7 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma gecesi ne izlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

Oy: 1 11.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Bir Günah Gibi - Tekrar (ATV)

• 5'er Beşer (ATV)

• Firar (Star)

Oy: 2 22.2%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Dedektif Memoli (TNT)

• Türkiye - Almanya Maçı (NTV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum yine açık ara zirvede fakat maçın da etkisiyle oranlarında büyük oranda düşüş var.

Bir Çocuk Sevdim geçen hafta kaybettiği ikinciliği bu hafta geri almış.

Beyaz Show sezona müthiş başlayarak A/B'de 3.oldu.

Bu hafta özetsiz yayınlanan Firar ise düşüşe geçmiş.

Alemin Kıralı totalde önemli bir değişiklik yaşamazken A/B'de 14.sıraya kadar düştü!

TNT'de yayınlanan Dedektif Memoli ise ilk 40'a girerek TNT'ye göre iyi sayılabilecek bir sonuç elde etti...

Son düzenleme:
Ozan Adminim konuyu çok erken açmışınız ama neyse. :)

'Türkiye - Almanya maçı' reytingleri büyük bir etki yapacaktır bence. :)

Zirve yarışı 'Adını Feriha Koydum', 'Firar', 'Bir Çocuk Sevdim' ve 'Alemin Kıralı' arasında geçer gibime geliyor. :)

Dün nedendir bilmiyorum sanırım milli maç yüzünden Hülya Avşar Show yayınlanmadı, yerine Dedektif Memoli'nin tekrarı yayınlandı. :) Ayrıca Zehirli Sarmaşı'ğın da tekrarı vardı :)

Adını Feriha Koydum her zamanki gibi zirvede yer almayı başarmış. A/B'de de fark atmayı başarmış rakiplerine.
Bir Çocuk Sevdim iyi giderek 2. olmayı başarmış.
Firar geçen haftaya göre düşüş yaşasa da iyi gitmeyi başarmış Totalde 3. olmuş. Ancak A/B'de düşüş yaşamış.
Alemin Kıralı Totalde yerini korurken A/B'de gerilemiş. ATV için bu sezon gerçekten çok zor olacak.
Dedektif Memoli çok iyi sonuçlar almasa da TNT açısından iyi sonuçlar almayı başarmış. Dizi 2-3 hafta sonra daha da yükselir.
Beyaz Show özellikle A/B'de süper giderek 3.olmayı başarmış.

Milli maç dizilerin reyitnglerinde düşüş yaratmış
Adını Feriha Koydum açık ara zirvede
Bir Çocuk Sevdim yükselerek 2.sıraya yükseldi
Firar özetsiz yayınlanan bölümüyle düşüşe geçmiş
Alemin Kıralı özellikle abde 7 shareye kadar düştü
Beyaz show sezona iyi başladı ve abde 3.oldu
Dedektif Memoli tnt ye göre barşarılı sayılabilir
Foxun günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Unutma Beni başarılarını sürdürürken Dinle Sevgili abde 75.sırada ve 1 sharede

Dedektif Memoli Tnt için çok iyi reyting almamış çokta kötü reyting almamış tabi Show Atv Kanal D bu kanallarda olsa tam fiyasko

Beyaz Show Ab'de çok iyi gitmiş

Alemin Kralı tehlike çanları başlamış oldu bu hafta

Adına Feriha Koydum rakibi olmadığı için rahat zirvede

Firar Star için iyi reyting almış

Firar bu sonuca göre muhtemelen bitirilecek yada kanal değiştirecek starın yeni genel müdürü reytingde ab kitlesini hedeflediklerini söylemişti fakat Firar totalde abye göre daha başarılı umarım bitmez :)

