- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
ben her hafta listedeydim ama hayaletsin deyip almadilar. suan cigdemin yarismasinda yaptigim gibi söylene söylene cözduler.
ben her hafta listedeydim ama hayaletsin deyip almadilar. suan cigdemin yarismasinda yaptigim gibi söylene söylene cözduler.
kac mesaj yazmisim göremiyorum. yanliz @destere bu benim 5 gunluk mesajim. ben pazartesi ve sali girmedim foruma. ayrilacaktim geri döndum
Bu hafta baya düsmüsüm
ben niye göremiyorum sayiyi259 mesaj yazmışsın dosicim 6.ıncı sıradasın
espri yapmıyon bu ara sen
ben niye göremiyorum sayiyi
demek o iki gunde girseydim rahat 300 olacakti.
dur dur ne dedin 259 mu ? :O aboooooo bir önceki haftayi ikiye katlamisim
Hayat bizi espriden de soguttu ama biraz isininca yaparim yine259 mesaj yazmışsın dosicim 6.ıncı sıradasın
espri yapmıyon bu ara sen
hayattan soguttun hayat gelme ustume...Hayat bizi espriden de soguttu ama biraz isininca yaparim yine
Vaayy iyiymis bu seni bizim espri grubuna alalimhayattan soguttun hayat gelme ustume...
modumu dusurdun hayat yokum listede.....
diyorsun yani
öyle bir gruptami varmis ?Vaayy iyiymis bu seni bizim espri grubuna alalim
yardimcin erosmu :O bu aralar onunla baska islerin pesindeyizVar tabi baskan benim yardimci da @DarkLeqenD
O benden habersiz baska is yapamazyardimcin erosmu :O bu aralar onunla baska islerin pesindeyiz
Hicbir durum beni asamaz kimin sonunu getirmeyi planliyorsunuz acababizimkisi seni asan bir durum. demi @DarkLeqenD ?
daha o asamada degiliz önce kendimizi savunma asamasindayiz sonumuz gelmesin diye. sonra diger asamaya gececez.Hicbir durum beni asamaz kimin sonunu getirmeyi planliyorsunuz acaba