7 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.7%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Firar (Star)

Oy: 1 4.2%
  • Akasya Durağı - Final (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 29.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 10 41.7%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta ne kadar izlendi ?
Seksenler ve Pis Yedili arasındaki yarıştan galip çıkan hangisi oldu ?
Akasya Durağı final bölümüyle ne kadar izlendi ?
TRT'nin yeni dizisi Kurt Kanunu ilk bölümüyle başarılı olabildi mi ?
Firar, yükselişe geçebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine açık ara zirvede. Dizinin oranlarında bu hafta totalde artış, A/B'de ise az da olsa düşüş var.

Son haftalarda düşüşte olan Pis Yedili bu hafta yeniden yükselişe geçti. Özellikle A/B'de ciddi oranda yükselen dizi 4.sırayı kaptı.

TRT 1'in başarılı dizisi Seksenler bu hafta A/B'de düşüşe geçti ve 7.oldu. Totalde ise önemli bir değişiklik yaşamayarak 21.sıradaki yerini korudu.

Ekranların uzun süreli dizilerinden Akasya Durağı dün akşam ekranlara veda etti. Dizinin final bölümü totalde 9. A/B'de ise 14.oldu. Dizinin gündüz tekrarları da başarılı reytingler almaya devam ediyor. Bu gidişle dizinin tekrarları çok uzun süre daha ekranlarda kalacak...

Firar, bu hafta da önemli değişiklik yaşamayarak yarışı gerilerden takip etti. Fakat, dizinin totalde iyi oranlar aldığını ve bu oranların dizinin bu sezonu çıkarmasında etkili olacağını söyleyebiliriz.

TRT 1'in yeni dizisi Kurt Kanunu ise ilk bölümüyle bekleneni veremeyerek çok gerilerde kaldı.

Kim Milyoner Olmak İster, başarısını sürdürerek A/B'de 3.olmayı başardı...

Son düzenleme:
Pis Yedi Kurt Kanunu

Kemal Tahir TT oldu Çok Sevindim Süper Baslicak İns Pana Film Kurt kanunu

haftaya ucurum ve Çok Güzel Hareketler Bunlar Var Çümbüs olcak

Öyle Bir Geçer Zaman Ki izledim. Biraz da pis yediliye baktım. Ayrıca günlük dizi olan Beni Affet`i de izledim

ÖBGZ yi izledim muhteşem! bir bölümdü izlerken tıknefes oldum bir heycan bir heycan dayanamadım filmin yarısını uyuyarak geçirdim ..
hele metenin nihalle parktaki bakışmalarının 20 dakika sürmesi beni benden aldı:) en fazla mest olduğum sahnelerden biriydi

birde aylinin filmde yaşadığı çile insanı darmadağın ediyor:) nedir bu aylinin şansızlığı! nurtopu gibi bir yavrusu olacak idi ki suratsız doktor karşısına geçip bu çocuğu doğurursan nalları dikersin diye acı haberi verdi... (boşuna dememişler şanssız aylini çölde kutup doktoru yakalar:)

ÖBGZ yi izledim muhteşem! bir bölümdü izlerken tıknefes oldum bir heycan bir heycan dayanamadım filmin yarısını uyuyarak geçirdim ..
hele metenin nihalle parktaki bakışmalarının 20 dakika sürmesi beni benden aldı:) en fazla mest olduğum sahnelerden biriydi

birde aylinin filmde yaşadığı çile insanı darmadağın ediyor:) nedir bu aylinin şansızlığı! nurtopu gibi bir yavrusu olacak idi ki suratsız doktor karşısına geçip bu çocuğu doğurursan nalları dikersin diye acı haberi verdi... (boşuna dememişler şanssız aylini çölde kutup doktoru yakalar:)

destere styl :D

aga zorla mı izletiyolar izleme sende :d

pis yediliyi izledim muhteşem bi bölümdü orço süper bi karakter.kurt kanunu nu internetten izlicem beğenirsem tv den izlerim belki

öyle bir geçer zaman ki , bütün bölümlerinde oldığu gibi bu bölümü de çokk çokk güzeldi inş totelde 17'yi görür. şu arada panafilmin takıntısı ne abi " kurt vp , kurtlar kanunu " takıntısı var kurtlara pana'NIn

öyle bir geçer zaman ki , bütün bölümlerinde oldığu gibi bu bölümü de çokk çokk güzeldi inş totelde 17'yi görür. şu arada panafilmin takıntısı ne abi " kurt vp , kurtlar kanunu " takıntısı var kurtlara pana'NIn

kardes bu ismi pana secmedi kitabin adi kurt kanunu