Yardımcı oyuncu da dikkat etmemişim, daha niye itiraz ediyorsun o zaman.
Evan Rachel Wood sadece güzel bir kadın değil, sakladıkları şeylerle o geçişleri çok iyi beceriyor, mimiklerine dikkat etmeni isterim.
Aynını maeve de yapıyor. Hatta geçen hafta mMaev'yi v2.0'a upgrade yaptık

dolores hiç daha evlenmemiş eline erkek şeyi eli değmemiş bugüne dek çünkü proğramında aile kızı olma şeysi var oysa miyavv o yolun yolcusu olarak proğramlanmış
bu durumda dolores in pili daha full dolu demektir hiç kullanılmamışki yani yanlışın var

Siyah giyen adam ahıra atmıştı, kim bilir kaç kişi daha ahıra attı samanlık seyran oldu kaç gönüld
sen de ziyarete gitsen westworlde ilk ugrak yerin ahır olurdu dimi

Emilia Clarke veya maura thirney i geçmesi lazımki buda imkansız

aslında bence aday olması erken daha yeni başladı neyi gördülerki aday gösteriyorlar daha göreceğimiz çok şey var
Emilia Clarke ve Lena Headey'ye ciddi haksızlık yapıldığını düşünüyorum ödül törenlerinde. Maura Tierney, The Affair'in yıldızı zaten.

En İyi Dizi (Drama)

Game of Thrones
Mr. Robot

En İyi Erkek Oyuncu (Drama)

Rami Malek | Mr. Robot

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Drama)

Peter Dinklage | Game of Thrones
Kit Harington | Game of Thrones

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Drama)

Emilia Clarke | Game of Thrones

Bir tarafta altin sarisi Dolores
Diger tarafta cikolata meave
Dolores daha ilgi cekici
Altın yukselişte çapınızı bilin, oturun sütlü çikolatalı cokkie yiyin

Cookie'nin bir albenisi var, seksi kalçalara sahip.
Diğerlerinde ne var ki, @destere ile bizim göremediğimiz?
Ben empire'dakini dememiştim ama
bir tek o kariyi seviyorsunuz zaten. Diğer siyahi ve melezlere ırkcılık yapıyonuz. Trump gibisiniz. :a

Beddua failed v3.0 Trump.

Kaliteli liste, Emmy'den sonra en kaliteli liste bu arkadaşlardan çıkıyor zaten. Altın Küre falan hikaye.

Tatiana Maslany, Constance Wu, Ewan Rachel Woods, John Lithgow, Kit Harington, Emilia Clarke varlıklarıyla sevindirenlerden.

Tabii listede çok fazla overrated dizi de var ama sektör kısır dönemden geçtiği için normal karşılıyorum diyelim.

Transparent'ın en iyi dizi adayı olamamasına sevindim.

Black-ish her yerde aday olarak karşımıza çıkmaya başladı. Diziye geri dönmem gerekiyor galiba. Zaten severek ayrılmıştık.