2021 6. Tur | Pınar Deniz ⚡ Fahriye Evcen - 8. Grup (Son)

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir abartılanlar listesinde. Zaten sadece bir grupta oy verdim. O da işime geldi diye
Mağaradan çıkmışım gibi gözükecek ama adını ilk defa bu etkinlik sayesinde duydum, daha doğrusu bu etkinlik sayesinde kendisini tanıdım
Daha önce ismi dikkatimi çekmemiş olmalı...

Reactions: Dosi
Güzellerde galiba en çok senle zevkimiz uyuşuyor. Özellikle abartıldığını düşündüğüm isimlere oy vermediğinde seviniyorum
Abartıldığını düşünmüyorum Pınar'ın, birçok grupta da oyumu alabilirdi ama Fahriye az daha öne çıktı benim için

Abartıldığını düşünmüyorum Pınar'ın, birçok grupta da oyumu alabilirdi ama Fahriye az daha öne çıktı benim için
Olsun, yinede sonuçta burdaki tercihin sevindirdi
seninki ile eşleşirsede oyunu almaz sonuçta

Reactions: MasacRE
Olsun, yinede sonuçta burdaki tercihin sevindirdi
seninki ile eşleşirsede oyunu almaz sonuçta
Evet ona karşı da almaz. Ama benim abartılan listemdekiler hala ilerlemeye devam ediyor. Öncelikle onlar elenmeli

Evet ona karşı da almaz. Ama benim abartılan listemdekiler hala ilerlemeye devam ediyor. Öncelikle onlar elenmeli
Acaba kimler onlar

Ben tek tek kurtuldum. Şimdi daha az olan 2 isim kaldı, biri senin favorinin rakibi

Acaba kimler onlar

Ben tek tek kurtuldum. Şimdi daha az olan 2 isim kaldı, biri senin favorinin rakibi
Nesrin Cavadzade ve Özge Özpirinçci. İkisine de tahtaya yazdım. Artık elenmeliler

Benim favorimin rakibini de mi sevmiyorsun

Nesrin Cavadzade ve Özge Özpirinçci. İkisine de tahtaya yazdım. Artık elenmeliler

Benim favorimin rakibini de mi sevmiyorsun
Sadece bu kadar ilerlemesine şaşırdım ve senin favorini zorlamasına gıcık kaptım
yani daha bu tur sevmemeye başladım

O ikisi konusunda ikincide hemfikirim

Bu arada bu tur elense de atlasa da görüşüm net;

Pınar Deniz > Alina Boz > Afra Saraçoğlu > Diğerleri
Yerleri bende değişik olmasına rağmen bu üçlü'de hem fikiriz.

------

O da biraz abartılanlardan
şuana kadar kimi hedefe koysam elendi

Farah, ardından Pınar ve ha bide Leyla kazanmasınlar. En az istediklerim
Pınar Deniz abartılmıyor ya. Keşke abartılsa
Vatanım Sensin'de yanındaki abartıldı mesela. Ona rağmen yine de Pınar'a kıymet verilmedi.

Bir gol daha atarsak umutlanır gibi olabiliriz... Halen işimiz zor olabilir, son dakika golleri oyları yarına ciddi hareket getirebilir... Bir gol şansımızı biraz daha arttırır bu tur...
Daha fazla fark istiyorsunuz demek ki

Bu grup netleşmiş gibi gibi. En fazla 2-3 oy daha gelir belki

Reactions: Tolstoyevski
Daha fazla fark istiyorsunuz demek ki

Bu grup netleşmiş gibi gibi. En fazla 2-3 oy daha gelir belki
Son dakika son saniyelere dek her grupta her an her şey olabilir, bakarsın tüm oy kullanmamış olanların o esnada online olacağı ve oy kullanacağı tutar vb. Vb.

Asla asla dememek gerekiyor yani, Tuba geçen tur ilk başlarda çok fena fark yemişti mesela ama sonlara doğru malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...