7 Aralık 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gönül işleri kesinlikle aldığı bu oranları haketmiyor
çok güzel bir dizi .

YST iyi oranlar almis, sevindim.
Gonul Isleri biraz dustu, ama bence yukselecek.

O Hayat Benim, yine harika sonuçlar alarak günün birincisi olmuş. Tebrikler.

Şeref Meselesi beklenilen reytinglerin çok altında. Özellikle dizinin TOTAL'i berbat. Kendine bir an önce çekidüzen vermesi gerekiyor.

Gönül İşleri TOTAL başta olmak üzere tüm gruplarda reytinglerini düşürmüş. Açıkçası severek izlediğim bir dizi. Oyuncu kadrosu da iyi. Neden böyle oldu acaba?

Küçük Gelin kanalına göre TOTAL'de iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye kanalına göre iyi gidiyor.

Denekler değişti, aksiyon sevenler azaltıldı, kadım seyirciler tavan yaptı. Bu yüzden günlük diziler ve kadın dizileri resmen uçuyor, tavan yapmış durumda.

Ama ama ama Kanal D Yalan Dünya'yı bitirdiğine çok çok pişman olacak. Çünkü, onun A/B kitlesi sağlamdı. İlk bölümünün 23.00'te yayınlanmasına rağmen neredeyse 5 aldığını hatırlatırım. Üstelik resmen bu sezonki bölümlerin hepsi 3. sezona taş çıkartır nitelikteydi. Eğer direkt PT1`e gelseydi şu an Kanal D Çarşamba A/B grubunda rahat etmiş olacaktı ama daha çok bekler.

Seref meselesinin ilk bölümüne baktim diger iki bölüme bakmayi düsünüyordum ama su reytingleri gördükten sonra vazgectim. Bosa izlememek lazim en fazla 10 bölüm sonra yayindan kaldirilir ve hevesimiz kursagimizda kalir.

Gönül İşleri'deki bu düşüşü bekliyordum. Dizide senaryo aynı konular üzerinden gitmeye ve her bölüm birbirini tekrarlamaya başladı. Senaryoda birşeyler yapmazlarsa eski oranlarına yükselmesi zor gibi.

Bu Tarz Benim - Yeni Sezon kötü gitmiş.

ohb'nin son bölümü süperdi. yine zirveyi kapmış

Şeref Meselesi gayet iyiydi bu bölüm ancak total grubunda reytingler hayla düşük.

Gönül İşleri düşüş yaşamış malesef. Dizi 6.5 - 7 reytinglerden nerelere düştü.
Yükselemezse gidici gibi çünkü Star Tv'nin başlayacak 4-5 dizisi var daha.