7 Ekim 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060

Tüm kategorilerde Show TV'nin fenomen dizisi Çukur zirvede!

Kaynak: Medyaradar
Pazartesi reyting sonuçları için tahminlerinizi bu konudan yazabilirsiniz...
** Saat 18.00'dan sonra bir sonraki günün reyting konusu açılabilir.
** Reyting konuları yeni sistemde nasıl açılır, öğrenmek için TIKLA.

Eskiden anlık reytingler gelirdi ne tartışmalar kopardı. Hey gidi günler.
@mrt-06

Reactions: mrt-06
Neden sadece Çukur'un resmi var? Yasak Elma, Zalim İstanbul, Çocuk dizi değil mi...

Neden sadece Çukur'un resmi var? Yasak Elma, Zalim İstanbul, Çocuk dizi değil mi...
Önceki Pazartesi gününün konularında da Çukur var zirvede olduğu için.. Tüm dizilerin afişlerini nasıl konuya koyabilirim?

Şimdi fark ettim de 6 Ekim'in konusu açılmamış ve şimdi hallettim. 7 Ekim'in konusunun 6 Ekim'den önce açılması biraz tuhaf duruyor şimdilik silsek mi?
6 Ekim'in bu saatte açılması daha tuhaf olmuş. Fark eden bir şey olmaz, kalsın.

6 Ekim'in bu saatte açılması daha tuhaf olmuş. Fark eden bir şey olmaz, kalsın.
Ben biri açmıştır diye düşündüğüm için hiç aklıma gelmemişti. Bunun akşam açılması da biraz tuhaf geldi bana.

Önceki Pazartesi gününün konularında da Çukur var zirvede olduğu için.. Tüm dizilerin afişlerini nasıl konuya koyabilirim?
Bunu koyabilirsin.

Reactions: 12.Adam and mrt-06
Ben biri açmıştır diye düşündüğüm için hiç aklıma gelmemişti. Bunun akşam açılması da biraz tuhaf geldi bana.

Bunu koyabilirsin.

Eskiden de böyleydi sen yokken.
Sen ekle o zaman mobile geçtim.

Reactions: Aserat
Reyting sonuçları eklendi. Tüm kategorilerde Çukur zirvede yer alırken ABC1'de yine 10 reytingi geçti. Sonuçlar için ilk mesaja tıklayın.

Star’ın elinde bir tek Çocuk kalmıştı ama o da düşmeye başladı. Daha da düşerse 13’te final haberi gelir.

Reyting sonuçları eklendi. Tüm kategorilerde Çukur zirvede yer alırken ABC1'de yine 10 reytingi geçti. Sonuçlar için ilk mesaja tıklayın.
Stardan önce çocuk ismini ben buldum
Karakterlerde benziyor

Çukur total 9,70 rt ab 8,50 rt abc 10,60 rt tebrikler dizime

Büyük ihtimal haftaya yeni bölüm yok milli maç sebebiyle...
Yasak Elma da Çukur'un karşısında gidebileceği kadar iyi gitmiş, iyi sonuç almış.
Hakan&Seda Akgül iyi başlamışlar ab'de 44. olmuşlar tebrikler.