kardes bu ismi pana secmedi kitabin adi kurt kanunu
sonuçta , pana'nın yapmcılığını üstlendiği bi dizi'nin isminde kurt geçiyomu? geçiyo.o zaman daha söylenicek bişey yok.
kardes bu ismi pana secmedi kitabin adi kurt kanunu
sonuçta , pana'nın yapmcılığını üstlendiği bi dizi'nin isminde kurt geçiyomu? geçiyo.o zaman daha söylenicek bişey yok.
Pis Yedili Seksenleri her iki gruptada ezmis gecmis totalde 5 a/b de 2 reytingler gecmis.Tebrik ediyorum.
PanaFilmin Kurtlar Vadisi farklı o diziyi baştan başkası çeksedi aynı şekilde yine tutacaktı çünkü Vadi kaliteli iş ! Dün Kurt Kanuna bakmadım zaten böyle olacağı bellidi Trtde Tntde diziler çekersen tutmazKurt kanunu resmen cakilmis. demistim kurtlarin ekibinin suana kadar tutan hic bir isi yok. zaten kurtlarida osman sinav tutturmustu. hala bu ekibe dizi yaptiran kanal yoneticilerine bravo yani. ayrica kurtlarin ekibinide tebrik etmek lazim bu kadar basarisiz ise ragmen yilmadan proje uretiyorlar))))))))
PanaFilmin Kurtlar Vadisi farklı o diziyi baştan başkası çeksedi aynı şekilde yine tutacaktı çünkü Vadi kaliteli iş ! Dün Kurt Kanuna bakmadım zaten böyle olacağı bellidi Trtde Tntde diziler çekersen tutmaz
atv ,Show tv ve stara da diziler yaptilar onlarda tutmadi. bu isin kanalla ilgisi yok. bak seksenler trt de tuttu. kaliteli is her yerde tutar. ayrica osman sinav ekrada deli yurek, kurtlar vadisi ve kismen aci hayat gibi mafya mufya dizileri tutturmus bir baskasi olsaydi kurtlar vadisini tutacagi mecul. Allahtan kurtlar vadisi ekibi isi osman sinava vermis. yoksa ellerinde dizi kalmayacakti))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?