7 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.7%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Firar (Star)

Oy: 1 4.2%
  • Akasya Durağı - Final (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 29.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 10 41.7%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
ÖBGZK alisildigi gibi farkla zirvede Dizi gecen haftaya göre biraz düsmüs olsada Sali günleri rakipsiz.

Pis yedili bu hafta iki grubtada yükselise gecmis, AB grubunda 4 e düsen reytingini 7 ye cikarmis.

Seksenler trt1 icin hala cok iyi ama bu hafta biraz düsmüs.

Akasya Duragi bu reytinglerle nasil final yapiyor anlamadim Dizi iki grubtada gayet iyi.

Firar dizisi yoluna vasat bir sekilde devam ediyor.

Kurt Kanunu bence iyi bir giris yapmis AB de trt ortalamasinin üstünde insallah dahada yükselir.

Her hafta oldugu gibi tablo degismemis, kim milyoner super gidiyor, kurt kanunu'nu izlemedim ama izlicem, eger burda yazildigi kadar iyiyse haftaya daha cok yukselir.

ÖBGZ A/B'de 0,84 reyting düşmüş, totalde ise 1,35 reyting artmış, bu durumda ÖBGZ'ye yükseldi mi diyeceğiz,düştü mü?

Pis Yedili iki grupta da toprlanmış, en yüksek zamanlarına geri dönmüş, sanırım iyi bölümdü.

Seksenler pek irtifa kaybetmemiş, kaldığı yerden uçuşa devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster koşullara göre bazen artıyor, bazen düşüyor, normal ama hiç çok kötü olmuyor ve ben izlenilmesine hala şaşırıyorum.

Kurt Kanunu 3-4 share'lar ile hayal kırıklığı yarattı, halbuki olumlu yorumlar alıyor gibiydi, belki yeterince adını duyuramamış olabilir, haftaya durumu anlaşılır.

Akasya Durağı 15 share ile hiç kötü olmayan hatta Star için çok iyi olan oranlarla yayın hayatını sonlandırdı, kanal D'de olsa ve bu share'ları alsa sonlandırılmayabilirdi, Kanal D genellikle 15 share'ın altını bitiriyor ama Star'ın izlenilmeyen fakat kendilerince pek kaliteli olan yayın akışlarına uymuyormuş.

Firar eh işte, iyi değil ama Star belki devam ettirebilir.

Gündüz programlarından umut veren program pek yok, Fox'un dizileri, Arka Sokaklar ve Esra Erol'un son kısmı hariç göze batan programlar yok.

Bu arada salı günleri rekabetin hep az olduğu iddia ediliyor, ben buna hiç katılmıyorum, salı gününde şu an itibariyle 3 çok izlenilen dizi, bir de program var, haftaya Uçurum'un da gelişiyle belki de en yoğun günlerden biri olacak. Artık rakip olmadığından bu dizi (ÖBGZ) zirvede söylemlerinden vazgeçsek iyi olacak.

Öyle Bir Geçer Zaman ki en çok izlenen dizi olarak yoluna devam ediyor. Diziyi tebrik ediyorum
Pis Yedili iki grupta da reytinglerini arttırmış. Tebrik ediyorum
Akasya Durağı çok iyi reytinglerle final yaptı ama tadı kaçmıştı. Şimdi olmasa bile sezon sonuna reytingi tekrar düşecekti
Firar Totalde iyi AB`de kötü
Kim Milyoner Olmak İster gayet güzel reytinglerle devam ediyor
Fox`ta dün akşam ne yayınlandığını bilmiyorum. Ne kadar berbat bir yayın akışı var
Beni Affet yükselmiş. İyi bir dizi aslında

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D Total'de Gözle Görülür Bir Artıs A/B Gözle Görülür Bir Düsüs Var Ama Durumu Çok Çok İyi Ama Senaryo Sıkıntısı Var

Twitter'dan Takip Ettigim Kadar

Pis Yedili Hem Total Hem A/B Çok İyi Yükselis Yaptı Ve Kanalını Sevindirdi

Akasya Durağı Final 5 Reytingi Geçti Totalde A/B Çok İyi Oranlar Aldı Tekrari En Az 5 Reyting Alacaktir Ama Yayın Polikası'na Aykırıdı Final Yapması İyi Oldu

Firar Totalde 4 Reytingi Geçti 18.Olmus Star'Tv İçin Gideri Var A/B Toplar'lanması Lazım

Kim Milyoner İster Durumu Çok Çok İyi Atv En İyi Yarısma Program'ların dan Ama Muhtesem Yüzyil Ardından Yayın'lanan Eyvah Düsüyorum Yarisir

Ama Büyük Olcude onun ALdıgı

Oranlari Alamaz Çünkü Share Share Çok Rahat Geçiyor A/B De

Yahşi Cazibe Tekrarı Çok Kotu Gitmis ATV Adına

Fox'un Günlük Dizileri Deniz Yıldızı Unutma Beni İstikrarı Süper

Ama Fox 11 Reytingi Gecen Yapım Göremedim Hala Büyük Kanallar'la Güresecek Bir Kanal Degil

