7-13 Mayıs Haftalık Kanal Ortamaları Ve Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Not: Bu konuda dizileri en az 4 olan kanallar hesaplanmaktatır. Haksız rekabet olmasın diye bütün kanalların sadece PT1 ve PT2 dizisi kaale alınmıştır.

Kanal D

Kanal D'nin en çok izlenen dizisi her zamanki gibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Dizi her iki grupta da hala türkiyenin en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.
Fatmagülün Suçu Ne? Bu hafta her iki grupta oranlarını müthiş bir şekilde artırdı.
Yalan Dünya Totalde düşüş yaşasa da AB`de 2 reyting birden artarak zirvedeki yerini sağlamladı
Kuzey Güney istikrarlı şekilde devam ediyor
Umutsuz Ev Kadınları büyük düşüş yaşadı. Dizi ocak ayına kadar 12 reytinglerdeydi
Arka Sokaklar ve Kanıt Pazartesinin en güçlü polisiye dizileri olmaya devam ediyor
Akasya Durağı bu hafta maçdan dolayı düşüş yaşadı

Moderatörün son düzenlenenleri:
tamam kanal d 1.revan anladık dizikolik show kreys star haluk792 fox sende kanal d hayranı oldunuz atv ye de birini bulmak lazım :d

FOX yine ilk 5 kanal arasından 4.olmuş
ATV berbat durumda 5. oldu.
FOX Yakında Star'ı da geçecek böyle giderse :)

1. Kanal D 7.83 / 20.31
2. Show Tv 6.24 / 16.80
3. Star Tv 4.50 / 11.48
4. Fox Tv 4.45 / 12.37
5. Atv 3.65 / 10.04
6. Trt 1 1.92 / 5.16

FOX geçecek çok az kaldı ilk 3'de olacak :)

Ben Kanal D hayranı değilim. En sevdiğim kanaldır doğru. Ama bunlar gerçekler :chargrined:

kanal d hayranısın :D ben kanalları hiçbir zaman savunmam sevdiğim dizi nerdeyse ben ordayım vadi nereye geçerse o kanalı izlerim mesela seneye tnt yi hiç açmam :d

@takas iyi de bunları kendimden uydurmadım en kaliteli diziler Kanal D`de. Sadece sıralamayı yazdım. Ayrıca Kanal D`yi ne kadar seviyorsam Star`ı da seviyorum :)

kanal d hayranısın :D ben kanalları hiçbir zaman savunmam sevdiğim dizi nerdeyse ben ordayım vadi nereye geçerse o kanalı izlerim mesela seneye tnt yi hiç açmam :d

orasını sen bilirsin. ben ise pazartesi'den cumartesi'ye kadar FOX izliyorum. sadece pazar umutsuzlar'ı :)
ama yeni sezonda her gün FOX'dayım xD

acun 1-2 gün daha yayınlasa survivoru kanal d diye bişey kalmayacak ortada ne kalitesi rakip yok ortada doğru düzgün gelen rakip kanal d yi geçiyo zaten :d bak acun survivorla umutsuz ev kadınlarını adeta bozguna uğrattı :d