7-13 Mayıs 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,341
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Haftalık dizi reytingleri belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine en çok izlenen dizi oldu. İşte sonuçlar:

Son düzenleme:
Ozan yorum yazmaya üşenir oldun son haftalarda. :D Özledik haftalık kritiklerini. :)

Kanal D her zamanki gibi zirvede. Obgzk tebrikler
Fatmagul de nuthis gitmis. Zaten Kanal D dizilerinin çoğu bir~birile yarisiryor. Diger kanallardan cok onde

ÖBGZ bu hafta kesin düşer, fragmanlar çok sıkıcı, nedense bu dizi istikrar sağlayamıyor ! 5 düşüp, 1 yükseliyor genelde. :D

Fatmagül a/b'de, Feriha totalde, Muhteşemi devirecekmiş neredeyse. Muhteşem ucu ucuna kurtulmuş.:D Zaten totalde Fatmagül Muhteşeme fark atmış.:D

Son düzenleme:
Ozan yorum yazmaya üşenir oldun son haftalarda. :D Özledik haftalık kritiklerini. :)

Vakit yok o kadarına. Listeyi hazırlamak bile çok uzun süre alıyor. Ayrıca pek büyük farklar olmuyor. Tahmin listesi var yorum yerine. Gelecek sene inşalah yine detaylı incelemeler gelir. :)

Fatmagul'un Sucu Ne?,Muhtesem Yuzyil,Oyle Bir Gecer Zaman Ki yine ilk 3'u kapatmislar her 2 gruptaa tebrikler.

reytinglere inanmıyorum vadi nin üstündeki diziler vadi nin yarısı kadar bile izlenmeyen diziler...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki her iki grupta da zirvede yer alirken, onu TOTAL grubunda Kanal D'de ekrana gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne" ve A/B grubunda ise Star'da ekrana gelen "Muhtesem Yüzyil" dizisi takip etti.

Adini Feriha Koydum bu hafta özellikle A/B grubunda yükselisiyle dikkat çekti.

Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar, Kuzey Güney, Seksenler, Hayat Devam Ediyor ve Pis Yedili de basarili olan diger yapimlar oldu.

"Öyle Bir Gecer Zaman Ki" Dizisi yeni sezonda devam edecekse, Rezil olur. Her Dizi bir 3.Sezonu daha kaldiramaz. O yüzden genelikle bütün diziler 2.Sezonun da sonlandiriyorlar. Diziyi izlemiyorum ama Rating de duruma bakilirsa, gelecek sezon da büyük bir ihtimale sert bir tokat yiyecektir.