7-13 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

İyi Parti seçilirse zaten erkekleri topluca atıyoruz sizi başka türlü çıkaramıcaz siyasetten

İyi Parti seçilirse zaten erkekleri topluca atıyoruz sizi başka türlü çıkaramıcaz siyasetten
Aaaa yok öyle şey Meral anamın troll savarı olacağım ben @Maskeli Fedai ve @Doğu başta olmak üzere tüm trolleri internet aleminden süreceğiz.

Kaybeden siz olursunuz Serhan bey.

Benim de aklıma bu şarkı geldi direkt.
İki deli bir araya gelmemeliydik

@S.G.A.T. bu tavrıyla kaybetti zaten senin dediğin gibi olsun cnm

Senin temsilin Küçük beyefendi

@mrt-06 atacan 2.sıradan listeye girmişsin tebrik ederim paşam
@Dosi 16 konuda kalmışsın çalışmaya başlaman düşürdü seni valla

@mrt-06 atacan 2.sıradan listeye girmişsin tebrik ederim paşam
@Dosi 16 konuda kalmışsın çalışmaya başlaman düşürdü seni valla
Hayır. Ben o 50 konu 25 konu çalışırken açıyordum. 16 konu sadece 2 günde açtığım konu. Dedimya hastane durumunuz vardı. Foruma girmedimki geçen hafta
Hafta sonu döndüm

Hayır. Ben o 50 konu 25 konu çalışırken açıyordum. 16 konu sadece 2 günde açtığım konu. Dedimya hastane durumunuz vardı. Foruma girmedimki geçen hafta
Hafta sonu döndüm

😳Hee tmm doğru ya hastaneyi unutmuşum yorgunluktan kafa kalmadı bide acilen b12 baktırmam lazım ramazandan sonra şu ara kan vermek istemiyom valla

😳Hee tmm doğru ya hastaneyi unutmuşum yorgunluktan kafa kalmadı bide acilen b12 baktırmam lazım ramazandan sonra şu ara kan vermek istemiyom valla
Hem 16 bir favori üye için çok iyi rakam.Günde 2 konu açsam güzel ama bazen 6-10 olabiliyor
Her hafta durulayım diyorum, 20 civarı oluyor haftalık

Hem 16 bir favori üye için çok iyi rakam.Günde 2 konu açsam güzel ama bazen 6-10 olabiliyor
Her hafta durulayım diyorum, 20 civarı oluyor haftalık

iyi tabii bakma sen bana maşallah 2 günde bu kadar konu ben açamam o kadar konu vallahi