - - Ekleme - - -

SBT @sbtanaliz
54m
12:00 - 13:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 3.48 , 2) ATV: 2.08 , 3) KANALD: 1.38

SBT @sbtanaliz
2h
11:00 - 12:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 2.6 , 2) TRTCCK: 1.47 , 3) ATV: 1.46

@sbtanaliz: 13:00 - 14:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.55 , 2) SHOW: 2.42 , 3) ATV: 1.93

Askı Memnu Veda daha artar