6 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

Karadayı gine Şow'unu yapmış Totalde 12 alsaydı bari ah Tns Ab'de 12 almışız çok iyi

Son düzenleme:
karadayı her zaman ki gibi muhteşem sonuçlar almış o seste gayet başarılı her iki yapıma da KOCAMAN tebrikler

Karadayım ab'de beklediğim gibi 12 reyting alarak müthiş gitmiş.

Karadayi dehset oranlar almis harika harika
Total neredeyse 12, AB 12.5 oha be süper

TOTAL'de simdiye kadar aldigi en iyi ikinci, AB'de ise simdiye kadar ki en iyi oranini almis. Tüm ekibi tebrik ederim, helal olsun!

Eskiden Karadayi "12'de biter" diyorlardi ama gel gelelim O Ses ayni durumlara düsmüs ve tam gece yarisi bitmis

Acun Pazar günü de az reklam almisti bugün de baya bir az reklam almis.

Karadayi'm reklam sürelerinden hic sasmiyor, Atv enfes bir reklam politikasi izliyor.

Program IsmiToplam Yayin SüresiProgram SüresiReklam Süresi
Karadayi03:04:5802:05:5800:59:00
O Ses Türkiye03:23:1002:47:0200:36:08
Karadayi Özet00:41:3900:41:3900:00:00
O Ses Türkiye Özet00:44:1000:35:3200:08:38

Oses tam 12 Bitmiş

Oses tam 12 Bitmiş

Ya iste elestirirler elestirirler ama sonra kendileri bu duruma düserler. Karadayi 2 saat dizi mi olur diye elestirilirken gel gelelim O Ses neredeyse 3 saat yayin yapmis.

Neyse su reytinglerin tadini cikarayim biraz baka baka doymuyor insan

Ya iste elestirirler elestirirler ama sonra kendileri bu duruma düserler. Karadayi 2 saat dizi mi olur diye elestirilirken gel gelelim O Ses neredeyse 3 saat yayin yapmis.

Neyse su reytinglerin tadini cikarayim biraz baka baka doymuyor insan
Yani duruma göre yorum yapılıyor

Karadayı uçmuş kopmuş iki grupta da zirveye konmuş.
A/B`de 12-13 arası reyting almış. Gelecek hafta 13`e tırmansa süper olur. Total dizisi diyenlere gelsin bu.

O Ses Türkiye de yine çok başarılı gitmiş. Ama koltuk dönmeleri bitince reytinglerde düşüyor hep.

Koğuş Akedemisi vasat gitmiş.

Kayıp yine reytinglerde kayıpta. Zaten düşük olduğu için saat değişikliğinin kötü olduğu anlaşılmadı ama bugün Çalıkuşunda iyice anlaşılır.

Kanal D Haber yine en çok izlenen haber olmuş iki grupta da.

Pis Yedili A/B`de 1 alırsa Tebrik ederim demiştim galiba. Tebrik ederim kendisini. Bu kadar A/B yapımı arasında 1 reytinglik kitle kendisini seyretmiş o da reklam arası kırıntıları olabilir.

Fatih Portakal'a büyük tebrik. Herkesten geç başlayıp 15 dakika ile bu sonuçlar.

Karadayi her iki grupta zirvede yer almayi basarmis, tebrik ederim.

ayyyyyyy bu hafta 1. karadayı o ses türkiye'ye liderliği kaptırmayın her hafta 1. olmak istiyorum

feride evlenicekmi evlenmicekmi mahir ne yapıcak haftayada 1.olur kesin karadayı ayrıca fragman yok diyorsunuz
ama zaten 54.bölüm fragmanı verildi yasin ve mahir feridenin kapısına dayanıyorlar hahahah yeter

'ayyyyy'lar baslamis yine

Dogru fragmani gördügüne emin misin? Nerede gördün fragmani?

'ayyyyy'lar baslamis yine

Dogru fragmani gördügüne emin misin? Nerede gördün fragmani?
53.bölüm fragmanında gördüm
fragmanın bazı sahneleri dün akşamkı yeni bölümde verilmedi
yasin ve mahir feridenin kapısına dayanıyorlar o sahneyi dün vermediler yani gelecek hafta verilicek büyük ihtimalle
işte yeni bölüm fragmanı sayılıyor bir bakıma hahaha yasinle mahir nikahı öğrenmişler engel olmaya çalısıyorlar
bu bana yeter

Gani demişti şimdi Karadayı düşünsün. Karadayı düşünde ve Pis Yedili yaklaşık olarak Totalde 3,5'e, A/B'de 12'ye katladı.
Gani sen böyle düşünmezsen başkaları düşünürse sonu böyle olur.

°°°mobil mesaj°°°

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Karadayı +1.07 | +0.84
O ses Türkiye -0.84 | -0.96
Beni Böyle Sev +0.09 | +0.17

Karadayı şov yaparak zirvede yer almış tebrikler.