Kiz sonundan senden zillisi geldi forumaO cazgıra güvenilmezdi zatenAyrıca bayan değil kadın
Kiz sonundan senden zillisi geldi forumaO cazgıra güvenilmezdi zatenAyrıca bayan değil kadın
bu dizi yeterince iddialı zaten izlede kalite gör
bu dizi yeterince iddialı zaten izlede kalite gör
Ayy aman on un olsun devir ama serhata bir destere lazım bence o boşluğu senle doldursunKiz sonundan senden zillisi geldi forumadevrin bitiyor
Aaa benle aynı boyda değilsin sen 10 santim düşüksün 1.55 diyelim ona
o emekli olsun artık,yeter bu kdar huzur bozduğuKiz sonundan senden zillisi geldi forumadevrin bitiyor
kız ben sensiz naparım gitmeAyy aman on un olsun devir ama serhata bir destere lazım bence o boşluğu senle doldursun
bana neden onu kız olarak tanıttılar ?
o emekli olsun artık,yeter bu kdar huzur bozduğu
@xemrexxx e ayrı konusuyor bana ayrı tam şey olmuş ayoll ustakız ben sensiz naparım gitme
İDARE etmeyi bilicen insanları anam
Aaa kimse güvenmez sanaİDARE etmeyi bilicen insanları anam
Güvenmeyene yol orda,alsın voltasınıAaa kimse güvenmez sana
Tutmaz mı diyorsun
29 | GELINIM MUTFAKTA | KANAL D | 13:01:59 | 15:00:28 | 1.28 | 12.99 |
Bir Mucize olamayacak bence, yazın sürselerdi keşke. Ya da Ocak gibi başlasaydı FOX tuttururdu bunu. Yanlış mı yaptılar acaba, bilemiyorum açıkçası, bol tekrarla izleyiciyi çekebilir belki.
Beyaz Show çok iyi gitmiş.
Teşekkürler Türkiye@xBUGRAx
29 GELINIM MUTFAKTA KANAL D 13:01:59 15:00:28 1.28 12.99
Pınar Altuğ'u yollayın siz de Yılmaz Morgül'ü alın. Zaten saçma sapan bir reklamla çıkmış tv'ye bağırıyor iğrenç iğrenç. Size yakışır.Kuşum Aydın'la Eyvah Kocam Mutfakta formatını yeniden hortlatıyorum.
Ben yükselir diyorumTekrar reytinglerini bir görelim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?