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]75[/TD]
[TD]DINLE SEVGILI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:16:57[/TD]
[TD]0:58:35[/TD]
[TD]0,61%[/TD]
[TD]1,87%
Oha diyorum!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adını Feriha Koydum, yine başarılı sonuçlar almış. Her iki grupta da 7 reyting ve 20 share'de olması dizi için maç karşısında iyi bir performans gösterdiğinin karşılığıdır.
Firar, özetsiz başladı, yeni bölüm 21.55'te bitti, arkasından aynı bölümü yine yayınladılar. Firar'ın düşüşe geçeceğinden emindim. İlerleyen haftalarda da böyle yaparlarsa, dizinin sonunu hazırlamış olurlar.
Bir Çocuk Sevdim Kanal D ortalamasının çok altında bir seyir izliyor. İlerleyen haftalarda Kanal D'den bir sürpriz görebiliriz. Bir Çocuk Sevdim Pazar'a, Umutsuz Ev Kadınları Cuma'ya alınabilir. Bu durumda Bir Çocuk Sevdim, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin karşısında direnemeyebilir. Bir Çocuk Sevdim'in başına ne gelecek merak ediyorum. Belki saati değiştirilir.
Beyaz Show iyi bir başlangıç yapmış diyebiliriz.
Alemin Kralı ise "ATV'nin bu sezona has düşük reyting rekortmenliği özelliğinin" gereğini yapmış ve A/B grubunda ilk 10'dan çıkmış. Totalde aldığı reytingler de umut vad etmiyor zaten.

Adını Feriha Koydum, yine başarılı sonuçlar almış. Her iki grupta da 7 reyting ve 20 share'de olması dizi için maç karşısında iyi bir performans gösterdiğinin karşılığıdır.
Firar, özetsiz başladı, yeni bölüm 21.55'te bitti, arkasından aynı bölümü yine yayınladılar. Firar'ın düşüşe geçeceğinden emindim. İlerleyen haftalarda da böyle yaparlarsa, dizinin sonunu hazırlamış olurlar.
Bir Çocuk Sevdim Kanal D ortalamasının çok altında bir seyir izliyor. İlerleyen haftalarda Kanal D'den bir sürpriz görebiliriz. Bir Çocuk Sevdim Pazar'a, Umutsuz Ev Kadınları Cuma'ya alınabilir. Bu durumda Bir Çocuk Sevdim, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin karşısında direnemeyebilir. Bir Çocuk Sevdim'in başına ne gelecek merak ediyorum. Belki saati değiştirilir.
Beyaz Show iyi bir başlangıç yapmış diyebiliriz.
Alemin Kralı ise "ATV'nin bu sezona has düşük reyting rekortmenliği özelliğinin" gereğini yapmış ve A/B grubunda ilk 10'dan çıkmış. Totalde aldığı reytingler de umut vad etmiyor zaten.

Bir Çocuk Sevdim ile Umutsuz Ev Kadınları'nın yer değiştireceğini sanmıyorum ama yeni gelecek dizilerden biri Cuma PT1 olur mutlaka. Bir Çocuk Sevdim ise PT2'ye geçer :)

Adını Fereiha Koydum 1. ve bu sezonda 1. kalacağını gösteriyor....
Bir çocuk sevdim ve Firar Arasında sıkı bi yarış olacak 2.lik için...
Firar çok kötü başladı ama iyi gidiyor maça rağmen iyi reyting almış bence...
Alemin Kralı haftalar geçtikçe daha da düşecektir....
Dedektif memoli illk hafta ilk 100 e daha girememsine rağmen bu sefer ilk 40 a girdi haftaya 1. lik bekliyoruz :F
Deniz Yıldızı ve Unutma Beni Fox'u sevindiriyor ....
Beyaz Show ise 14.olmuş TOtalde haftaya dahga da yükselecektir...

