Bugün aktiflikte şov yaptın resmen neye borçluyuz bunu?iş, oruç, iftardan sonra kendini göremiyorum bile.![]()
Bugün aktiflikte şov yaptın resmen neye borçluyuz bunu?iş, oruç, iftardan sonra kendini göremiyorum bile.![]()
piyasanın booomm boş olmasına borçlusunBugün aktiflikte şov yaptın resmen neye borçluyuz bunu?![]()
Kiz kendisine sorabilirsin Adi Tugceymis
Banada zamanında Gül demiştiKiz kendisine sorabilirsin Adi Tugceymis![]()
Ne biliyim ben gercek adi Tugceymis ama forumda gül adini kullaniyomusBanada zamanında Gül demişti
Güldürdün ya![]()
Her zamanki işleriNe biliyim ben gercek adi Tugceymis ama forumda gül adini kullaniyomus
@RüzgarGülü bizimi kandırıyor![]()
Zaten biliyodum erkek oldugunu ama bni kandirmaya calismistiHer zamanki işleri
Adı Mustafa asıl onun![]()
Bende erkek olduğunu biliyordumZaten biliyodum erkek oldugunu ama bni kandirmaya calismisti
BencedeBende erkek olduğunu biliyordum
Sonradan deyince aklıma geldi ama kız öyle konuşmaz![]()
aaa sağ ol cnm destekcilerim hep tatile çıktılar sende olmasan arkamızdan 2 kelime güzel konusan kalmıcak
@destere seni bana emanet etti zaten seni digerleri seni desteklermi bilinmez ama ben seni hep desteklerim ablam gibisin sen bnmaaa sağ ol cnm destekcilerim hep tatile çıktılar sende olmasan arkamızdan 2 kelime güzel konusan kalmıcakforuma geldiğim ilk günden itibaren istikrallı bir şekilde ilerliyorum
top 10 veya top 15te kalmayı başarıyorum![]()
@destere seni bana emanet etti zaten seni digerleri seni desteklermi bilinmez ama ben seni hep desteklerim ablam gibisin sen bnmaaa sağ ol cnm destekcilerim hep tatile çıktılar sende olmasan arkamızdan 2 kelime güzel konusan kalmıcakforuma geldiğim ilk günden itibaren istikrallı bir şekilde ilerliyorum
top 10 veya top 15te kalmayı başarıyorum![]()