6 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 45.8%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı - Y.S. (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Aşkın 500 Günü - Y.S. (Fox)

• Neşeli Ayaklar - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

ne diosun sen allah aşkına..basit bi senaryoymuş.semih yankı bi kere orda muazzezi(gizem karacayı)bilerek takip ediordu tamam mı?önceden tanıordu yani.
canım dizime laf söletmem agaaaaaaaaaaaa

ne diosun sen allah aşkına..basit bi senaryoymuş.semih yankı bi kere orda muazzezi(gizem karacayı)bilerek takip ediordu tamam mı?önceden tanıordu yani.

kızdırmayın reel arkadaşımı

hayat devam ediyor baya düşmüş dünki bölüm çok iyiydi haftaya yükselir.geçen hafta ne dedim size yalan dünya nın bu tekrar reytingi yeni bölüm reytingidir
şuraya bak

İyide kızini ev sahibi tarafından fatmagulluk olmak üzereyken niye takip etmemiş
))) . ayrıca muazzin iki günlük ıstanbulluyken abla sen madem taxıye bınıen taxıci daha iyi bilir ben bılmem diyemiyor
)))))))
Yabancı biriyle ıstanbulda taxıye biniyor
))))

bu arada semiha yankı ne biçim anne kızı minnacık etekle dolaşırken kızım aman bu soğukta üsutme demiyor
))))))

Son düzenleme:
Show TV bu diziyi neden verdi anlamadım üzülüyorlardır şimdi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:40:41[/TD]
[TD] 18:37:13[/TD]
[TD] 00:48:34[/TD]
[TD] 4,38[/TD]
[TD] 18,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kıza mini etek yakışıyor sen ne dersen de ..

belki fatmagüllük olmak istiyordur o kızın tercihi saygı duymak lazım
)

edy en büyük hatası kız sürekli miniyle dolaşıyor.fotoğraf çektirse amcam laf eder diyor miniyle geziyor takan yok
makyajı da biraz azaltsınlar kızın doğal güzelliği ortaya çıksın

hde tns ile birlikte hakettiği zirveye döner
yalan dünya yavaşça reytingi düşüyor yüm komedi dizilerine olduğ gibi aşkın 500günü ben izlemediysem kimse izlememiş tir dedim 74.olmuş:W günün asıl kazananı focus film olmuş ilk 10 da 3 dizileri var

Show Tv vermedi Star bastı parayı aldı... Show bu diziye Star'ın verdiği paranın yarısını bile vermez

adını feriha koydum, eve düşen yıldırım ve harry pottera baktım.. beyaza bakim dedim reklam aralarında ama eski görüntüleri gösterince vazgeçtim... dün izlediğim bütün yapımları tebrik ederim.. özellikle eve düşen yıldırım bambaşkaydı.. murat han daha ön plana çıktı..

ya gizem karaca... o nasıldı
)

Harry Potter cok iyi reytingler almis 15,18 olmasi buyuk basaridir hem Bir Cocuk Sevdim'den daha cok reyting almis 3 reytingi bile gecmis.

starda para çok

TNS ye cok fazla güvenme, HDE artik zirveye geri dönemez, ADINI FERIHA KOYDUM varken i$i zor ! Hde battI batacagi kadar