adını feriha koydum bu yıl çiftlikten kurtuluca başarısının hakkını alıyor.....
ALEMİN KRALI BENCE BAŞARILI BİR YAPIM MAÇA KADAR ONU İZLEDİM......
BİR ÇOCUK SEVDİM BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMAMAKTA DİZİ KANAL D STANDARTININ ALTINDA GİDİYOR....
FİRAR GEÇEN BÖLÜMKÜ MÜTHİŞ YÜKSELİŞİN ARDINDAN DÜŞÜŞE GEÇİŞ BENCE KALİTELİ BİR YAPIM DEĞİL.....
GÜNÜN ALKIŞI BEYAZ SHOWA ŞAKA DEĞİL ABDE 3. OLDU...TOTALDE 14. MÜKEMMEL.....BEN İZLEMEDİM AMA İLK PROGRAMINDA ETKİSİYLE OLDUKÇA ÖZLENMİŞE BENZİYOR....[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]22:56:55[/TD]
[TD]2:09:19[/TD]
[TD]4,89%[/TD]
[TD]21,87%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜTHİŞŞŞŞŞ.......

adını feriha koydum cuma liderliğine demiri atmış
alemin kıralı düşmeye başlamış bu düşüş devam eder
firara ne olmuş çok düşmüş starın kaderi
beyaz show kendini özletmiş
bir çocuk sevdim olmuyor olmuyor kanal d için iğrenç reytingler bu

Adini Feriha Koydum yine zirvede yer almis, dünkü bölüm çok heyecanliydi ve çok begendim açikcasi.. Özellikle son sahne beni televizyona kitledi./

Bir Çocuk Sevdim iyi gidiyor fakat Kanal D'ye göre bir türlü istenilen reytinglere ulasamiyor.. Muhtemelen ya Kesanli Ali Destani, Yalan Dünya veya Yillar Sonra bu dizinin yerine geçecektir. Ama herseyi zaman göstertecek.

Firar Star için iyi reytingler almaya devam ediyor, özellikle TOTAL grubunda. A/B grubunda da gayet iyi sonuçlar almis.

Alemin Kirali'da gayet iyi bir performans sergilemis total grubunda, fakat A/B grubunda düsüs söz konusu. Bakalim ATV ne gibi hamleler yapacak yeni dizileriyle..

Dedektef Memoli'de TNT için gayet iyi sonuçlar elde etmis gözüküyor.. Gelecek haftalarda daha da yükselicegine inaniyorum.

İzlediklerim;
- Türkiye - Almanya Maçı

Türkiye - Almanya Maçı;
Yenildik... Saçma sapan hatalar, saçma sapan bir oyun ile yenildik! Almanya bizi kendi evimizde 3-1 mağlup etti. Türkiye 1 - 3 Almanya...

Anlayamıyorum mesela gençleştirme olayına girdiler de neden Mehmet yada gerçek ismiyle Marco Aurelio yeniden kadroya alındı ve Almanya maçının kadrosuna.

Anlamsız hatalar ve bir bakıyorum gereksiz hata rakip takıma golü getiriyor. Yani böyle büyük takımlara karşı, küçük futbol oynayacaksak ilerleyemeyiz.

Reyting hakkında yorumum;
- 'Adını Feriha Koydum' her zamanki gibi zirvede yer alıyor. Milli maç nedeniyle biraz düşmüş reytingi.
- 'Bir Çocuk Sevdim' geçen haftaya göre daha iyi reyting almış ve özellikle total'de.
- 'Firar' geçen haftaya göre düşüşe geçmiş.
- 'Alemin Kıralı' geçen hafta da 7. olmuştu Total'de ve bu kezde 7. oldu ama A/B'de düşüşe geçerek 14. sırada yer almış.
- Beyazıt Öztürk'ün talk show programı 'Beyaz Show' bomba gibi geri dönmüş. Total'de biraz düşük gibi gözüksede A/B'de çok iyi performans sergilemiş. Total'de 14., A/B'de 3. sırada yer almış. En iyi talk show desem yalan olmaz heralde...
- 'Dedektif Memoli' iyi reyting aldı sayılır. TNT'de yayınlanan bu dizi ileriki bölümlerde biraz daha yükselebilir.

'Türkiye - Almanya maçı' NTV'de ekranlara geldi ve birçok yayın bu yüzden biraz düşük reyting aldı. Bakalım ilerleyen haftalarda reytinglerde, sıralamalarda ne gibi değişiklikler olacak. Süprizler bile olabilir...