Senelerdir abartılanlar listesinde. Zaten sadece bir grupta oy verdim. O da işime geldi diyeHepsini anlarım da Pınar sana ne etti 😱
Senelerdir abartılanlar listesinde. Zaten sadece bir grupta oy verdim. O da işime geldi diyeHepsini anlarım da Pınar sana ne etti 😱
Mağaradan çıkmışım gibi gözükecek ama adını ilk defa bu etkinlik sayesinde duydum, daha doğrusu bu etkinlik sayesinde kendisini tanıdımSenelerdir abartılanlar listesinde. Zaten sadece bir grupta oy verdim. O da işime geldi diye
Güzellerde galiba en çok senle zevkimiz uyuşuyor. Özellikle abartıldığını düşündüğüm isimlere oy vermediğinde seviniyorumFahriye Evcen
Abartıldığını düşünmüyorum Pınar'ın, birçok grupta da oyumu alabilirdi ama Fahriye az daha öne çıktı benim içinGüzellerde galiba en çok senle zevkimiz uyuşuyor. Özellikle abartıldığını düşündüğüm isimlere oy vermediğinde seviniyorum
Olsun, yinede sonuçta burdaki tercihin sevindirdiAbartıldığını düşünmüyorum Pınar'ın, birçok grupta da oyumu alabilirdi ama Fahriye az daha öne çıktı benim için
Evet ona karşı da almaz. Ama benim abartılan listemdekiler hala ilerlemeye devam ediyor. Öncelikle onlar elenmeliOlsun, yinede sonuçta burdaki tercihin sevindirdiseninki ile eşleşirsede oyunu almaz sonuçta
Acaba kimler onlarEvet ona karşı da almaz. Ama benim abartılan listemdekiler hala ilerlemeye devam ediyor. Öncelikle onlar elenmeli
Nesrin Cavadzade ve Özge Özpirinçci. İkisine de tahtaya yazdım. Artık elenmelilerAcaba kimler onlar
Ben tek tek kurtuldum. Şimdi daha az olan 2 isim kaldı, biri senin favorinin rakibi
Sadece bu kadar ilerlemesine şaşırdım ve senin favorini zorlamasına gıcık kaptımNesrin Cavadzade ve Özge Özpirinçci. İkisine de tahtaya yazdım. Artık elenmeliler
Benim favorimin rakibini de mi sevmiyorsun
En çok burada zorlandım galiba, başka bir an diğerine de oy verebilirdim sanırım.Tam 7 grupta aynı kişilere oy vermişiz ama burada bozulmuş
Yerleri bende değişik olmasına rağmen bu üçlü'de hem fikiriz.Bu arada bu tur elense de atlasa da görüşüm net;
Pınar Deniz > Alina Boz > Afra Saraçoğlu > Diğerleri
Pınar Deniz abartılmıyor ya. Keşke abartılsaO da biraz abartılanlardanşuana kadar kimi hedefe koysam elendi
Farah, ardından Pınar ve ha bide Leyla kazanmasınlar. En az istediklerim
Demek Nesrin'i beğeniyorsun haSadece bu kadar ilerlemesine şaşırdım ve senin favorini zorlamasına gıcık kaptımyani daha bu tur sevmemeye başladım
O ikisi konusunda ikincide hemfikirim
Zor bir seçim oldu kütük dostum. İkisi de çok güzel
Nesrin'i çekici buluyorumDemek Nesrin'i beğeniyorsun ha
Zor bir seçim oldu kütük dostum. İkisi de çok güzel
Kendisi gerçekten büyük mü büyük bir hain...
Daha fazla fark istiyorsunuz demek kiBir gol daha atarsak umutlanır gibi olabiliriz... Halen işimiz zor olabilir, son dakika golleri oyları yarına ciddi hareket getirebilir... Bir gol şansımızı biraz daha arttırır bu tur...
Son dakika son saniyelere dek her grupta her an her şey olabilir, bakarsın tüm oy kullanmamış olanların o esnada online olacağı ve oy kullanacağı tutar vb. Vb.Daha fazla fark istiyorsunuz demek ki
Bu grup netleşmiş gibi gibi. En fazla 2-3 oy daha gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?