Trt 1 Seksenler Total de 21 Olmus A/B Düsmüs Ama Artar TT Kralı Yapiyor Her Hafta

Kurt kanunu resmen cakilmis. demistim kurtlarin ekibinin suana kadar tutan hic bir isi yok. zaten kurtlarida osman sinav tutturmustu. hala bu ekibe dizi yaptiran kanal yoneticilerine bravo yani. ayrica kurtlarin ekibinide tebrik etmek lazim bu kadar basarisiz ise ragmen yilmadan proje uretiyorlar
))))))))

Seksenlere hafif baktim . klasik birol guven dizisi iste. baba anne cocuklar dede .. espiri yine minumum insanlar eskiyi hatirlatiyor diye bakiyor. Ama zamanla senaryo sikintisi yasacaklar. seksenlere has durumlar bir yere kadar. sonra klasik cocuklar duymasin ,papatyama baglayip aile ici iliskilerle insanlari bogacak. bizim olan bina okur doner doner tekrar okur iste

Son düzenleme:
Pis Yedili Seksenleri her iki gruptada ezmis gecmis totalde 5 a/b de 2 reytingler gecmis.Tebrik ediyorum.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta Totalde oranlarını artırmayı başarmış. Dizi bu bölümüyle vasattı. Haftaya yeniden düşüş yaşayabilir.

Pis Yedili okulların açıldığı bu haftada yükseliş yakalamayı başarmış ve Totalde 3. , A/B'de 4. olmuş.

Seksenler Totalde yükselirken , A/B'de biraz düşüş yaşamış. Bu oranlar TRT 1 için çok iyi oranlar.

Akasya Durağı Final bölümüyle Totalde 9, A/B'de 14. olmayı başarmış. Dizinin Final bölümü belliydi gibi. 120. Bölüm de de Finali yapabilirlerdi.

Kim Milyoner Olmak İster Totalde 5, A/B'de 3. olarak kanalını sevindirmiş.

Firar A/B'de biraz gerilerde kalsa da Totalde ortalama oranlarla yayın hayatına devam ediyor. Star'ın yeni dizileri başladıktan sonra PT-2'ye geçebilir.

TRT 1'de yeni başlayan Kurt Kanunu dizisi TRT ortalamasında yayın hayatına başlamış. Dizi bu oranlarla yayın hayatına devam edebilir. Bence diziyi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlandığı kanal olan TNT'de yayınlasalardı daha doğru olabilirdi.

Son düzenleme:
Final hatırına Akasya Durağına baktım ve çok güzel final yapmışlar .Herkes hayallerine kavuştu çok acıklı bitti

Pis Yedili her iki grupta kendine gelmiş

Seksenler düşüs söz konusu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ger zaman ki gibi açık ara zirvede

PanaFilmin Kurtlar Vadisi farklı o diziyi baştan başkası çeksedi aynı şekilde yine tutacaktı çünkü Vadi kaliteli iş ! Dün Kurt Kanuna bakmadım zaten böyle olacağı bellidi Trtde Tntde diziler çekersen tutmaz

Seksenler biraz dustu sebebi yahsi cazibe seksenlerin biraz seyircisini tirtiklamis. turkiyede iki sit-com ayni anda olmaz. haftayada cok guzel haraketler seksenleri daha da cok vurur..

gecen haftaya gore pus yedilinin yukselme nedeni gecen hafta adini hatirlayamadim narina gunlukleri mi ne cocuk filmi vardi atv de dogal olarsk pus yedilinin reytingini almisti. pus yedilinin seyirci geri gelmis
)))))

Son düzenleme:

atv ,Show tv ve stara da diziler yaptilar onlarda tutmadi. bu isin kanalla ilgisi yok. bak seksenler trt de tuttu. kaliteli is her yerde tutar. ayrica osman sinav ekrada deli yurek, kurtlar vadisi ve kismen aci hayat gibi mafya mufya dizileri tutturmus bir baskasi olsaydi kurtlar vadisini tutacagi mecul. Allahtan kurtlar vadisi ekibi isi osman sinava vermis. yoksa ellerinde dizi kalmayacakti
))))))

Anlamıyorsun galiba izlemediğin için bilmiyorsun PanaFilm çeksedi diyorum aynı senaryo ile yine tutardı Süleyman Çakır ismi yeter daha ne diyelim sana.Kanal ile ilgisi var Leyla İle Mecnun izlemiyorum ama Kanal D filan olsadı bana göre böyle kötü reyting alacağını sanmıyorum en azından 4 reyting alırdı .PanaFilm dizileri tutuyor demiyorum beni Vadi ilgilendirir ben PanaFilmci değilim ama Vadi her türlü kaliteli iş bunda PanaFilmin etkisi tabikide var öteki dizileri bilemem izlemediğim için